CAC Stara Zagora
Публикувано: 16 July 2009 - 03:54 AM

Публикувано: 17 July 2009 - 10:53 AM

Публикувано: 17 July 2009 - 01:34 PM

Публикувано: 20 July 2009 - 03:56 PM

Някой знае ли GPS координатите на мястото?
Публикувано: 21 July 2009 - 09:02 PM

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND
Публикувано: 25 July 2009 - 11:06 PM

Какви GPS координати? Намираш го на картата на GPS-а цъкаш му "GO" и си готов

Публикувано: 25 July 2009 - 11:16 PM

Какви GPS координати? Намираш го на картата на GPS-а цъкаш му "GO" и си готов

Освен ако хорат не са чужденци и нямат карта

п.п.И миналата година чесно да ти кажа доста трудно го намерихме мястото............
Публикувано: 26 July 2009 - 12:31 AM

п.п.И миналата година чесно да ти кажа доста трудно го намерихме мястото............
Що за глупости? Навигации и тем подобни. Бащите и майките ви вероятно някога на море са ви водили с помоща на навигации, а да не говорим, че и карти дори е нямало.

Публикувано: 26 July 2009 - 08:17 AM

Що за глупости? Навигации и тем подобни. Бащите и майките ви вероятно някога на море са ви водили с помоща на навигации, а да не говорим, че и карти дори е нямало.

Ха ха ха то за др.работи няма да ни трябва се още се справяме.......
И сега по въпроса-става дума,че булитата ще имат специалка.
Обявили сме го и в международния форум за бултериери и се надяваме,че ще има заявки и от вън......
За това искаме кординатите за навигацията.......
Повечето обявяват кординатите.
П.п.И стига сте се заяждали без да сте прочели.
И немога да разбера нещо лошо ли питаме?
То да не зададеш някои въпрос ма много сте сприхави

Публикувано: 26 July 2009 - 08:41 PM

От мен да знаеш GPS без карта в него не става за навигация

Радвам се, че специалката ви ще е точно тук. Аз им се радвам на тези животинки и ще ми и е интередно за видя повече от тях на едно място, че на Световни и Европейски все догота гледам и за друго не остава време
Публикувано: 26 July 2009 - 08:55 PM

Щом съм попитал значи имам някаква причина! Веднага атака -бащите ,бабите...Дядо ти возил ли се в асансьор примерно ,карал ли е кола,писал ли е по форумите от домашния компютър....Съвременната техника е измислена ,за да ни улеснява и аз се възползвам от нея когато ми е нужна.
Миналата година аз като човек ,който живее в тази страна се справих не без питане на местните хора а ако се наложи на един чужденец да намери мястото дали ще се справи?(това да не се приема за критика към изложбата-напротив ,за мене тя е най-добре организираната в България на която присъствах миналата година и мястото бе идеално )
Peace

Публикувано: 26 July 2009 - 09:25 PM
Публикувано: 27 July 2009 - 09:04 PM
Със сигурност ще има и указателни табели и подробна информация стига да се уточни мястото!
Ще се радвам да се видим с всички ви на изложбите!
Дано и тази година оправдаем очакванията ви!
Публикувано: 02 August 2009 - 10:13 PM

Поздравления за организаторите и се надявам ловците да не пропуснат тази чудестна изложба
Публикувано: 03 August 2009 - 11:25 AM
ето и обещаните координати :
Хотели в които не се допускат кучета:
Хотел СПА "Извор" ****
единична стая: 80лв.
двойна стая: 100лв.
студио: 130лв.
апартамент: 150лв.
В цената е включена закуска, както и безплатно ползване на басейн, сауна, фитнес.
Стаите са оборудвани с телевизор, кабелна телевизия, мини бар.
за резервации:
тел: 04111 22 14
мобилен: 0888 89 20 72
Хотел за кучета "Радо"
нощувка 10лв.
за резервации Радослав Дичев
мобилен: 0888 56 93 89
мобилен: 0898 47 53 38
Хотелът за кучета разполага с възможността по ваше желание да докарва и връща вашите питомци до и от мястото на изложбата.
База "Пряпорец"
В бунгалата на базата се допускат за нощувка и кучета поради което отправяме молба да се даде първо възможност, на изложителите които имат желание да преспиват с любимците си , да направят резервации в "Пряпорец".
Цена на нощувката е 12 лв на легло.
за контакти и резервации:
мобилен: 0888 32 18 16
Резервации за мероприятието ще бъдат правени до 05.09.2008г на посочените за съответния хотел телефони.
В момента се водят разговори и с други хотели, за допускане на посетители с домашни любимци. При евентуален резултат ще ви информираме своевременно.
С увавение:
Костадин Шанков