CAC Stara Zagora
Публикувано: 07 August 2009 - 03:46 PM
Да попитам от Стара Загора с какво се ходи до баните ? Освен такси.Имам предвид градския транспорт или така нататък.

[br]
Публикувано: 08 August 2009 - 10:17 AM

До тук с шегите! Сега сериозно! Предполагам всеки може да стигне до Стара Загора, ако не ще го упътим и затова! Щом се обяви точното място на изложбата все някои (ако не съм аз) ще съдейства с GPS координати, градски автобуси които ходят до там ако се налага на някои, най-подходящ и лесен начин за достигане на мястото от където и които да идва... Ако някои идва без кола до Стара Загора аз мога да го транспортирам до там дори и с куче да е...
Публикувано: 10 August 2009 - 09:17 AM
скъпи приятели,
относно мястото и как да се стигне до него ще ви напишем в началото на следващата седмица.
Бихме желали да помолим тези от вас които са решили или имат намерението да присъстват на нашите изложби да изпратят заявките си своевременно, тъй като в последния момент всички вие разбирате колко друга работа има комисията.
Предварително благодарим и пожелаваме успех на всички ви.
С уважение
Комисия по изложбите към БУКО
Публикувано: 13 August 2009 - 09:21 PM

Прикачени файлове
-
KRAYA_NA_NOEMVRI_2008_1148.jpg (1.71MB)
Брой сваляния: 1346

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND
Публикувано: 20 August 2009 - 02:26 PM
ето още малко информация за хотели приемащи с кучета в района на изложбата.
Хотел Кончето**
разполага с
4 спални
1 двойна стая
цена на стая: 40лв.
тел за резервации:0886 610 777 , 04111 2210
Хотел Орион
разполага с двойни стаи с климатик и телевизор
цена на нощувката за стая: 30лв.
тел за резервации:04111 2244 ; 0896 793603 ; 0878 793603
С уважение
комисия по изложбите към БУКО
Публикувано: 22 August 2009 - 12:11 AM

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND
Публикувано: 31 August 2009 - 08:44 AM
Вече си резервирах и хотел.Ще вичакам втория ден да дойдете с Жани.
Публикувано: 02 September 2009 - 01:56 PM
Last but not least, (последно, но не по важност),Ирина Швец е и дългогодишен вицепрезидент, а в момента и и.д. Президент на националния клуб на породата Южноруска овчарка в Русия. Така че и ние сме там, живот и здраве.
Публикувано: 02 September 2009 - 02:07 PM
Е аз вярвам, че това няма да се случи тук, а и разчитам на купона за утеха

Публикувано: 02 September 2009 - 07:04 PM
Е аз вярвам, че това няма да се случи тук, а и разчитам на купона за утеха

В техните страни може и да не е водеща, но със сигурност имат солиден опит от изложби в други държави. Дори и да не са тесни специалисти за мен е важно какво мислят за самото куче като излъчване, какво впечатление ще им направи и накъде да коригираме за шоу часта

Публикувано: 02 September 2009 - 07:34 PM

Доказали се във времето организатори на които имам доверие и всеки път е било удоволствие да присъствам, съдии презентирани по подходящ начин, до сега винаги подобаващи награди, изненади, кетъринг и т.н. винаги може да те накарат да се замислиш дали да присътваш.

Публикувано: 02 September 2009 - 08:06 PM

Доказали се във времето организатори на които имам доверие и всеки път е било удоволствие да присъствам, съдии презентирани по подходящ начин, до сега винаги подобаващи награди, изненади, кетъринг и т.н. винаги може да те накарат да се замислиш дали да присътваш.

Тогава ще гледаме да се убедим лично още веднъж в достойнствата на организаторите и в правилността на избора им на съдии...

Публикувано: 07 September 2009 - 10:48 AM
ето и опътване за стигане мястото на изложбата от магистралата:
след табелата "Стара Загора" и преди надлеза в дясно хващате изхода за околовръсното. На него завивате в ляво - посока Чирпан и Богомилово.
след 6 км. в дясно свивате в посока Богомилово, след което пътя излиза на стария път Чирпан - Стара Загора, на него завивате в посока Стара Загора ( тоест дясно). Влизайки в Стара Загора, след 500 м. , отляво Ви се пада Техномаркет, като веднага след него завивате в ляво и карате само направо ( това е пътя за Старозагорските минерални бани). След 10 км. влизате в Старозагорски минерални бани. Минавате през тях и в самият им край отляво, кадето се намира езеро с голям парк ще се проведе изложбата. Стигайки до там ще видите шатрите и ринговете. Също така ще поставим и оказателни табели.
Радваме се че ще се видим. Лек път и успех на всички!
С уважение
комисиа по изложбите към БУКО
Публикувано: 09 September 2009 - 12:33 PM

Обещаните от мен GPS координати! Тъй бива ли? Дори и с малко да съм объркал полянката то попътно на там вече ще сте се ориентирали преди да стигнете.
Прикачени файлове
-
_______1.JPG (123.19K)
Брой сваляния: 542 -
_______2.JPG (113.08K)
Брой сваляния: 575