Хранене и грижи за ротвайлера!
Публикувано: 06 November 2008 - 01:10 PM
Първо да ти е живо и здраво и много да те радва :wub:
нормално е да хапе,играе му се,Тара като беше малка въобще не ме жалеше, търпях доста и като поотрасна само с НЕ се отучи. ;D
щом като не можеш да се разбереш с въпросния съквартирант и е такъв дебил май е по-добре да си намериш нова квартира :-
обръщай повече внимание на кутрето и когато "човека" го няма си играйте повече.имаш време да бъдеш строг...
кучето ще направи връзка,както казва галя,не с този,който го храни, а с този, който му се радва и му обръща повече внимание.а щом онзи е по-цял ден с него е нормално да си мисли че той му е "майка" :-
само в никакъв случай не го оставяй цял ден само в колата,въпреки че ще ходиш от време на време при него!
нормално е да хапе,играе му се,Тара като беше малка въобще не ме жалеше, търпях доста и като поотрасна само с НЕ се отучи. ;D
щом като не можеш да се разбереш с въпросния съквартирант и е такъв дебил май е по-добре да си намериш нова квартира :-
обръщай повече внимание на кутрето и когато "човека" го няма си играйте повече.имаш време да бъдеш строг...
кучето ще направи връзка,както казва галя,не с този,който го храни, а с този, който му се радва и му обръща повече внимание.а щом онзи е по-цял ден с него е нормално да си мисли че той му е "майка" :-
само в никакъв случай не го оставяй цял ден само в колата,въпреки че ще ходиш от време на време при него!
Публикувано: 06 November 2008 - 02:55 PM
Цитат
ПРИЯТЕЛИ много мерси за съветите, значи това с колата нее вариант , наистина, но ще направя всичко възможно да прекратя контактите с кучето и сyквартиранта ми. а ето и Въпросния Данте, мнoгоо ми е сладак.
Страхотен е !Ще стане чудесен рот,повярвай ми!Ако искаш да се привърже към теб,прекарвай повече време с него.Ограничи му контактите със съквартиранта ти.Нормално е да ръмжи и да хапе всичко,още е много малък,но след максимум 2-3 месеца ще му дойде акъла и ще бъде едно добро,послушно куче (разбира се,ако си го възпиташ правилно).Да ти е жив и здрав и да те радва много!
Публикувано: 06 November 2008 - 02:59 PM
Цитат
ПРИЯТЕЛИ много мерси за съветите, значи това с колата нее вариант , наистина, но ще направя всичко възможно да прекратя контактите с кучето и сyквартиранта ми. а ето и Въпросния Данте, мнoгоо ми е сладак.
а искам да попитам, понеже вече е на 45 дена, а не съм му бил още пурвата ваксина, утре ще го водя да я бият, искам да попитам проблем ли е че съм закъснял малко.
Публикувано: 06 November 2008 - 08:59 PM
Не си закъснял, ако доскоро е бил до мама и е цицал от нея. ;)
Ако не е така, пак не се притеснявай. Ваксинирай го утре. Вета ще ти каже кога ще е следващото боцкане.
Спазвай хигиена у вас и не го изкарвай по улиците, докато не минат 10-15 дни от последната ваксина, която за вас предполагам ще е към 3мес.
Дотогава общувай много с него и го учи на прости неща, все пак имаш бебешор, за да изградите връзка.
Данте е един сладкиш! :wub:
Да ти е жив и здрав и всичко да ви е по-по-най...!
Ако не е така, пак не се притеснявай. Ваксинирай го утре. Вета ще ти каже кога ще е следващото боцкане.
Спазвай хигиена у вас и не го изкарвай по улиците, докато не минат 10-15 дни от последната ваксина, която за вас предполагам ще е към 3мес.
Дотогава общувай много с него и го учи на прости неща, все пак имаш бебешор, за да изградите връзка.
Данте е един сладкиш! :wub:
Да ти е жив и здрав и всичко да ви е по-по-най...!

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 08 November 2008 - 07:52 PM
Цитат
влизам си от време на време да си го погледкам :wub: :wub: много е сладичък и дундавичък, и пухкавичък :wub: абе бухта, да го изпапкаш :wub: :wub:
ами да сладак е, ако искащ още снимки, има на този адрес Snimkite na Dante
Публикувано: 16 November 2008 - 10:11 AM
Цитат
Абе много е яко това кутре, ама нужно ли е във всички теми неговите снимки да гледаме, м? Нали като искам да го видя, ще отворя темата за снимки, а оттам вече си дал линк и да видим всички негови снимки... струва ми се достатъчно на мен! ;)
:palec: