Dog.bg Форуми : ВСИЧКО ЗА ЙОРКШИРСКИЯТ ТЕРИЕР

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (155 Страници) +
  • « Първа
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ВСИЧКО ЗА ЙОРКШИРСКИЯТ ТЕРИЕР

#2501 Потребителят е офлайн   didi_bs Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 27 August 2009 - 12:41 AM

Как е възможно да продадеш 2 живи същества на промоция? И как на никой не му хрумна, че след като ти продават куче на промоция има нещо гнило?!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#2502 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 August 2009 - 08:28 AM

Ако жената е искала да купи двете кучета и се е отбило от цената не значи да е на промоция ... дори да е вметнато като майтап!!! Аз също съм продавала по две кученца и е нормално да се свали от цената.
Тъжното е това което се е случило .... но това е тема на друг разговор!!! tb_195.gif
User's Signature

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751

#2503 Потребителят е офлайн   Ellly Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 August 2009 - 07:11 PM

Е преди няколко дни подстригахме дупата с машинката съвсем малко по края- много добре стана- изобщо не си личи- аз си мислех че като за 1ви път ще я направя на дупки, но добре стана.
Благодаря на всички за съветите
Много тъжна история за двете малки йоркита, не искам да прозвучи зле, но жената сама си е виновна. И аз като реших да взема маймуна обикалях и търсих много в интернет и прочетох форума ви и за това не си позволих тази грешка. И маймуна си е много добре сега и нямам никакви проблеми с нея защото я взехме от сигурно място напълно здрава.
User's Signature

Качена снимка

#2504 Потребителят е офлайн   sisis4a Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 August 2009 - 04:18 PM

Цитат(Ellly @ Aug 27 2009, 08:11 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Е преди няколко дни подстригахме дупата с машинката съвсем малко по края- много добре стана- изобщо не си личи- аз си мислех че като за 1ви път ще я направя на дупки, но добре стана.
Благодаря на всички за съветите
Много тъжна история за двете малки йоркита, не искам да прозвучи зле, но жената сама си е виновна. И аз като реших да взема маймуна обикалях и търсих много в интернет и прочетох форума ви и за това не си позволих тази грешка. И маймуна си е много добре сега и нямам никакви проблеми с нея защото я взехме от сигурно място напълно здрава.

Според мене никога няма напълно сигурно място. Всичко е въпрос на късмет и в някой случаи дори може да се каже на Божа работа. Моя комшийка си купи френски булдог, от такова много сиругно място.Не мина и месец и хайвана се разболя от някаква кожна болест, не мога да ви опиша колко доктор, колко лекарства изживя това кутренце. Диагнозата накрая беше някакъв спад в имуннета, който според специалистите се наследява генетично,но не винаги се проявява у носителите т.е. майката може да е носител, но няма признаците на това заболяване, от там се развива кожната инфекция, абе лоша работа с две думи.
Много ми е мъчно, като ги видя тия хайвани в клетките затворени на тясно и гадно място Истината е,че няма начин да се спре всичко това,но тези малки създания трябва да си намерят дом,да бъдат обичани и гледани. Зная какво ще кажете,като се купуват така се провокира пазар,но той така или иначе съществува. Странното е,че в тези магазини цените са в тавана, кутретата струват много пари, хората ходят да купят кученце от там, а не отиват в развъдник, където поне на хора ще попаднат. Но това е манталитета на българина. А ако се замисля колко хора си взимат кученце заради модата, това пък не ми се коментира изобщо.

#2505 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 August 2009 - 10:24 PM

В кинологията и генетиката сигурно място няма, освен онова, че с това се занимават сериозни и отговорни хора. Положителния резултат се получава след дългогодишен труд опрявяне на грешки и влагане на много средства.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#2506 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2009 - 12:32 PM

tb_195.gif
User's Signature

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751

#2507 Потребителят е офлайн   малка_Рокси Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 04 September 2009 - 09:23 PM

Искам да ви питам някой има ли проблеми с кучетата навънка...нашта излезе ли почва да лае и не спира...а оня ден се нахвърли на едно женко улично куче...А иначе освен с йоркшири не играе!!!!Не знам какво да направя но ме побърква минема ли през парка разлайва всички кучета в парка и целия парк разбира че Кралица Рокси е пристигнала...иначе с йоркшири обожава да играе..Дайте ми съвет какво мога да направя...понякога се чуствам неудобно пред стопаните на други кучета...
User's Signature

Качена снимка

#2508 Потребителят е офлайн   mama na Bari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 September 2009 - 09:53 PM

След около две седмици мислим с мъжа ми да ходим на екскурзия из БГ. Имам голямо желание да вземем Бари. Но не зная дали е разумно. Някой ако знае... дали ще имаме проблем в хотелите? Смятам да му взема леглото, играчки и нещата, с които е свикнал. В кола вече свикна да пътува, но пък ще се наложи да е по-продължително. Изобщо как би му се отразило това? Все пак е само на 4 месеца.

