По разни стечения на обстоятелствата, не продължих да поддържам тази тема. Рекси вече е голямо, силно и красиво животно, за съжаление все още живеещо на улицата. Историята му е тривиална, но мен ме трогна предаността на това куче към хората. И то хора, които не я заслужават. До около 4тия си месец кученцето живееше на метър синджир в крайблокова градинка, жадуваше за внимание и даваше всичко от себе си - получаваше го рядко. После изчезна. Както стана ясно, "стопаните" му го бяха командировали в съседно село. След около месец се върна сам - пораснал, отслабнал, но все така весел и любвеобилен. От тогава (Август 2009) до сега живее пред блока и е доволен и от това което има. Идва с мен на почти всяка разходка. Обича да се къпе и да плува, да тича и да играе с импровизирани играчки (бутилки) и е винаги готов да изпълнява и учи команди. Избягва конфликти и се доближава само до "проверени" хора и животни, с останалите мъдро се разминава. :)
Вече е кастриран (от общината), аз се грижа за обезпаразитяването му. Все си мисля, че заслужава много повече, защото е наистина впечатляващо интелигентен и безпроблемен. Повдигам темата му, просто, за да има своя шанс, а аз ще се надявам.
Пускам снимките, които липсват от предния ми пост - там е още на 5-6 месеца. Нови снимки има много и мисля, да ги събирам тук периодично. Така ще има негово си място, където да го показвам на евентуални кандидати.