Dog.bg Форуми : ВСИЧКО ЗА ЙОРКШИРСКИЯТ ТЕРИЕР

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (155 Страници) +
  • « Първа
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ВСИЧКО ЗА ЙОРКШИРСКИЯТ ТЕРИЕР

#2401 Потребителят е офлайн   sisis4a Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 01 August 2009 - 03:46 PM

Обичам целия свят,ако някой ми беше казал,че ще обичам някой който ме вдига в 6,30 за да играем,нямаше да му повярвам.
Това дете е много лакомо за телосложението си. Но аз съм твърда,тегля и давам само колкото е необходимо.
Да се похваля,тя е много възпитана,от както е в къщи само веднъж е чишкала извън мястото предназначено за това.Много се гордея с нея.Чудя се тия 50 гр.храна до кога ще ги давам. Нямам никаква ориентация. Човека който ми я даде ми даде само 500 гр.от храната-Стартер на Роял канин,каза,че трябва да мина на друг вид,но постепенно,щото и без това сега е в стрес от преместването. Ама да си кажа честно не виждам да има някъв голям стрес. Супер сие. Ще пусна снимчица.

Прикачени снимки

• Прикачена снимка

#2402 Потребителят е офлайн   малка_Рокси Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 01 August 2009 - 08:25 PM

Цитат(lidiya @ Aug 1 2009, 10:10 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Рокси (извинявай, че се обръщам към теб с името на кучето ти) когато взимаш куче или има или няма родословие.

Разбира се че сте права Лидия.То нас може и да са ни питали но ние не разбираме,защото беше друг език.Колега на баща ми звънна да попита дали има свободни кучета.Но както и да е и без това преди 2 седмици я кастрирахме...И само да кажа казвам се София.
User's Signature

Качена снимка

#2403 Потребителят е офлайн   малка_Рокси Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 01 August 2009 - 08:27 PM

Цитат(sisis4a @ Aug 1 2009, 04:46 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Обичам целия свят,ако някой ми беше казал,че ще обичам някой който ме вдига в 6,30 за да играем,нямаше да му повярвам.
Това дете е много лакомо за телосложението си. Но аз съм твърда,тегля и давам само колкото е необходимо.
Да се похваля,тя е много възпитана,от както е в къщи само веднъж е чишкала извън мястото предназначено за това.Много се гордея с нея.Чудя се тия 50 гр.храна до кога ще ги давам. Нямам никаква ориентация. Човека който ми я даде ми даде само 500 гр.от храната-Стартер на Роял канин,каза,че трябва да мина на друг вид,но постепенно,щото и без това сега е в стрес от преместването. Ама да си кажа честно не виждам да има някъв голям стрес. Супер сие. Ще пусна снимчица.

Много се радвам за вашият бебок.Пълна противоположност на Рокси.като беше бебе не ядеше даже я захранвахме с какво ли не за да оцелее и до ден днешен не се е научила да пишка на точното място!
User's Signature

Качена снимка

#2404 Потребителят е офлайн   sisis4a Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 August 2009 - 12:26 AM

Цитат(малка_Рокси @ Aug 1 2009, 09:27 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Много се радвам за вашият бебок.Пълна противоположност на Рокси.като беше бебе не ядеше даже я захранвахме с какво ли не за да оцелее и до ден днешен не се е научила да пишка на точното място!

Ще ти споделя своя опит. Още първия ден бях купила памперс парчета и сложих до вратата на терасат,в стаята в която стоим всички,защото тя се върти около нас. Тези парчета са напоени с някакъв мирис,от сорта на капките, може би това привлича бебока да пишка там. Като свикне съвсем ще го премествам постепенно към банята,за да разбере къде наистина трябва да ходи. Ще видим дали ще стане де?! Вие на каква възраст сте сега?
Това от нас!

#2405 Потребителят е офлайн   малка_Рокси Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 02 August 2009 - 11:04 AM

Цитат(sisis4a @ Aug 2 2009, 01:26 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(малка_Рокси @ Aug 1 2009, 09:27 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Ще ти споделя своя опит. Още първия ден бях купила памперс парчета и сложих до вратата на терасат,в стаята в която стоим всички,защото тя се върти около нас. Тези парчета са напоени с някакъв мирис,от сорта на капките, може би това привлича бебока да пишка там. Като свикне съвсем ще го премествам постепенно към банята,за да разбере къде наистина трябва да ходи. Ще видим дали ще стане де?! Вие на каква възраст сте сега?
Това от нас!

