ВСИЧКО ЗА ЙОРКШИРСКИЯТ ТЕРИЕР
Публикувано: 05 August 2009 - 10:41 PM
Публикувано: 05 August 2009 - 10:48 PM
Публикувано: 06 August 2009 - 07:58 AM
Публикувано: 06 August 2009 - 03:54 PM
Много съм съгласна с това което си написал. Имала съм голямо куче,лесно го научих на команди и добро възпитание, но там играеше вестника. Като го цапнех по задника и много добре ме разбираше какво е -не и не там. Тук обаче работата е много различна. Това не смея да го пипна. Аз като го взема ме е толкова страху,че ще го счупя,само кокалчета и косми. Не мога да и посегна изобщо. Вярвай ми много се карам,непрекъснато се вика по нея,но тя изобщо не обръща внимание,честно казано , направо като все едно,че не ни чува. Аз за това се притесних,че може да е нещо проблем с ушичките, със слуха де. Изобщо не сме я оставяли сама,все някой има при нея-дежурен.
Ох дано успея да надвия на ината и лиготията на този дребосък!
Публикувано: 06 August 2009 - 05:22 PM
Публикувано: 06 August 2009 - 05:50 PM
Много съм съгласна с това което си написал. Имала съм голямо куче,лесно го научих на команди и добро възпитание, но там играеше вестника. Като го цапнех по задника и много добре ме разбираше какво е -не и не там. Тук обаче работата е много различна. Това не смея да го пипна. Аз като го взема ме е толкова страху,че ще го счупя,само кокалчета и косми. Не мога да и посегна изобщо. Вярвай ми много се карам,непрекъснато се вика по нея,но тя изобщо не обръща внимание,честно казано , направо като все едно,че не ни чува. Аз за това се притесних,че може да е нещо проблем с ушичките, със слуха де. Изобщо не сме я оставяли сама,все някой има при нея-дежурен.
Ох дано успея да надвия на ината и лиготията на този дребосък!
Наистина трябва да намерите заместител на вестника:тънка пръчица или назнам нещо по-леко.Дъщеричката на Прити остана при нас до 2 месечна възраст,а на месец и седмица знаеше че "НЕ" е звързано с неприятно за нея чувство.Да,крехки са и миловидни,но трябва да разберат кой е "водача на глутницата"!
Публикувано: 06 August 2009 - 09:44 PM
Запрятам ръкави,възпитанието започва!
Публикувано: 06 August 2009 - 11:02 PM

Използването на кошарки от плат за малки деца е много удобно и безопасно когато не сте в къщи!!!

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751
Публикувано: 07 August 2009 - 07:55 AM

Публикувано: 07 August 2009 - 08:17 AM
Публикувано: 07 August 2009 - 08:22 AM

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751
Публикувано: 07 August 2009 - 08:51 AM
Публикувано: 07 August 2009 - 02:17 PM
Публикувано: 07 August 2009 - 10:46 PM

Публикувано: 07 August 2009 - 11:23 PM

''АЗ СЪМ МАЛКА И САМОТНА.СТОЯ ЗАТВОРЕНА ТУК,НЕ УСЕЩАМ ПОЧТИ НИЩО,НЕПОЗНАВАМ НИКОГО.СПОМЕНИТЕ ЗА МАЙКА МИ СА СА ДОСТА СМЪТНИ.РАБОТАТА И БЕШЕ ДА РАЖДА ПОТОМСТВО И ТЯ Я ВЪРШЕШЕ ДОБРЕ.РАЖДАШЕ ПО ДВА ПЪТИ В ГОДИНАТА.КОГАТО СЕ РОДИХМЕ НИЕ,МАМА БЕШЕ ТОЛКОВА ОТСЛАБНАЛА,ЧЕ НЕ УСПЯ ДОРИ ДА НИ ПОГЛЕДНЕ.ДЪРЖАТ НИ В ГОЛЯМ САНДЪК,ХРАНЯТ НИ С БИБЕРОНИ.КОРЕМЪТ МИ МЕ БОЛИ ПОЧТИ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ,СТУДЕНО МИ Е,ПОКРИТА СЪМ С ПАРАЗИТИ,КОИТО МЕ РАЗЯЖДАТ ОТВЪТРЕ И ОТВЪН.НЕ МОГА ДА СИ ОТВОРЯ ОЧИЧКИТЕ,ЗАШОТО СВЕТЛИНАТА МЕ ПРОНИЗВА И МЕ БОЛИ.НЕ МЕ ЛЕКУВАТ.ЩЕ ДОЙДЕ ДЕН,КОГАТО НЯКОЙ ДРУГ ЩЕ МЕ ПРИЕМЕ В ДОМА СИ И ЩЕ СЕ ГРИЖИ ЗА МЕН.ДОТОГАВА ТРЯБВА ДА ОЦЕЛЯВАМ.КОЙТИ НЕ ОЖИВЕЕ,ГО ОТНАСЯТ В ГОЛЕМИ ТОРБИ ЗА СМЕТ.СТРАХЪТ МЕ КАРА ДА МРАЗЯ.''
Това е историята на котрнце попаднало на зоо борса или зоомагазин изводите си ги правете сами..Мен ме докосна много тази история и реших да я напиша тук.

Публикувано: 08 August 2009 - 08:13 AM

''АЗ СЪМ МАЛКА И САМОТНА.СТОЯ ЗАТВОРЕНА ТУК,НЕ УСЕЩАМ ПОЧТИ НИЩО,НЕПОЗНАВАМ НИКОГО.СПОМЕНИТЕ ЗА МАЙКА МИ СА СА ДОСТА СМЪТНИ.РАБОТАТА И БЕШЕ ДА РАЖДА ПОТОМСТВО И ТЯ Я ВЪРШЕШЕ ДОБРЕ.РАЖДАШЕ ПО ДВА ПЪТИ В ГОДИНАТА.КОГАТО СЕ РОДИХМЕ НИЕ,МАМА БЕШЕ ТОЛКОВА ОТСЛАБНАЛА,ЧЕ НЕ УСПЯ ДОРИ ДА НИ ПОГЛЕДНЕ.ДЪРЖАТ НИ В ГОЛЯМ САНДЪК,ХРАНЯТ НИ С БИБЕРОНИ.КОРЕМЪТ МИ МЕ БОЛИ ПОЧТИ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ,СТУДЕНО МИ Е,ПОКРИТА СЪМ С ПАРАЗИТИ,КОИТО МЕ РАЗЯЖДАТ ОТВЪТРЕ И ОТВЪН.НЕ МОГА ДА СИ ОТВОРЯ ОЧИЧКИТЕ,ЗАШОТО СВЕТЛИНАТА МЕ ПРОНИЗВА И МЕ БОЛИ.НЕ МЕ ЛЕКУВАТ.ЩЕ ДОЙДЕ ДЕН,КОГАТО НЯКОЙ ДРУГ ЩЕ МЕ ПРИЕМЕ В ДОМА СИ И ЩЕ СЕ ГРИЖИ ЗА МЕН.ДОТОГАВА ТРЯБВА ДА ОЦЕЛЯВАМ.КОЙТИ НЕ ОЖИВЕЕ,ГО ОТНАСЯТ В ГОЛЕМИ ТОРБИ ЗА СМЕТ.СТРАХЪТ МЕ КАРА ДА МРАЗЯ.''
Това е историята на котенце попаднало на зоо борса или зоомагазин изводите си ги правете сами..Мен ме докосна много тази история и реших да я напиша тук.