Dog.bg Форуми : Помогнете, спешно е - израстъци по кучето !

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Помогнете, спешно е - израстъци по кучето !

#21 Потребителят е офлайн   Dakel4y Икона

• #Space Monkey#
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 05 August 2009 - 02:18 PM

Цитат(boby_bari @ Aug 5 2009, 03:02 PM) <{POST_SNAPBACK}>
мале хора какво ви става горкото животно как сте го оставили в това състояние толкова ли е трудно веднъж в месеца да отделяте по 20 лева за обезпаразитяване. ужас потресена съм ... а на теб iva23 искам да ти кажа че поведението ти е ужасно какви са тези псувни помоли за помощ хората ти казаха какво да направиш ми кажи мерси и престани да пишеш ... и да всички са прави че ти си безодговорен стопанин и какво като сестра ти е бремена и майка ми беше бремена със брат ми но си имахме куче и нищо лошо не е станоло и до ден днешен колко семейства имат и деца и кучета ... боже хора какво ви е прихванало че да си мислите че като чакате бебе кучето е излишно по добре не си зимаите животни eg_033.gif

кви 20 лева бе?!госпoiцата дава по 100 за ,,маникюр,вет и скъпи играчки"всеки месец за своето булли...жалко че заради такива като нея,страдат пак...животните,които не могат да кажат нищо...
User's Signature

Не наранявай невинните-те не могат да ти отвърнат.

http://vbox7.com/play:14059782 -дайте ни живот

#22 Потребителят е офлайн   Anuk Икона

• северен вятър
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 05 August 2009 - 02:20 PM

още в първия си пост написах
какво да сложат на кучето

ама защо да четът, по-добре обиди да се сипят

а можеше до сега да сте го накапали, напръскали, напудрили и до довечера да са измрели

ама как - по-гот е да обиждат от колкото да се погрижат за животното

#23 Потребителят е офлайн   gabipap Икона

• Непоправим оптимист
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом
  • Interests:Животни, природа, истински хора, MLM. Здравословен и природосъобразен начин на живот. Хубави книги, нови знания - всичко, което ме провокира да мисля.

Публикувано: 05 August 2009 - 02:36 PM

Цитат(Норита @ Aug 5 2009, 11:29 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Хм... момичето каза, че е така от пет дни. Ако е от пет дни кърлежите не могат да станат толкова големи за толкова малко време. И на мен ми приличат на кърлежи, но ако е така само от пет дни...
...

100% са кърлежи. Те стават големи, когато се насмучат с кръв - не за определен брой дни.

User's Signature

Ако всеки от нас прави добре и отдадено това, което е негова работа, ако осъзнаем, кои са истинските ни желания и не пожелаваме това, от което нямаме нужда, ако помагаме на беззащитните - светът ще е едно прекрасно място!

#24 Потребителят е офлайн   iva23 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 August 2009 - 03:55 PM

ку4ето е напръскано от 2 4аса и мястото около него!

#25 Потребителят е офлайн   boby_bari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 August 2009 - 05:30 PM

Цитат(Dakel4y @ Aug 5 2009, 03:18 PM) <{POST_SNAPBACK}>
мале хора какво ви става горкото животно как сте го оставили в това състояние толкова ли е трудно веднъж в месеца да отделяте по 20 лева за обезпаразитяване. ужас потресена съм ... а на теб iva23 искам да ти кажа че поведението ти е ужасно какви са тези псувни помоли за помощ хората ти казаха какво да направиш ми кажи мерси и престани да пишеш ... и да всички са прави че ти си безодговорен стопанин и какво като сестра ти е бремена и майка ми беше бремена със брат ми но си имахме куче и нищо лошо не е станоло и до ден днешен колко семейства имат и деца и кучета ... боже хора какво ви е прихванало че да си мислите че като чакате бебе кучето е излишно по добре не си зимаите животни eg_033.gif

кви 20 лева бе?!госпoiцата дава по 100 за ,,маникюр,вет и скъпи играчки"всеки месец за своето булли...жалко че заради такива като нея,страдат пак...животните,които не могат да кажат нищо...

незнам какви пари има и какви дава аз казах образно че 20 лева е фронтлайна и дронтала за моето куче за неиното да е 40 . аз немога да разбера защо се заяждате
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#26 Потребителят е офлайн   Fi_Re Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 August 2009 - 05:46 PM

Няма да й стане нищо на сестра ти, но ако махнете кучето, то ще страда за вас. Кучетата се привързват болезнено към хората си, ако и ние бяхме така щяхме да полагаме повече грижи и нямаше да ги докарваме до такива състояния. И все пак ако решите да се откажете от него, потърсете му хора, не го хвърляйте на улицата. То не е виновно за това, че не сте помислили, че може да ви пречи след време.
User's Signature

Много хора казват, че обичат кучето си, а само му се любуват отстрани. Да обичаш е отговорност, която не тежи. Да обичаш кучето си значи да му осигуриш нормален живот, достатъчно любов и време и да си готов да поемеш цялата любов, с която ще ти отвърне, а тя е безкрайна. Аз обичам моето куче, а вие?