Работата е там че тя пишка в банята,но апартамента ни е на два етажа и банята е на долниият.На горният са ни стаите и там пишка навсякъде! Има памперс в всяка стая,като беше ббебе пишкаше на памперса,а сега не го и омирисва!Ние е сме на 7месеца и сме много лигави!

User's Signature

Качена снимка

#2406 Потребителят е офлайн   sisis4a Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 August 2009 - 12:44 PM

Здравейте и днес, особено на тебе малка Рокси!
Да ви кажа всяко чудо за три дни,така и при нас.
Тази сутрин се събудихме съвсем разлчни. Не иска да яде,само спинка,направо се поболях от сутринта. Вчера дадох 2-3 много малки парченца ябълка и почнах да си мисля,че е от това. До преди малко. Случайно вчера една позната ми даде от нейната храна за бебета-кученца разбира се,дори не можах да запомня как се казва храната,но ще проверя. Та от снощи купичката пълна с гранули-Роял канин стартер, вече се побърках и реших да дам една-две гранули от новите. Какво да ви разправям,направо полудя,щеше да ми изяде ръцете, ами сега? Зная,че не може да се преминава току-така от една храна на друга и почнах да давам с ръцете, потърквам едната храна в другата и така пробутах от старите гранули и малко от новите.
Някой ще ми даде ли малко акъл кво да правя,да продължавам ли така или не?
Днес ще се опитам да разбера как се казваха новите гранули и ще ви пиша за съветако може де.
Това е за сега от нас. Дно да почне да яде,че ще припадна вече.

#2407 Потребителят е офлайн   малка_Рокси Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 02 August 2009 - 01:35 PM

Нормално е новите гранули да и харесват повече.Всичко ново и е по-вкусно.И рокси е сменила милион храни защото от първото хапване са и харесали.После не ги и поглежда(поне при нас е така).На нас от развъдника ни казаха че са хранили бебо с стартера на Роял Канин,но тя яде само Еукануба.И от бебе я храним само с Еукануба,другите са и по вкусни но ние не и сменяме храната.Прецените се вие но не може да и сменяте храната през ден(е това си е мое мнение,не съм специалист)Успех!
User's Signature

Качена снимка

#2408 Потребителят е офлайн   Molibaby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 August 2009 - 10:22 PM

Цитат(малка_Рокси @ Aug 2 2009, 02:35 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Нормално е новите гранули да и харесват повече.Всичко ново и е по-вкусно.И рокси е сменила милион храни защото от първото хапване са и харесали.После не ги и поглежда(поне при нас е така).На нас от развъдника ни казаха че са хранили бебо с стартера на Роял Канин,но тя яде само Еукануба.И от бебе я храним само с Еукануба,другите са и по вкусни но ние не и сменяме храната.Прецените се вие но не може да и сменяте храната през ден(е това си е мое мнение,не съм специалист)Успех!

здравейте момичета , привет и от нас
моя звяр НА 4 МЕСЕЦА БЕЗ ЕДНА СЕДМИЦА СМЕ го храня само с роял канин, но това за пред вета........ иначе вече сме яли пица , саламче , домати , праскова и краставица , е по няколко парченца , но ни харесва много
Дори и на Педигрипал четките за зъбки и давам да дъвче и няма проблем, не ги ограничавайте , ако сега и се хапва Луканка от две парчета нищо няма да и стане , поне ние нямаме проблем , на сутринта сме отново с роял канина , като не ще няма да яде , прибирам го , вечерта хапва цяла купа
Да ви помоля да ми кажете , на вашите зайчета текът ли им очичките , че моята постоянно има гурелии очетата текът ........

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#2409 Потребителят е офлайн   MonAmi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 August 2009 - 10:46 PM

Nie imahme sa6tiq problem. Veterinara ni kaza 4e moje da e ot preparata za po4istvane na poda. Kogato smenihme obiknoven preparat za po4istvane sas eko preparat ve4e nqamahme problemi. Sa6to, moje da go draznat shampoan ili hranata (primerno da ima alergiq na pile6ko meso)...

