кви 20 лева бе?!госпoiцата дава по 100 за ,,маникюр,вет и скъпи играчки"всеки месец за своето булли...жалко че заради такива като нея,страдат пак...животните,които не могат да кажат нищо...
Помогнете, спешно е - израстъци по кучето !
Публикувано: 05 August 2009 - 02:18 PM
кви 20 лева бе?!госпoiцата дава по 100 за ,,маникюр,вет и скъпи играчки"всеки месец за своето булли...жалко че заради такива като нея,страдат пак...животните,които не могат да кажат нищо...
Публикувано: 05 August 2009 - 02:20 PM
какво да сложат на кучето
ама защо да четът, по-добре обиди да се сипят
а можеше до сега да сте го накапали, напръскали, напудрили и до довечера да са измрели
ама как - по-гот е да обиждат от колкото да се погрижат за животното
Публикувано: 05 August 2009 - 02:36 PM
...
100% са кърлежи. Те стават големи, когато се насмучат с кръв - не за определен брой дни.

Публикувано: 05 August 2009 - 05:30 PM
незнам какви пари има и какви дава аз казах образно че 20 лева е фронтлайна и дронтала за моето куче за неиното да е 40 . аз немога да разбера защо се заяждате
Публикувано: 05 August 2009 - 05:46 PM

Много хора казват, че обичат кучето си, а само му се любуват отстрани. Да обичаш е отговорност, която не тежи. Да обичаш кучето си значи да му осигуриш нормален живот, достатъчно любов и време и да си готов да поемеш цялата любов, с която ще ти отвърне, а тя е безкрайна. Аз обичам моето куче, а вие?

Публикувано: 05 August 2009 - 06:18 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 05 August 2009 - 06:23 PM
незнам какви пари има и какви дава аз казах образно че 20 лева е фронтлайна и дронтала за моето куче за неиното да е 40 . аз немога да разбера защо се заяждате
не не,не се заяждам
Публикувано: 05 August 2009 - 06:27 PM
Публикувано: 07 August 2009 - 07:46 AM
не не,не се заяждам
еми да е жива и здрава и да подари на някои кучето . горката животинка
Публикувано: 16 August 2009 - 11:01 PM

We love animals and they love us
Публикувано: 16 August 2009 - 11:24 PM
За това тук е писано нееднократно. Кърлежите НЕ СЕ поливат с олио - тогава се задушават и има вероятност да "повърнат", което именно носи риск от заразяване.
Все повече се убеждавам, че точно вие сте тук само за да се изявите в някоя тема, без да си направите труда да четете каквото и да е. Моля, поне не вредете по този начин.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 17 August 2009 - 02:19 AM
Решение има и е много простичко всеки месец му слагаш Адвантикс, този препарат прави чудеса! Наблюдавах с очите си как само след минута-две от намазването кърлежите започват да падат сами от ушите на едно улично.Горкото ушите му бяха увиснали от кърлежи,като гроздове. За един слетобед нямаше и помен от кърлеж

Вход

Горе
Цитиране +