Качена снимка

#27 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 05 August 2009 - 06:18 PM

Цитат(Норита @ Aug 5 2009, 02:52 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Препрати ЛС-то на дог.бг.

М да.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#28 Потребителят е офлайн   Dakel4y Икона

• #Space Monkey#
  • PipPipPip
Публикувано: 05 August 2009 - 06:23 PM

Цитат(boby_bari @ Aug 5 2009, 06:30 PM) <{POST_SNAPBACK}>

незнам какви пари има и какви дава аз казах образно че 20 лева е фронтлайна и дронтала за моето куче за неиното да е 40 . аз немога да разбера защо се заяждате

не не,не се заяждам ae_085.gif просто казвам,какво ми писа Ивчето... ab_041.gif
User's Signature

Не наранявай невинните-те не могат да ти отвърнат.

http://vbox7.com/play:14059782 -дайте ни живот

#29 Потребителят е офлайн   Норита Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 05 August 2009 - 06:27 PM

Няма значение кое колко струва, нали? Щом сме си взели куче - ще си плащаме като попове. Нали за това са домашни любимци. Ама да има 40-50 кърлежа на едното ухо... Уау.
User's Signature

Когато хората разберат, че животните могат да чувстват, животните ще разберат, че хората могат мислят.

Качена снимка

#30 Потребителят е офлайн   boby_bari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 August 2009 - 07:46 AM

Цитат(Dakel4y @ Aug 5 2009, 07:23 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(boby_bari @ Aug 5 2009, 06:30 PM) <{POST_SNAPBACK}>

не не,не се заяждам ae_085.gif просто казвам,какво ми писа Ивчето... ab_041.gif

еми да е жива и здрава и да подари на някои кучето . горката животинка ae_085.gif
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#31 Потребителят е офлайн   Borislava_vd Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 16 August 2009 - 11:01 PM

Аз на моето куме ме махнах кърлежа много лесно. Вземи памук и сипи въру него олио и намажи кърлежине обилно. След 5-10 минути с тоалетна хъртия ги хвани и издърпай - и готово. Но ги запали защото тези кърлежи са голяма напаст и не мрът лесно smile.gif
User's Signature

We love animals and they love us

#32 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 16 August 2009 - 11:24 PM

Цитат(Borislava_vd @ Aug 17 2009, 12:01 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Аз на моето куме ме махнах кърлежа много лесно. Вземи памук и сипи въру него олио и намажи кърлежине обилно. След 5-10 минути с тоалетна хъртия ги хвани и издърпай - и готово. Но ги запали защото тези кърлежи са голяма напаст и не мрът лесно smile.gif

За това тук е писано нееднократно. Кърлежите НЕ СЕ поливат с олио - тогава се задушават и има вероятност да "повърнат", което именно носи риск от заразяване.
Все повече се убеждавам, че точно вие сте тук само за да се изявите в някоя тема, без да си направите труда да четете каквото и да е. Моля, поне не вредете по този начин.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#33 Потребителят е офлайн   Borislava_vd Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 16 August 2009 - 11:28 PM

Но на мен ми го каза ветеринар това. Не съм знаела че може де се получи така. И ветеринара каза че се задушавали,но не спомена нищо за повръщане на кърлежа. Ако съм знаела това нямаше никога да го пробвам. ud_009.gif
User's Signature

We love animals and they love us

#34 Потребителят е офлайн   galka_malka67 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 August 2009 - 02:19 AM

iva,iva bk_022.gif bl_110.gif погледни само как ти позира това куче да го снимаш , погледни тези очи- с каква любов и преданност те гледат пък после ако сърце ти дава дай го на чужди хора да го гледат rf_011.gif rg_057.gif
Решение има и е много простичко всеки месец му слагаш Адвантикс, този препарат прави чудеса! Наблюдавах с очите си как само след минута-две от намазването кърлежите започват да падат сами от ушите на едно улично.Горкото ушите му бяха увиснали от кърлежи,като гроздове. За един слетобед нямаше и помен от кърлеж af_089.gif ba_025.gif bb_032.gif
User's Signature

Качена снимка
Сузинка е моето слънчице , Сузинка е луната , тя е в мрачните дни светлинката и на моето сърчице топлинката !

• (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни