Кастинг за стопани за кокер шпаниол
Публикувано: 17 July 2009 - 11:54 AM
За съжаление никой в домът му няма време за него -разходките му се равняват на 2х10мин., после стои сам затворен в антрето. В неделя му се отпуска невероятната 20минутна разходка, която той с нетърпение чака цяла седмица.
Позволиха ми да му потърся нов дом, където да живее истински кучешки живот (за онези, които не знаят какво разбирам под "кучешки живот" -дълги разходки, внимание, нежност, игра с любимия стопанин и четирикраки).
Фридо ще бъде кастриран, преди да го дам на нови хора, така че, ако някой не приема кастрацията, хич да не се хаби да ми пише.
При интерес: nadiastancheva@dir.bg или на ЛС
Публикувано: 21 July 2009 - 03:03 PM
Публикувано: 21 July 2009 - 07:24 PM

Публикувано: 21 July 2009 - 09:47 PM
Стискам му палци да си намери страхотни стопани и да има истински кучешки живот!
Публикувано: 21 July 2009 - 10:02 PM

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 22 July 2009 - 07:29 AM
Когато преди пет години го купили, установили, че пуска косми по мебелите и килимите. От тогава живее само в коридора...
Има отлични хигиенни навици -по-бързо действащо куче не бях виждала. В момента, в който излязат пред блока, той започва да пишка и ака. Няма душене, няма мотаене -знае, че няма много време и гледа да свърши възможно най-много работа.
Публикувано: 22 July 2009 - 12:21 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 22 July 2009 - 02:43 PM
Иначе, днес разбрах подробност, която не знаех. До преди 1-2 години Фридо се е разхождал сам. Спрели да го пускат да скитори, когато започнал да се прибира веднъж на 2-3 дни.
Публикувано: 22 July 2009 - 03:57 PM

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 22 July 2009 - 09:25 PM
Успех на Фридо!
Публикувано: 23 July 2009 - 01:25 AM

Пожелавам на Фридо да му се падне възможно най- добрия Човек...
Много е красив, и наистина- в погледа му има само самота и никакво човешко присъствие... за съжаление!
Публикувано: 01 August 2009 - 08:58 AM

Nothing but the best is good enough!