#2509 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 September 2009 - 10:05 PM

Цитат(малка_Рокси @ Sep 4 2009, 08:23 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Искам да ви питам някой има ли проблеми с кучетата навънка...нашта излезе ли почва да лае и не спира...а оня ден се нахвърли на едно женко улично куче...А иначе освен с йоркшири не играе!!!!Не знам какво да направя но ме побърква минема ли през парка разлайва всички кучета в парка и целия парк разбира че Кралица Рокси е пристигнала...иначе с йоркшири обожава да играе..Дайте ми съвет какво мога да направя...понякога се чуствам неудобно пред стопаните на други кучета...

Нищо не можеш да направиш. Въпрос на характер. И аз имам едно дето си търчи насам натам и си лае, а като мине човек или куче покрай оградата се хвърля с такава стръв, че ме изкушава да я пусна дя видя какво ще направи и винаги разлайва и останалите и понякога ми идва да й оперирам гласните струни. Териери какво за ги правиш. smile.gif

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#2510 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 September 2009 - 10:10 PM

Цитат(mama na Bari @ Sep 4 2009, 08:53 PM) <{POST_SNAPBACK}>
След около две седмици мислим с мъжа ми да ходим на екскурзия из БГ. Имам голямо желание да вземем Бари. Но не зная дали е разумно. Някой ако знае... дали ще имаме проблем в хотелите? Смятам да му взема леглото, играчки и нещата, с които е свикнал. В кола вече свикна да пътува, но пък ще се наложи да е по-продължително. Изобщо как би му се отразило това? Все пак е само на 4 месеца.

Единия ти вариант е да си правиш резервации само в хотели, които приемат кучета, а другия е да го криеш. И освен всичко, което си изброила му вземи и транспортен контейнер, където да го затваряш когато го оставяш сам в стаята, защото ще ти излезе по-евтино като напускаш хотела wc_055.gif

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#2511 Потребителят е офлайн   Doni M Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 September 2009 - 08:53 AM

Цитат(mama na Bari @ Sep 4 2009, 10:53 PM) <{POST_SNAPBACK}>

С моя хубосник бяхме на море тази година за 1 седмица и се изненадах, че не създаваше никакви проблеми. А беше на 3 месеца само. Предварително обаче си резервирахме хотел, в който ни казаха, че за йоркита няма проблеми. Така поне ще си спестиш грижите да го криеш. Иначе мъника си стоеше мирен в стаята, играеше си, спеше си и даже се учудвах, че като се прибираме от плаж стои мирно и чака за разходка. Направо не можех да повярвам, че бебе на 3 месеца се стиска и не пикае в стаята. Както казваш задължително обаче му вземи всички аксесоари - легла, играчки, четки и прочее щуротии.
Весело прекарване ae_085.gif
User's Signature

Качена снимка

#2512 Потребителят е офлайн   mama na Bari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2009 - 08:53 AM

Мерси за отговора! Но аз смятам да не го оставям сам в хотела. Все пак не го вземам, за да излизам без него. Ще направя така, че разходката да е за всички. Проблемът с хотелите е такъв, че ние мислим да импровизираме и да отсядаме по пътя, което означава без резервации. Това с криенето... не, че е невъзможно, имаййки предвид какъв е мъник... но някак си не бих се чувствала удобно. Ще го обмисля добре.

#2513 Потребителят е офлайн   charity Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 05 September 2009 - 01:57 PM

Ние с Чарити вече два пъти ходим на море - първия път беше на 4м, а втория сега преди 10 дни, на 2год и половина. И двата пъти бяхме в къщички тип бунгала и цял ден бяхме заедно, а понеже местата бяха безопасни (затворен комплекс) и нямаше нито едно друго куче, тя бе толкова щастлива пусната на воля, че речника ми е беден да опиша радостта й. Когато си тръгвахме , не искаше да влиза в колата, наложи се да я гоня и като я прибрах се нацупи и разсърди и не мръдна от яд през целия път. И като се върнахме в София 3 дни депресия - неще да яде, нито да си играе и страни от нас, ходи да спи със сина ми(на 1.2год е) в спалнята. Но вече й мина.
Ето и снимчици!

