Като сюжет за филм, но истински малкият великан Рио
Публикувано: 11 February 2010 - 11:08 PM
Цитат(Na Nio priqtelq @ Feb 11 2010, 09:43 PM) <{POST_SNAPBACK}>
През останалото време ТЪРСИ занимавка! 

Представям си го...

Рио изглежда щастлив...

"Животните са мои приятели, а аз не ям приятелите си." Джордж Бърнард Шоу
Публикувано: 16 February 2010 - 11:19 AM
Рио е гооотин, праска целувка след целувка, кипи от енергия и от време на време не слуша.
Няма къде, затова в темата на Рио искам да благодаря на Евгени за огромната помощ, която ми оказа за Бети, моята входна любимка, за влаченето й дни наред до вет.кабинета.
Благодаря ти, Евгени!
Бети, почивай в мир! Ти беше най-щастливото бездомно куче!

Няма къде, затова в темата на Рио искам да благодаря на Евгени за огромната помощ, която ми оказа за Бети, моята входна любимка, за влаченето й дни наред до вет.кабинета.
Благодаря ти, Евгени!

Бети, почивай в мир! Ти беше най-щастливото бездомно куче!
Публикувано: 17 February 2010 - 07:08 PM
Всъщност Рио пове4е от десет дни ве4е е без превръзка.Преди това беше две седмици с нея и въпреки, 4е по4ти не стъпва на лапи4ката, раната върви дабре.Онзи ден бяхме на преглед и Васко каза, 4е поне още месец ще е така.Просто мястото е много неудобно-в даден момент цялата тежест (41кг!) се стоварва на тези 3 кв. сантиметра и липсата на здрава кожа води до постоянно разраняване.Не знам дали сте виждали друго такова ку4е, но той е страшна беснотия!За момент не се спира!По цял ден е навън и щурее с дриги 3 ку4ета, които понякога се налага да спасявам от "досадника".Исклю4ение правят някоя събота и неделя, защото ходя на Витоша и не го взимам с мен, засега.Естествено подобаващо се забавлява и вътре, но ве4е не му се сърдя.

Публикувано: 17 February 2010 - 09:25 PM
Цитат(Na Nio priqtelq @ Feb 17 2010, 07:08 PM) <{POST_SNAPBACK}>
По цял ден е навън и щурее с дриги 3 ку4ета, които понякога се налага да спасявам от "досадника".
Хаха, все едно за моята Добра Ламя Спаска чета

Много е готин кучо! По-бързо възстановяване на крачето ви пожелавам, за да може да си дивее съвсем на воля!

Човек трябва да носи хаос в душата си, за да може да роди танцуваща звезда.