#2410 Потребителят е офлайн   sisis4a Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 August 2009 - 10:03 AM

Аз да се "похваля" с днешна дата.
Да ви кажа онова бебе,кроткото,възпитаното,миличкото,дето ми събра ума вече го няма. От два дни то се превърна в нещо съвсем различно. Това е един малък звяр,който иска да ни изяде всичките в къщи, чишка и ака из целия апартамента, не иска да яде, освен ако не му даваш в устата гранулка по гранулка, не спи през нощта, обича да ми хапе краката през нощта-повярвайте хич не е приятно.
Какво стана с това мило създание, не зная!?!
Дано това състояние претърпи някакви промени,защото е много неприятно. Това не е всичко, наблюдавахме я с мъж ми и ни се струва,че нещо недочува това дете, много е странно. Ако съм много близо до нея реагира,но ако е приблизително на 4-5 крачки от мене не реагира на никакви шумове. Ще се ходи на доктор май.
Е наплаках ви се. Въпреки всичко я обичаме!!!! wub.gif

#2411 Потребителят е офлайн   малка_Рокси Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 03 August 2009 - 11:00 AM

Цитат(sisis4a @ Aug 3 2009, 10:03 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Да ви кажа онова бебе,кроткото,възпитаното,миличкото,дето ми събра ума вече го няма. От два дни то се превърна в нещо съвсем различно. Това е един малък звяр,който иска да ни изяде всичките в къщи, чишка и ака из целия апартамента, не иска да яде, освен ако не му даваш в устата гранулка по гранулка, не спи през нощта, обича да ми хапе краката през нощта-повярвайте хич не е приятно.
Дано това състояние претърпи някакви промени,защото е много неприятно. Това не е всичко, наблюдавахме я с мъж ми и ни се струва,че нещо недочува това дете, много е странно. Ако съм много близо до нея реагира,но ако е приблизително на 4-5 крачки от мене не реагира на никакви шумове. Ще се ходи на доктор май.

ХаХа колко позната ситуация...В началото е била под стрес а после..Веднъж през ношна ни скочи на леглото и почна да ми яде носа! ab_041.gif Но уви вече рокси е на 7 месеца и не се е променила!И пишка и ака където и падне.
User's Signature

Качена снимка

#2412 Потребителят е офлайн   sisis4a Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 August 2009 - 11:57 AM

Цитат(малка_Рокси @ Aug 3 2009, 12:00 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(sisis4a @ Aug 3 2009, 10:03 AM) <{POST_SNAPBACK}>

ХаХа колко позната ситуация...В началото е била под стрес а после..Веднъж през ношна ни скочи на леглото и почна да ми яде носа! ab_041.gif Но уви вече рокси е на 7 месеца и не се е променила!И пишка и ака където и падне.

Ох ти съвсем ме довърши,аз се надявам да се пооправим де. То така не се живее, как ще работя?
Исках да те поздравя,много е красива Роксе,снощи гледах снимките , които си пуснала. Супер е,да ти е жива и здрава!

#2413 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 August 2009 - 06:26 PM

sisis4a ако не се вземете в ръце и не бъдете по-строги, малкия звяр ще се превърне в голям звяр. И щом имаш съмнения за слуха не чакай. Има неща, които се оправят ако се хванат на време. Дано да попаднете на добър вет.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#2414 Потребителят е офлайн   малка_Рокси Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 03 August 2009 - 11:03 PM

Хора какво стана с форума тази вечер?
User's Signature

Качена снимка

#2415 Потребителят е офлайн   mama na Bari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 August 2009 - 01:37 PM

Здравейте! Да ви кажа и аз една смешка. От снощи нашият Бари, който утре ще направи 3 месеца, а е при нас от 20-тина дни започна да влиза първо с едната, после с двете лапи в купичката си с вода. Такава игра падна, че я разплиска всичката! Това явно е някакъв вид игра. Той вечер така пощръклява, че чак котето се скрива. Такива игри прави... Това с хвърляне на играчки и връщане, ръмжене и хапене по където свари... После започва сам да играе. Бяга в няколко посоки към всяка играчка ръмжейки, после се търкаля, и "копае" с двете предни лапи шалтето на дивана все едно е каракачанка. Толко пъргав и енергичен, чак се притеснявам да не припадне от изтощение. Но аз гледам да го щадя и след една такава бурна игра, докато го видя, че си полягва и хайде в легълцето в тиха стая за почивка. Много го глезя, много му се радвам. И най ме кефи начинът му на бягане. Отивайки към играчката на подскоци като зайче, а на връщане с всички лапи последователно един такъв наперен. Мъжът ми се подиграва, че така влюбена не ме е виждал скоро!!! db_046.gif

#2416 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 August 2009 - 06:59 PM

