..... как да му обясниш, че го обичаш и че му предлагаш по-добро място.
Е това мен лично ме убива...все си мисля,че в очите и съзнанието на куч съм поредния предател дето го изоставя....
Много ми е депресивно,било когато съм пращала куче за чужбинско ,било когато съм го давала в българско семейство....защото като се грижиш за едно куче и то естествено предпочита да бъде с теб,вместо при някой друг,където и да било...как да му обясниш че си го гледал само за малко....че не може да е "твое "куче....Голяма болка е за мен,а гледам че и ветераните не сте толкова корави и претръпнали .... май няма "свикване" с тая работа ...Ама това са сладко-горчиви сълзи,дай боже всекиму да се случи....Познавам хора дето не искат личен контакт с кучето,не искат да му помогнат по никакъв начин,щото щели да се привържат и да страдат....ето това е егоизъм според мен,или просто оправдание....не го разбирам,аз явно съм мазохист.....
Ама много сълзлива стана темата ,пък то е за радост,дано пуснат някоя снимчица новите стопани да се порадваме всички за късметлийчетата.Пък и да не пуснат ние си знаем ,че всичко ще е наред и кучовците ще имат щастлив и спокоен живот.Така че горе главата и продължавайте все така