Транспорт за блъснато куче
Публикувано: 14 July 2009 - 12:36 PM
Абе рекох ако искате - пуснете го с линк. Така всеки ще прецени дали иска да гледа.
Голям зор за парче месО.
Голям зор за парче месО.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 30 July 2009 - 02:19 PM
Последните няколко дена седи полуседнала. Отслабнала е доста, но това е от обездвижването. Точно поради тази причина звъннах на Лъчо, че кучето трябва да се изпише, за да се изкара извън клетка и да се обгрижва. Вече й останаха само няколко дни Нивалин да й се слага, нищо повече и да чакаме. Има нужда от раздвижване, леки масажи и т.н. След време, ако всичко е ок ще й се изчисти зъбен камък и ще се махне туморчето на млечната жлеза. За сега не искам да я мъча повече, доста операции, инжекции и т.н. отнесе. Днес малко повърна, но предполагам не е нещо особено.
Така че, днес я изписахме.
Сумата е 627 лв. Каквото мога ще прехвърлям от касичката за бездомните. Тия дни уж чакам обаждане от някаква верига зоомагазини, които проявили желание за спонсорство на касичката.
Така че, днес я изписахме.
Сумата е 627 лв. Каквото мога ще прехвърлям от касичката за бездомните. Тия дни уж чакам обаждане от някаква верига зоомагазини, които проявили желание за спонсорство на касичката.

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 31 July 2009 - 06:03 PM
В момента проблемът е че няма кой да се грижи за нея - жената която я е намерила я взе, но определено не се справя - аз нямам време, други 2-ма познати нямат място, на 3-то място пък ще дохде в повече.
Търси се доброволец да гледа Желязка, иначе ще си отиде, язък за лечението :(
Търси се доброволец да гледа Желязка, иначе ще си отиде, язък за лечението :(

,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."
Публикувано: 31 July 2009 - 09:15 PM
В кошара в едно село близо до София. Отделена е от другите животни, дава й се храна и вода, но жената е на работа от сутрин до вечер, освен това има 12 кучета, 8 котки + други животни и не успява да отдели нужното време.

,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."
Публикувано: 03 August 2009 - 12:04 AM
Желязка замалко да я изпуснем в събота. В момента пак е в клиниката.
Толкова ли няма толкова малко място в нечие сърце и апартамент да се погрижи за нея?
Толкова ли няма толкова малко място в нечие сърце и апартамент да се погрижи за нея?

Публикувано: 16 August 2009 - 10:21 PM
Какво става с нея?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 16 August 2009 - 10:25 PM
Публикувано: 16 August 2009 - 10:51 PM
Ех, не се пребори тя...
Лъчо едно изречение да беше написал.
Моля да се напише до къде са нейните сметки, за да се знае дали да стои във финансова помощ.
Лъчо едно изречение да беше написал.
Моля да се напише до къде са нейните сметки, за да се знае дали да стои във финансова помощ.