Цитат(mama na Bari @ Aug 5 2009, 11:37 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте! Да ви кажа и аз една смешка. От снощи нашият Бари, който утре ще направи 3 месеца, а е при нас от 20-тина дни започна да влиза първо с едната, после с двете лапи в купичката си с вода. Такава игра падна, че я разплиска всичката! Това явно е някакъв вид игра. Той вечер така пощръклява, че чак котето се скрива. Такива игри прави... Това с хвърляне на играчки и връщане, ръмжене и хапене по където свари... После започва сам да играе. Бяга в няколко посоки към всяка играчка ръмжейки, после се търкаля, и "копае" с двете предни лапи шалтето на дивана все едно е каракачанка. Толко пъргав и енергичен, чак се притеснявам да не припадне от изтощение. Но аз гледам да го щадя и след една такава бурна игра, докато го видя, че си полягва и хайде в легълцето в тиха стая за почивка. Много го глезя, много му се радвам. И най ме кефи начинът му на бягане. Отивайки към играчката на подскоци като зайче, а на връщане с всички лапи последователно един такъв наперен. Мъжът ми се подиграва, че така влюбена не ме е виждал скоро!!! db_046.gif

Да ви е честит Бари-новия член на семейството. Да е жив и все така жизнен. Хубаво е, че сега се забавлявате от неговите лудории, дано да ви е забавно и след два месеца когато ще се наложи да си сменяте мебелировката и да си правите ремонт на помещенията. В момента сте в етапа "еуфория" през който е минал всеки един собственик на йорки. После идват проблемите, когато малкото сладурче се е превърнало в разглезен звяр. dry.gif
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#2417 Потребителят е офлайн   sisis4a Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 August 2009 - 09:20 PM

Мama na Bari да ти е жив и здрав! Това с ровенето в купичката за вода и ние го правим,всичко олива,но аз съм от по-строгите-карам се. Не че някой се е трогнал и ме е послушал де...
МОйта продължава да ме притеснява, всяка вечер има разстройство, до вода, а през деня нищо такова, нормално си ходи, да не повярваш. Не зная каква е причината от три дни не съм давала ябълка,щото си мислех,че е от нея, караме си само на гранулите, дори не съм давала от новите,дето ги взех,нали вече сме пораснали,не може все най-бебешките гранули да ядем.
Искам да попитам,вашите кученца кога си научиха имената. Аз викам,викам, никакво внимание, не реагира на името си, не идва като я викам, дори си мислех,че е глуха. Направихме редица тестове-нищо няма,чува си. Държи се като големия ми син-пуберитета,каквото му изнася,това чува.
Дали е нормално,че не си научава името???
ТОва е от нас!

#2418 Потребителят е офлайн   Ellly Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 August 2009 - 09:49 PM

Аз искам да ви питам какви играчки им давате на вашите бебоци? Мойта дрисла е на 70 дни. Първо беше набарала часовника. изкарала му батерията и я наръбала- на сутринта беше като парцал- повръща, разстройство- ходихме на док- антибиотици, системи- оправи се. После и купих силиконова топка с бодлички- пак през нощта не знам как е успяла да изяде бодличките и на сутринта пак разстройство и пак доктор този път по-леко мина- само някаква паста ни изписаха. Какво да я правя, какви играчки да и купувам не знам. Тя яде всичко мокета, пелените си, диваните, леглото си абе всичко, а сега докато е малка и е много нежен стомаха и не можем да я опазим да няма разстройство за ваксината даже.
User's Signature

Качена снимка

#2419 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 August 2009 - 10:30 PM

sisi4a вече имаш проблем. Качва ти се на главата.

Elly твоят случай е същия.
Имате избор момичета или кучетета ви ще продължават да ви правят луди или ще им покажете кой командва. Избора е във въшите ръце. Както го направите така ще живеете в следващите 12-18 години. Това, че въвеждаме правила и отстояваче да се спазват не озвачава, че не ги обичаме ами напротив.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#2420 Потребителят е офлайн   ilina888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 August 2009 - 10:30 PM

това е доста опасно и може да бъде фатално за кученцето!!! Аз се принудих да затварям моето в клетка за зайци за по 1-2 часа когато ме няма,защото ядеше всичко,включително и одеала.За щастие се научи доста бързо,да не го прави!

User's Signature

“The average dog is a nicer person than the average person.”
― Andy Rooney

Качена снимка
Качена снимка

• (155 Страници) +
  • « Първа
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123