Откъде да НЕ взема френски булдог

Публикувано: 04 August 2009 - 11:35 AM

Публикувано: 04 August 2009 - 11:50 AM

Публикувано: 04 August 2009 - 12:31 PM
А историите на опарилите се - могат да са полезни.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

Публикувано: 04 August 2009 - 06:01 PM

Публикувано: 04 August 2009 - 06:53 PM

Публикувано: 04 August 2009 - 11:55 PM
В темите, които коментират това, в Да пазим породите, има много опарили се. И две-три конкретни мнения, с имена на борси. А тези, които са си потърсили правата...не знам такива, а вие?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

Публикувано: 11 August 2009 - 12:29 PM
Ето защо не трябва да се купуват кучета от зоомагазини , борси , агенции и ферми...
http://forum.dog.bg/...t...st&p=672007
Второто клипче е за усилията ,които полагат хората за да спре тази порочна практика.

Публикувано: 11 August 2009 - 09:17 PM
 ето една серия от такива клипчета :
  ето една серия от такива клипчета :http://www.youtube.c...r..._type=&aq=f

Публикувано: 17 September 2009 - 01:07 PM
А историите на опарилите се - могат да са полезни.
Веднага искам да споделя за един зоомагазин на ъгъла на ул. Гео Милев и ул. Коперник...Виждала съм доста фр.булдоци там...и за двете кучета знам със сигурност..че имаха проблеми. Едното се казва Бъстър ..и не му се прибира езика ..виси си настрани ...
А другото - женското на зълва ми ...кучето е страшно чаровно, затова тя не издържа и го купи ..въпреки че куцаше. Казаха ни, че било обездвижено и прехранено...затова, че са му правили снимка и веетринаря го е преглеждал ..всичко е било наред. Та така ...естествено че никаква снимка не са ни дали ...и кучето се оказа с две травми на крачето...кой знае, как са го превозвали и хвърляли :(( Освено това има панически ужас от кола ...Замислете се - защо
 После излязоха страхотни гъбички, които още се лекуват...а и стафилокок...Нямам думи.
 После излязоха страхотни гъбички, които още се лекуват...а и стафилокок...Нямам думи.В този магазин кучета идват от Унгария ..и мисля че ги доставя човек, на който му викат Пърпъла...Направете си изводи!

Публикувано: 18 September 2009 - 10:30 AM
Сегашната мадама която имам дойде директно от Сръбски развъдник и не сме имали проблеми

Публикувано: 25 September 2009 - 02:27 PM

Публикувано: 11 November 2009 - 11:08 AM
Следната обява от Варна ,може да подльже доста хора :
Най интересни са снимките на малките и на обявените родители , от които е ясно ,че продаващите, нямат никаква идея от породата, защото е абсолютно невьзможно това да са родителите на сниманите кученца
 !!!!Снимките на родителите определено са крадени!Даже са си ги надписали за по голяма достоверност!
 !!!!Снимките на родителите определено са крадени!Даже са си ги надписали за по голяма достоверност!

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +

Публикувано: 25 September 2009 - 07:41 PM

Публикувано: 25 September 2009 - 07:41 PM