Доберманче пребивано с камъни си търси дом Други 18 кучета спешно си търсят дом!
Публикувано: 04 August 2009 - 08:56 AM
Роман е на 2 години и е спасен от димитровградско село, където селяните са се опитвали да го убият с камъни. Още има рани по цялото тяло от жестоката саморазправа с невинното животинче.
Има хигиенни навици и е много чист и послушен. Вероятно е живял в дом, защото си отваря вратите с муцунка. Вероятно е бил жестоко бит и малтретиран, защото от най-малкия шум и повишаване на тон се плаши и ляга на земята. Спешно търсим добри хора за Роман, които да го направят свое семейно куче.
Както ви информирахме преди дни, приюта в Димитровград затваря врати на 1-ви септември. Повече от 18 кучета, настанени в животновъдния обект, ще трябва да го напуснат. За всички тях д-р Светлана Петрова отчаяно се опитва да намери дом. Тези животни са останали, защото не могат да се адаптират обратно на улицата или никога не са живели там. Все още няма намерено алтернативно място където бездомните животни да бъдат настанявани в очакване някой да ги осинови. Така единствената алтернатива за чисти от безпризорни кучета улици, е те да бъдат убивани. Така шефката на приюта в Димитровград д-р Светла Петрова коментира ситуацията с единствения останал кучешки приют в областта.
Имаме един месец да помогнем, като си осиновим куче от приюта в Димитровград.
За Роман звънете на тел.: 0898 550 342, той е отчаян и се надява
Публикувано: 05 August 2009 - 09:08 AM
Публикувано: 05 August 2009 - 09:48 AM
Мога да говоря със С.Петрова и тя ще ти даде повече информация.
Публикувано: 05 August 2009 - 12:45 PM
Темата пуснах по молба на Светлана и каквото знам съм го написала. Както вече казах, повече информация може даполучите от нея, но лично или по тел., защото тя не ползва често интернет. Обясних Ви много ясно, че нищо повече не знам.
Как по-ясно да обясня, че се опитвам да помогна на кучето и Светлана, но трябва да се свържете с нея. Май чакате Роман да Ви се обади лично. Е, той за жалост, не може да го стори.
Публикувано: 05 August 2009 - 12:55 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 05 August 2009 - 01:04 PM
Мисля,че тя не е в течение на нещата тук и затова и не се обажда. В момента има организиране полета на други кучета и не вдигна телефона, аз преди малко й се обаждах за да я уведомя за това тук. Свързах се със С.Петрова тя ще се обади на Илит и ще даде отговори на въпросите за Роман. Жената не знае въобще,че има въпроси към нея за кучето. Явно някои хора обичат само да си пишат и не мислят,че може да опропастят полета и шанса на кучето, имам предвид именно Ж.Попова.
Г-жа Ж.Попова, тона ви е недопустим с молбата за помощ за Роман.
Публикувано: 05 August 2009 - 05:05 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 05 August 2009 - 05:15 PM

Тези дни се свързвам трудно със Светлана.
Публикувано: 09 August 2009 - 08:49 AM

Публикувано: 09 August 2009 - 02:53 PM

браво! Успех на Роман ! За каква сума приблизително става дума? да преценим можем ли да помогнем и ние?
Публикувано: 10 August 2009 - 03:00 PM

Публикувано: 11 August 2009 - 07:44 AM