Куче, катеричка и гълъб са новите жертви в Русе
Нови случаи на отровени животни през почивните дни в Русе. На 4-ти в 16ч. пред бл. Вела Пискова са открити умряла катеричка и гълъб. Покрай жертвите е имало разпръснато прахообразно вещество и месо с мирис на ванилия. Труповете на животните са предадени за експертиза на РВМС.
Същият ден в 19:10ч пред комплекс Норд в Младежкия парк служителите на ГЗ са намерили, разпръснати под пейка, бучки със синьо вещество. Предполагаемата стръв с отрова е предадена на РИОКОЗ.
Домашно куче е намерено отровено в района на бензиностанция Воден
Куче, катеричка и гълъб са новите жертви в Русе Нови случаи на отровени животни през почивните дни в Русе
Публикувано: 06 July 2009 - 07:48 PM
Не знам защо Админ премести това тук? Това не касае ли цялата общественост. В случаите на отравяне пострадват и домашни.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 06 July 2009 - 09:18 PM
bushkata, в Jul 6 2009, 08:48 PM, написа:
Не знам защо Админ премести това тук? Това не касае ли цялата общественост. В случаите на отравяне пострадват и домашни.
Касае русенци, животните им, децата им, пишем информацията , за да дадем знак, че нищо не е спряло в нашия град и хората да са нащрек. Защо забутахте такова важно съобщение тук, никой няма за разбере, че има нови жертви. А и това инфо не е свързано с нашата дейност, а целта масова разгласа.
Страница 1 от 1