Когато се срещнахме, Моли висеше от един клон ,а от долу няколко кучета бяха решили ,че тя ще бъде вечерята им.Свалих я от там и я понесох към къщи,а тя веднага се отпусна и замърка спокойна, че вече е в безопастност в ръцете ми.Пътуването с маршрутката й се стори доста интересно изживяване и гледаше с едно такова любопитство на дете опознаващо големия свят.Разглеждаше всеки човек с интерес,а и те нея :).Беше похвалена няколко пъти,колко е кротка,колко е сладка,колко е послушна...Запознанството с моята група не беше толкова успешно обаче.Но не по вина на малкото ангелче.Котките ми я заплюха като натрапница.Бари пък й се израдва,но реши да стовари огромната си лапа върху нея ...а тя е толкова крехка.И понеже навсякде е пренаселено я настаних в стаята на Бари,в клетка.За съжаление детето има ужас от малки затворени пространства,също като мен.И така малката Моли се озова в "покоите" на майка ми.Сега дивее и чака нейният нов дом в който да опознава света и всички интересни същества,които я гледат, правят странни физиономии и казват "О,каква прелест ! ".
Малкото диваче е само на месец и половина,максимум два.Обезпаразитена е вътрешно и външно.Скоро ще бъде ваксинирана.Кастрацията е задължително условие.За контакт 0898 426 488 -Кики ; email: kiara_sdi@abv.bg
Мъррр,мъррр...Спи ми сеее...
Не искам в клеткааа...