Удоволствието ще е изцяло мое!Ще направя всичко възможно да се свържа с вас.
Благодаря Ви, че разбирате това, което е част от правилниците на БРФК и FCI! За жалост не са много хорота, които четат тези правилници и се съобразяват с тях.
И най-вече - забравихме добрия тон, взаимното уважение, толерантността, радостта от победите на другите (не само на своите кучета), радостта, че изобщо има изложба, и ...
............
Времената са други. Всичко живо търси и чака само и единствено титли, а ние - Филебилии организираме, за Вас приятели, 28-мото издание на "Кристалната купа на Пловдив". Купите са, както винаги уникални и изработени от истински кристал (всеки път от различни световно извести фирми!)
А преди официаните конкурси ще се повеселим с "Най-лакомото........в два "раздела", а после ще видиме кой е по лаком ...... ще видим какво могат да ни потажат хендлерите и ако се сетим още нещо ние оргонизаторите и, ако вие - изложителите ни го препоръчате, ще го включим в програмата, и ще го видим и него.
Андон Тодоров
Председател на
Киноложко Дружество
Пловдив
От целия текст, някой ще прочетат и осмислят само това...

/да не говорим за правописа на "уторезирани" и "оргонизатори"- добре че ще са в "Китой"-
да им дадат "породност" на 6 града....

/
Алилуя, ще има празник в Пловдив!

Добре би било, ако под писанието си се и представите. Това, че съм натиснал някой клавиш, вместо друг - по грешка, не Ви дава правото да ме обиждате! (Все пак нито Ви познавам, нито съм Ви сторил нещо зло!) Що се отнася до моето съдийство в Китай, то не е подарък за мене, а 30 годишен усилен труд в кинологията. Това са много средства и време вложени от мене и моето семейство, много знания и доказване по престижни изложби, за да достигна до там, че да съм един от малкото киноложки съдии в света, включени в тази мащабна програма, организирана от Китайският киноложки съюз и с удобрението на FCI. Дай Боже, да го проумеете някой ден, но за това ще Ви е нужно да се постараете да достигнете някакво ниво (макар и минимално) - ниво на култура и себеуважение! (Така ще Ви уважават и другите хора.)
За изложбите в Пловдив - те винаги са били и ще си бъдат уникални и прекрасни! - с, или без мене! Андон Тодоров не е Пловдив. ПЛОВДИВ СИ Е ПЛОВДИВ!!!
Честно казано - не е удоволствие да контактува човек с анонимни писачи, но би трябвало да им се обясни кой кой е и дано да се постараят (вместо да скврернят труда и постиженията на другите, и уважението, което имат не само в Бъгария, но и в света), да се пообучат (като за начало), след това да направят нещо за киноложкото движение (поне в България), да вкарат няколко десетки хиляди евро в киноложкия си живот (ако имат реално такъв), да направят едно тахно куче известно (а то срува много пари - да го избереш, да го договориш - по някога даже и преди да се е родило, да го платиш!, да го отгледаш както трябва, до обиколиш поне половин Европа - пак за своя сметка, да, да, да... и още много, много неща и все свързани с киноложка култура и пари, които излизат от твоя джоб, ако ги имаш и знаеш как да ги вложиш.)
Е, аз съм не само един от най-преуспелите български съдии, но и моята Упетка Азалия е Шампион на Европа - титла, която плучи на Европейския шампионат в Братислава през 2003г. в конкуренция с още 93 Упета, при това под съдийството на експерт от Англия! Колко български кучета и техните одглеждачи могат да се похвалят с този успех?
Дано в това писмо не ми търсите печатните грешки (тъй като правописни ни правя) и, дано някои си вземат поне малко поука!
Ах, да, щях да забравя - подписвайте се, моля Ви! Застанете "гордо" зад своето мнение! Но все пак мислете преди да го изразите.
Андон Тодоров