А тези да не би да са грозни
Кандидат-холандци отбор1-25 спасени; отбор2-47 спасени; отбор3-35 спасени
Публикувано: 29 September 2009 - 04:20 PM
Публикувано: 01 October 2009 - 08:19 PM
Публикувано: 02 October 2009 - 10:37 AM
Погледнах, че не са още.
Хора, дайте да ги съберем тези парички, че да ги пратим тези кучовци извън БГ, че да не ги кълцат за удоволствие, да не ги стрелят, да не ги газят, да не ги ритат и да не умрат ог глад по улиците.
Публикувано: 03 October 2009 - 11:16 AM
П.П. Като гледам, или датата на фотоапарата им не е вярна, или съм проспала няколко години
Публикувано: 03 October 2009 - 11:41 AM
Публикувано: 03 October 2009 - 09:03 PM
П.П. снимките много ме разчувстваха! съвсем сериозно си пожелавам един ден (не е лошо да е по-близък) и нашите приюти да са "Приюти", а не "изолатори"! Поздравления момичета и момчета! Вие сте едни достойни Хора!!!
Публикувано: 05 October 2009 - 07:16 PM
Благодаря на всички, които ни подкрепиха финансово-twoofo, Maggi, fanfann,Велина К., Brani and Max; GAG; yorko, Valia And Kara, TokioHotel, Andriana, diadra, Bella C.N., wind, neofly, overlorda, Fullmoon, mil_, Гатофила, Veselin Marinov, donika, Петя, Elizd, Agalina (която днес ни даде на ръка 100лв), dora7511 (която също днес даде 100лв).
Благодаря и на тези, които ни подкрепиха в работата -Mamiha, mrtn, Anuk, д-р Станкова!
Дано не съм пропуснала някого.
Благодаря ви, приятели! 35 кучета, които до скоро нямаха бъдеще, също ви благодарят!
И тъй като аз си стоях у дома под карантина с шарка, надявам се някой да ни зарадва със снимки:)
Публикувано: 05 October 2009 - 08:52 PM
П.П. както се очертава за четвъртата вълна от кандидат холанци ( за която силно се надявам да има) и аз имам един кандидат. Имам само въпросче - трябва ли да е напълно здраво кученцето? - в смисъл то явно има дефект на крачето, утре ще видим какво ще каже вета, дали може да се лекува или ще куца цял живот. иначе е мн жизнено, на има няма месец и половина е. не знам от какво е причинена травмата, утре ще имаме повече инфо.
Публикувано: 05 October 2009 - 09:01 PM

и две от бебетата на Шая, на път за Сеславци - невероятни кученца!

Много им стискам палци на всички късметлийчета и им желая да ги обичат, както заслужават!

"Животните са мои приятели, а аз не ям приятелите си." Джордж Бърнард Шоу
Публикувано: 05 October 2009 - 09:27 PM
Илит, пожелавам ти лека шарка, знам колко е тежка, особено ако се кара след детските години.
След като Brani and Max засегна темата, кога се очертава следващата вълна?

Вход

Горе
Цитиране +