Помогнете, спешно е - израстъци по кучето !
Публикувано: 05 August 2009 - 12:27 PM
Публикувано: 05 August 2009 - 12:31 PM
Публикувано: 05 August 2009 - 12:34 PM
вземете му сложете фронтлаин на това куче веднага

да сте чували за болестта КЪРЛЕЖИИИИИ
ако греша някой да ме поправи
ама колкото и да гледам не греша
вие някога слагали ли сте му нещо за външни паразити
кучето може да умре от тези гадове
Божжжжжже
Публикувано: 05 August 2009 - 12:41 PM
вземете му сложете фронтлаин на това куче веднага
eg_033.gif eg_033.gif eg_033.gif
да сте чували за болестта КЪРЛЕЖИИИИИ
ако греша някой да ме поправи
И на мен на кърлежи ми приличат.Обезпаразитете кучето, ще му изпият кръвта.Може ли да оставите животното в такова състояние

[url=http://www.catfriendsbg.hit.bg]

Публикувано: 05 August 2009 - 12:49 PM
Публикувано: 05 August 2009 - 12:57 PM
И пудрете кучето всяка седмица, или му вземете Frontline, който пази два месеца.Вземете му и таблетки за вътрешно обезпаразитяване.

[url=http://www.catfriendsbg.hit.bg]

Публикувано: 05 August 2009 - 01:29 PM
Ако наистина са кърлежи... Подарете си кучето на някой, който ще му обръща внимание, защото като гледам предполагаемите кърлежи са по него от малко по-малко от месец...
Публикувано: 05 August 2009 - 01:42 PM
Апропо, аз като бременна съм имала постоянен контакт с куче, твърде болно и на легло в безпомощно състояние, нека към това прибавя и котките в двора, които живеят и ловуват на открито.
Не виждам защо такава паника...забелязвам го често в жени, като са бременни, сякаш в постоянна карантина трябва да се живее, ама иначе не пускат цигарата и кафето, ведно дори с твърд алкохол. Айде да се не правим на толкоз взискателни към горките животни, когато самите ние сме напълно безотговорни към това, което расте вътре в нас.
Надявам се да не се обидите сега, защото нямам за цел да създавам неудобство на вас и то тук. Приемете това като апел за малко повече уважение към четириногите ни приятели, а не да търсим оправдание в тях за нашето собствено невежество.
Публикувано: 05 August 2009 - 01:48 PM
ei,izrud grozen 6te ti e.. m...-bokluk!tyka takiva kato tebe i s..... ne im davat da pravqt,a gi vla4im sled kolite!6te ti e.. m......, grozna mastio!
понеже не желая подобни лични моял за БАН
на потребителката
нека поне да се знае що за цвете си

Публикувано: 05 August 2009 - 01:56 PM
Това не е вярно. Дори на ЛС нямаш право да обиждаш потребител.
Публикувано: 05 August 2009 - 02:02 PM