Да, но ние нямаме пъпки, нито обриви, нито каквото и да е зачервяване. Кожата им е розова и чиста като на всеки един самоед. Риванол няма как да ползвам, защото са бели и нали се сещате как ще се оцветят. Ще стоят жълти доста време и ако решим да ходим на изложба няма да можем.
Честото мокрене с вода няма ли да доведе до гъбички. Козината им съхне много трудно. Ако не ползвам сешоар дори в топло време като сега са влажни и на другия ден. Миенето по 3 пъти на ден със сапун нямали да доведе до изсушаване на кожата и да се задълбочи проблема (например да се появи пърхут и да се наруши PH-то)
Не мисля че проблема е в аналните жлези. Кучетата са малки - едното е на 8 месеца, а другото на година и 4 месеца. Знам как да проверя дали са пълни и съм го правила - не са.
Тази вечер на разходка срещнахме 2 хъскита. И те са със същия проблем. Стопанина сподели, че било невродермит или нещо подобно (не се сещам с точност). Вета му дал едни кристали подобни на бучки захар, които се дават една седмица по схема и им минало. Не го получават за първи път и така се лекуват. Дали и при нас е това?
Пъпки от вътрешната страна на лактите (под мишниците) при НОК
Публикувано: 29 July 2009 - 07:58 PM
Здравейте! да кучето ми е немска овчарка.
Днес рано сутринта направихме едно посещение при един лекар който разбра от какво е чрез най различни иследвания каза ,че е някаква алергия която е причинила пъпките а те са се инфектирали от мръсната трева по време на разходките, предписа ни " Omerazol Sinfamed" 20mg cápsulas EFG , "Kefloridina Forte/cafelexina" , "Dacotrín 30mg" всичко това са капсулки ( големи хапчета )
също ни предписа и специален шампоан на име: "ADO-CLORHEXIDINA CHAMPÚ / 25 mL. Започваме леченито тази вечер и надявам се това да ни помогне с тези гадни пъпки.
Благодаря ви за взетото участие доста ми помогнаха вашите съвети, ще продължавам да пиша по темата.
Днес рано сутринта направихме едно посещение при един лекар който разбра от какво е чрез най различни иследвания каза ,че е някаква алергия която е причинила пъпките а те са се инфектирали от мръсната трева по време на разходките, предписа ни " Omerazol Sinfamed" 20mg cápsulas EFG , "Kefloridina Forte/cafelexina" , "Dacotrín 30mg" всичко това са капсулки ( големи хапчета )
Благодаря ви за взетото участие доста ми помогнаха вашите съвети, ще продължавам да пиша по темата.

По-добре да подраниш три часа, когато ще е твърде рано, отколкото да закъснееш и минута, когато ще е твърде късно.

Вход

Горе
Цитиране +