Името й е Желязка.
Транспорт за блъснато куче
Публикувано: 10 July 2009 - 12:45 PM
Мда, ще я бъде желязната лейди!
Сега равносметка по финансите
Разходи:
Снимки 35+60=90 лева.
Операции до тук - 300 лева.
==========
390 лева
Приходи:
20 лева
Сега равносметка по финансите
Разходи:
Снимки 35+60=90 лева.
Операции до тук - 300 лева.
==========
390 лева
Приходи:
20 лева

,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."
Публикувано: 13 July 2009 - 11:22 AM
Желязка днес я отворихме, заради масата в коремната кухина. Както и предполагахме е тумор. На матката, с тегло 830 грама, при общо тегло на кучето 5,3кг. Снимала съм. Кастрирана е, туморът е отстранен.

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 13 July 2009 - 11:26 AM
Браво, благодаря!

,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."
Публикувано: 13 July 2009 - 05:52 PM
Не мисля ... или поне с линк.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com