Хранене и грижи за ротвайлера!
Публикувано: 08 April 2012 - 05:40 PM

Публикувано: 08 April 2012 - 05:52 PM

Но храна не се дава 2 часа преди 2 часа след разходка

Възможно ли е да е отрова,а не превъртане на стомаха?
Публикувано: 08 April 2012 - 06:15 PM

Публикувано: 08 April 2012 - 08:40 PM

Днес някой седи на сянка, защото преди много време някой друг....... е посадил дърво.
http://www.nuadarits.net
Публикувано: 30 April 2012 - 08:09 PM
Публикувано: 30 April 2012 - 08:28 PM

За храненето преди разходка, ясно, че трябва да минат поне 2-3 часа преди извеждане.
Но не знаех, че е препоръчително да се чака 2 часа след разходка. Аз изчаквам половин час. Ще ми е полезно да разбера защо трябва да се изчаква толкова?
Публикувано: 01 May 2012 - 10:37 AM
marin4eto, в 30 April 2012 - 07:28 PM, написа:

Благодаря ти...!!!
За храненето преди разходка, ясно, че трябва да минат поне 2-3 часа преди извеждане.
Но не знаех, че е препоръчително да се чака 2 часа след разходка. Аз изчаквам половин час. Ще ми е полезно да разбера защо трябва да се изчаква толкова?
Публикувано: 01 May 2012 - 11:58 AM
marin4eto, в 30 April 2012 - 06:28 PM, написа:

още за превъртането на стомаха:
http://park4pets.com...hp?id=135&ln=EN
Публикувано: 01 May 2012 - 11:09 PM
Намерих само невалиден линк към изтрита или с изтекло време снимка.
...мерси dmm

/не че нещо, но е страшно трудно да се ориентира човек с инфото тук. След цял ден ровене по разлинчи въпроси, човек намира само спорове и препратки и съвети от типа - вече е обсъждано - виж тук и тук, където те води към стари невалидни линкове или преместени изтрити теми/
Публикувано: 18 May 2012 - 11:36 PM
ни е ,че на 8 месечна възраст той тежи едва 28 кг. ?!? Когато отидем при вета той казва ,че кучето се развива добре ,макар и малко под нормата . Ние като стопани ,
които обичат и се грижат за своя домашен любимец сме притеснени . Моля ви ако някой от вас може да помогне бих приела всеки вид съвет ! Иначе Карлос се храни със хубава качествена храна , спазваме грамажите ,които са дадени за дневната дажба на кученцата и той си изяжда почти всичко и като се пред вид , че му се дава и варено месо или печено със зеленчуци ?!?
Публикувано: 18 May 2012 - 11:50 PM
Ако вие имате опит в отглеждането на тази порода, с радост бих приела вашите съвети! Поздрави!
Публикувано: 19 May 2012 - 12:10 AM
Попитах ви, защото давате много категоричен отговор като на опитен човек, минали му много кучета през ръцете .....

Моля ви за в бъдеще бъдете по-предпазлива в съветите, защото най-малкото цел на форума е да подава грешна информация.
Калций - не, не бива да се дава до 10тия месец или защото така правят всички, а трябва да се дава САМО при нужда. Всяко куче се развива индивидуално и приема на калций може да е наложителен и да влияе благоприятно на едно куче, но за друго, може да го съсипе. Затова не трябва с лека ръка да се дават съвети като вашия. Разбирам, че сте добронамерена, но дали сте права?! От години специалисти съветват да се следят нивата на калций и фосфор, за да се прецени, дали организма има нужда. А това се прави на база изследвания.
И.... благодаря за представянето.

Да ви е жив и здрав Карлос и да имате много безгрижни щастливи дни!
За неговото развитие, до колкото разбирам, не сте виновна вие. Виновни са гените, които са му предали мама, тате, баба и така до 10-то коляно назад.
А между другото, на ваше място не бих се притеснявала, че кучето е леко. За младото куче е по-добре да е по-слабо. Друг е въпросът, че такива "притеснения" се случват най-често, когато не се знае кой стои зад произхода на кучето, и не се знае какво да се очаква. Но по-важното е куч да ви е здрав, да има апетит, пък другото .... само ще си покаже след време.
П.п. Можете да ползвате бутона "редактирай" долу под текста, за да допълните постинга си

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 19 May 2012 - 10:10 AM