Балто (едно куче се разлага - елате да го евтаназирате)
Публикувано: 26 July 2009 - 06:46 PM
Следа темата от началото и не мога да не кажа,че има огромна разлика в момчето,стискам палци да се оправи по-бързо!
Публикувано: 27 July 2009 - 09:52 AM
вчера купих за Балто и Абра - Omega3 на Fortex - но имах пари само за една опаковка на двамата ще им стигне за
около 20 -тина дни
Лечението на Бало за три месеца ще струва 200лв отделно са витиманините и силната храна
до момента за Балто са предадени 370 лв (бях писала 230 защото смятах само тези от банковата сметка, но има и други предадени на ръка)
Много ме е яд , че тъпия нет е скапан и не успях да кача клипчетата на Балто и на Абра
Абра милата не е първа младост - на всичкото отгоре предните и зъби са ... ако помните вълчето Дейв
Вече си е научила името и е като малко кученце само ти се бута да я галкаш и те гледа с едни огромни тъжни очи
Обич да си се скрие някъде на сянка и да си лежи самичка никой да не и досажда
Докторката иска да лекува и Абра по схемата на Балто - което в чифри е 200лв и за лечението на Абра - има предадени 30 лв за нея
Балто - за сега са събрани парите за лечението - за 3 месеца след това ще се види как е състоянието му и как ще се продължи. Балто сега се нуждае от силна храна
Абра - как мислите да и се направи ли друга тема само за нея или може да се добави в заглавието
Благодаря на всички които помагате на Балто - както виждате от снимките той е по-добре благодарение на вас
Надявам се и вярвам, че с общи усилия ще помогнем и на Абра.
Имам питанка - стгласни ли са хората дарявали пари да задаелим останалите 170 лв за Абра (от 370 на Балто ) и така да са покрити парите им за лекарства и на двамата
около 20 -тина дни
Лечението на Бало за три месеца ще струва 200лв отделно са витиманините и силната храна
до момента за Балто са предадени 370 лв (бях писала 230 защото смятах само тези от банковата сметка, но има и други предадени на ръка)
Много ме е яд , че тъпия нет е скапан и не успях да кача клипчетата на Балто и на Абра
Абра милата не е първа младост - на всичкото отгоре предните и зъби са ... ако помните вълчето Дейв
Вече си е научила името и е като малко кученце само ти се бута да я галкаш и те гледа с едни огромни тъжни очи
Обич да си се скрие някъде на сянка и да си лежи самичка никой да не и досажда
Докторката иска да лекува и Абра по схемата на Балто - което в чифри е 200лв и за лечението на Абра - има предадени 30 лв за нея
Балто - за сега са събрани парите за лечението - за 3 месеца след това ще се види как е състоянието му и как ще се продължи. Балто сега се нуждае от силна храна
Абра - как мислите да и се направи ли друга тема само за нея или може да се добави в заглавието
Благодаря на всички които помагате на Балто - както виждате от снимките той е по-добре благодарение на вас
Надявам се и вярвам, че с общи усилия ще помогнем и на Абра.
Имам питанка - стгласни ли са хората дарявали пари да задаелим останалите 170 лв за Абра (от 370 на Балто ) и така да са покрити парите им за лекарства и на двамата
Публикувано: 28 July 2009 - 08:39 AM
Цитат(Anuk @ Jul 27 2009, 09:52 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Аз нямам против! Какво по-хубаво от това да се помогне на двамата.
Анук, Балто изглежда много по-добре! И с хубавата храна и добавките към нея, скоро ще бъде един здрав куч!
Публикувано: 28 July 2009 - 08:52 AM
Благодаря ви
Значи мога да напиша, че са събрани пари за лечението и на Абра - като след 3 месеца ще видим какво еположението и при нея и как ще се продължи.
Бчера взех храната от СНЕЖАНКА -
Сега Балто и Абра имат нужда от витамини и хубава храна, аз съм им купила витамини които ще стигнат за 20 дни
после пак :)
Значи мога да напиша, че са събрани пари за лечението и на Абра - като след 3 месеца ще видим какво еположението и при нея и как ще се продължи.
Бчера взех храната от СНЕЖАНКА -

Сега Балто и Абра имат нужда от витамини и хубава храна, аз съм им купила витамини които ще стигнат за 20 дни
после пак :)

Публикувано: 28 July 2009 - 09:07 AM
После пак ние ще помагаме

Публикувано: 02 August 2009 - 03:32 PM
уж снимах клипчета и какво от това само азмога да си ги гледам
добре, че направих и няколко снимки
Благодаря на xael за паричките за Балто - предадени 20лв
ето гооооо успях
има си и ухажорка
Балтенцето

добре, че направих и няколко снимки
Благодаря на xael за паричките за Балто - предадени 20лв
ето гооооо успях
има си и ухажорка
Балтенцето
Публикувано: 04 August 2009 - 09:04 AM
Ето още едно малко клипче на момчето, няма и помен от кървавите рани по кожата му.
http://www.youtube.c...feature=channel
...и Абричка
...и Абричка

"Животните са мои приятели, а аз не ям приятелите си." Джордж Бърнард Шоу
Публикувано: 10 August 2009 - 09:25 PM
Да не забравяме и двамата хубавци , при Балто промяната започва да личи , с Абра ще е по бавно може би защото е стара ...поне напълня милата
ще направим още хубави снимки...
ще направим още хубави снимки...

И ако опитът не достигне своята цел, поне ще имаш честта, че си го предприел
Публикувано: 17 August 2009 - 01:23 PM
точно си оправят единствената нова снимка
Nickey - Благодаря ти за хувавата фотосесия
ХОРА БЛАГОДАРЯ ви, че направихте чудото за Балто
баси в събота се разревах като го видях сега пак ревнах
да ме пита човек защо
Благодаря на klavdii за дарените 20 кг гранули
Милата Абра видимо вече е качила килца
тя се подобрява по-бавно от Балто явно заради годинките