- (6 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Красивият Принц/Баро, осиновен в Троян Кафяв с черен нагръдник!
Публикувано: 09 August 2009 - 03:43 PM
В кв. Гео Милив, гр. София до е намерено куче порода Чау-Чау с черен нагръдник.
Агресивно е когато се опитаме да го доближим и не можем да го приберем.
Моля, ако някой го е изгубил или познава собственици на такова изгубено или избягало куче да се свърже с нас на тел. 0897974640
Публикувано: 09 August 2009 - 09:25 PM
Публикувано: 09 August 2009 - 09:33 PM
Има малка грешка! Момичето, което ми се обади от Стара Загора каза, е пуснала обяви, но е отбелязала, че кучето е намерено в кв. В. Левски, а то е в Гео Милев. Ако има начин да се поправи, защото дори и кварталите да са близки пак е доста разстоянието м/у тях.
Публикувано: 09 August 2009 - 09:43 PM

Публикувано: 09 August 2009 - 10:55 PM
ПП. Публикувах 10 обяви в различни сайтове... Искрено се надявам да се намерят стопаните на милото животинче
Публикувано: 10 August 2009 - 11:36 AM
Другият вариянт е да остане в клиниката Добро Хрумване ,но ще моля за съдействие там стационара е 15 на ден .Значи вчера на единият вет съм дала 20лв днес ще дам между 65-80лв ако не счупи стреличката разбирасе .За това моля някой да ми помогне да спасим мечето.
Публикувано: 10 August 2009 - 03:28 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 10 August 2009 - 04:44 PM

Публикувано: 10 August 2009 - 06:05 PM
нямам физическата възможност да поема още едно куче,а това че е непознато и може би агресивно ще изисква двойно повече внимание и грижа,храната въобще не ме притеснява.винаги имамме по един чувал с гранули,а отделно им варя на мойте разни манджички.друг е въпроса за колко точно време ще трябва да го поема?ако стане за постоянно?тогава наистина нямам да имма и финансовата възможност да ги отгледам качествено,знаете какви разходи са чаувците ни,особено с тези вечни кожни проблеми.аз или гледам качествено или въобще не се захващам......сърцето ми се къса,цял ден умувам за мои познати,на които ще им бъде безпроблемно да го приютят,но засега удрям на камък........
Публикувано: 10 August 2009 - 06:50 PM

Публикувано: 10 August 2009 - 07:22 PM
Имам две овчарки,а и Армани е там.
В апартамента е абсурд с три кучета

Публикувано: 10 August 2009 - 10:30 PM

Мацката даде 100лв и ако всички положат и малко усилие това мече ще живее прекрасно.Надявам се обаче утре да го намеря като ида с ветовете.Днес просто нямаха възможност ,тъй като са с намален състав .Искам предварително да благодаря на всички от клиника Добро Хрумване за съдействието .
Защото първият ветеринар явно не се справи, а и не искаше.
Публикувано: 11 August 2009 - 06:01 AM
Дано поне има късмет с новия си дом... ИЯ и аз да ти благодаря за бързата реакция. Справяш се просто великолепно. Само моля те ако го хванете, звънни ми един телефон да се успокоя.
Публикувано: 11 August 2009 - 03:34 PM

в клиниката установихме ,че е мъжки,но вета не намери тестиси,което означава ИЛИ ЧЕ Е КАСТРИРАН ИЛИ ЧЕ ТЕ НЕ СА ПАДНАЛИ В СКРОТУМА.ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ ,АКО КУЧЕТО СЕ ОБРЪСНЕ ДА СЕ ВИДИ ДАЛИ ИМА БЕЛЕГ ОТ КАСТРАЦИЯТА.
като цяло:кучето е уникално красиво-муцуна,козина(нересана доста време,но все пак е без видими кожни проблеми),стойка,телосложение,страхотни лапи с пухкави ботушки,лицето му е невероятно.истински красавец,който явно не е оценен от стопаните си,ако допуснем,че е изоставен,разбира се.
с нагръдник е,но ноктите му са много дълги,което най-веротно говори,че не е разхождано много.
като цяло не е социализирано и бъдещите му стопани трябва да са много търпеливи с него,според мен не е контактувало и със себеподобни.
агресията в кучето за момента не може да се определи точно,защото може да е в шок.в момента е в страционар и там в клетка също няма как да се разбере дали е агресивно по характер.
ТЪРСЯТ СЕ СТОПАНИ С ДВОР,КЪДЕТО КУЧЕТО ДА Е ЗАГРАДЕНО,МОЖЕ КАТО НАЧАЛО И ВЪРЗАНО,НО БЕЗ ДОСТЪП НА ДРУГИ ХОРА,ЗАЩОТО РЕАКЦИИТЕ МУ СА НЕПРЕДВИДИМИ.
като се включи Люси по-късно тя ще допълни нещо,което аз може да съм пропуснала.
кучето е много красиво.дано се намерят стопани,които да поемат грижата за него и то да усети любовта и близостта на грижовния стопанина.
ако е загубено се надявам стопаните му да прочетат тези редове да си го познаят.шока,който кучето преживява в момента е много голям.
ккк,искрено ти благодаря за помощта,която си оказала

Публикувано: 11 August 2009 - 05:54 PM

Моля, всички за съдействие да намерим дом това прекрасно животно , няма те си и на идея колко е красив .Много мечета биха му завидели.Утре ще кача снимки.Все още не искам да повярвам ,че може да има хора които да се отнасят така с едно толкова прекрасно и гордо чау.И да го докарат до такова състояние.
КАТЕГОРИЧНО ЗАЯВЯВАМ,ЧЕ ЗА НРАВА НА МЕЧЕТО И ПОЛОЖЕНИЕТО В КОЕТО СЕ НАМИРА СА ВИНОВНИ ЕДИНСТВЕНО ХОРАТА КОИТО СА ГО МАЛТРЕТИРАЛИ ДО СЕГА .

По късно ще ви пусна още информация за мечо който предлагам да кръстим ПРИНЦ.
Между другото го мислех за принцеска

Публикувано: 11 August 2009 - 09:09 PM

- (6 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »