ВСИЧКО ЗА ЙОРКШИРСКИЯТ ТЕРИЕР
Публикувано: 20 October 2008 - 08:27 AM
От майка си и баща си ;D

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751
Публикувано: 20 October 2008 - 04:10 PM
те собствениците са ни познати и казаха че е от словения.преди да я вземем я карахме на лекар и тои каза че е хубаво куче .
чак после се влязах във форума .аз иначе бях питала йорки светла ама тя имаше само момченце свободно,а ние искахме момиченце и така си взехме Миси
ама тя пък излезе сладурка(поне за мен )много ми е миличка и страшно много си я обичкам
и козинката и порасна и дано наитина да стане хубаво кученце.
сега е на 3 месеца и е 850гр.
аз мислех че е 900 преди ,а тя била 810,ама моя кантар давал разлика.
чак после се влязах във форума .аз иначе бях питала йорки светла ама тя имаше само момченце свободно,а ние искахме момиченце и така си взехме Миси
ама тя пък излезе сладурка(поне за мен )много ми е миличка и страшно много си я обичкам
и козинката и порасна и дано наитина да стане хубаво кученце.
сега е на 3 месеца и е 850гр.
аз мислех че е 900 преди ,а тя била 810,ама моя кантар давал разлика.
Публикувано: 24 October 2008 - 10:22 AM
Здравейте!
Имам едно питане.Четох по форума за ушите на йоркитата,но никъде не видях това,което ме интересува.
На Реджи ушите му бяха изправени след двумесечна възраст,а сега на тримесечна клепват отново.
Питам се,дали не е моментно състояние,като при НОК?Ако не е,какви мерки да предприема?
Имам едно питане.Четох по форума за ушите на йоркитата,но никъде не видях това,което ме интересува.
На Реджи ушите му бяха изправени след двумесечна възраст,а сега на тримесечна клепват отново.
Питам се,дали не е моментно състояние,като при НОК?Ако не е,какви мерки да предприема?