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#2514 Потребителят е офлайн   mama na Bari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2009 - 02:12 PM

Мерси много! Май ще се наложи да резервираме предварително, защото искам да го вземем.
Чарити е супер сладка! И колко се е променила с порасването. Кога ли и ние ще си имаме толкова дълга козинка... af_089.gif

#2515 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2009 - 10:07 PM

Цитат(mama na Bari @ Sep 5 2009, 12:12 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Мерси много! Май ще се наложи да резервираме предварително, защото искам да го вземем.
Чарити е супер сладка! И колко се е променила с порасването. Кога ли и ние ще си имаме толкова дълга козинка... af_089.gif

Не му се претеснявай толкова. Аз миналата година отидох с три йоркита и с бебе на 6 месеца и чак като си тръгнахме в хотела разбраха, че сме били и с три кучета. И даже изпаднаха в екстаз от кучетата. Магията на йоркитата е необятна

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#2516 Потребителят е офлайн   mama na Bari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 September 2009 - 02:45 PM

Времето се застуди и следва да задам въпроса: "Трябва ли да му обличам нещо"? Намерих в нашата вет.клиника нещо като якенце, подходящо срещу вятър и дъжд. Но не вярвам да му топли. Не бяха изкарали още зимната колекция. Тези дни ще разгледам. Но не бих го извела навън до като не се постопли малко. Вие какво ще кажете?

#2517 Потребителят е офлайн   dani_to_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 September 2009 - 03:00 PM

Цитат(mama na Bari @ Sep 6 2009, 03:45 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Времето се застуди и следва да задам въпроса: "Трябва ли да му обличам нещо"? Намерих в нашата вет.клиника нещо като якенце, подходящо срещу вятър и дъжд. Но не вярвам да му топли. Не бяха изкарали още зимната колекция. Тези дни ще разгледам. Но не бих го извела навън до като не се постопли малко. Вие какво ще кажете?

До колкото знам ще трябва да му сложиш неко топло!!Днес си е студеничко и ще трябват дрешки!!И изобщо зимата не трябва да се излиза без нещо топло на гръбчето!!
User's Signature

Качена снимка

#2518 Потребителят е офлайн   Doni M Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 September 2009 - 04:50 PM

Аз вероятно ще взимам това яке.
Освен, че може да се поръча онлайн се оказа, че в зоомагазина, от който пазарувам в Пловдив се доставят дрешки от тази марка.
Другото, което видях в магазина днес са едни ужасно сладки обувки за кученца - ето ги и тях. Само се чудя за тях дали въобще ще са удобни за милото ми другарче, защото все пак той ще ги носи. Как мислите вие?

А иначе тея дни ще ходя с кучо до магазина, защото все пак и момичетата от там ми казаха, че трябва с него да се купуват дрехи/обувки, за да си ги мери af_089.gif
User's Signature

Качена снимка

#2519 Потребителят е офлайн   малка_Рокси Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 06 September 2009 - 04:57 PM

ще задам въпрос който е задаван хиляда пъти,но все пак ще попитам защото сега ще постригвам ушичките на беба,а до преди други ги постригваха.Вие как и с какво постригвате ушите на бебето, аз със едно тримерче че нямам друго...а вие видяхте колко са и обрасли ушите във фотогалерия... ab_041.gif af_089.gif
User's Signature

Качена снимка

#2520 Потребителят е офлайн   Doni M Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 September 2009 - 05:43 PM

Цитат(малка_Рокси @ Sep 6 2009, 05:57 PM) <{POST_SNAPBACK}>
ще задам въпрос който е задаван хиляда пъти,но все пак ще попитам защото сега ще постригвам ушичките на беба,а до преди други ги постригваха.Вие как и с какво постригвате ушите на бебето, аз със едно тримерче че нямам друго...а вие видяхте колко са и обрасли ушите във фотогалерия... ab_041.gif af_089.gif

Аз подстригвам с машинка за подстригване, а накрая дооформям с ножичка.

Също въпрос: как и къде точно се подстригват лапичките?!
User's Signature

Качена снимка

• (155 Страници) +
  • « Първа
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема