винету, в Apr 10 2009, 11:29 AM, написа:
Колкото до опасни съвети.....ами не знам дали знаеш,но метоклопрамида(церукал,деган),който ти смело препоръчваш да се дава на малки кученца преди пътуване, не се дава на малки деца,защото предзвиква гърчове....същото става и при малки(че и при големи )кучета....можеш да попиташ уважавания от мен д-р Венци Тодоров...
Нито го знам кой е Венци Тодоров, нито ме интересува. Със сигурност ще е нещо много специално, щом ти го уважаваш! Ако го познавах, можеше и аз да го уважавам, че и да пиша за него по форумите...истината е че даже не съм и чувал за него, което сигурно ще да е някакъв много сериозен мой пропуск...а
относно церукала, който смело препоръчвам: давал съм церукал на повече от 20 кучета от породата ротвайлер и никое досега не се сгърчи, което в крайна сметка едва ли е някаква извадка в твоя начетен и мъдър свят. Нека също така ти спомена, че към ВСЕКИ ЛЕКАРСТВЕН ПРОДУКТ има приложен списък с ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ и СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ, който ВСЕКИ Е ДЛЪЖЕН ДА ПРОЧЕТЕ преди да го употребява. И последно: познавам не един или двама много кадърни ветеринарни лекари и твоя Венци не е измежду тях, затова запази си извадката на тема ветеринарни капацитети, за местата, които посветените като теб посещават...