ВСИЧКО ЗА ЙОРКШИРСКИЯТ ТЕРИЕР
Публикувано: 27 August 2009 - 08:28 AM
Тъжното е това което се е случило .... но това е тема на друг разговор!!!

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751
Публикувано: 27 August 2009 - 07:11 PM
Благодаря на всички за съветите
Много тъжна история за двете малки йоркита, не искам да прозвучи зле, но жената сама си е виновна. И аз като реших да взема маймуна обикалях и търсих много в интернет и прочетох форума ви и за това не си позволих тази грешка. И маймуна си е много добре сега и нямам никакви проблеми с нея защото я взехме от сигурно място напълно здрава.
Публикувано: 28 August 2009 - 04:18 PM
Благодаря на всички за съветите
Много тъжна история за двете малки йоркита, не искам да прозвучи зле, но жената сама си е виновна. И аз като реших да взема маймуна обикалях и търсих много в интернет и прочетох форума ви и за това не си позволих тази грешка. И маймуна си е много добре сега и нямам никакви проблеми с нея защото я взехме от сигурно място напълно здрава.
Според мене никога няма напълно сигурно място. Всичко е въпрос на късмет и в някой случаи дори може да се каже на Божа работа. Моя комшийка си купи френски булдог, от такова много сиругно място.Не мина и месец и хайвана се разболя от някаква кожна болест, не мога да ви опиша колко доктор, колко лекарства изживя това кутренце. Диагнозата накрая беше някакъв спад в имуннета, който според специалистите се наследява генетично,но не винаги се проявява у носителите т.е. майката може да е носител, но няма признаците на това заболяване, от там се развива кожната инфекция, абе лоша работа с две думи.
Много ми е мъчно, като ги видя тия хайвани в клетките затворени на тясно и гадно място Истината е,че няма начин да се спре всичко това,но тези малки създания трябва да си намерят дом,да бъдат обичани и гледани. Зная какво ще кажете,като се купуват така се провокира пазар,но той така или иначе съществува. Странното е,че в тези магазини цените са в тавана, кутретата струват много пари, хората ходят да купят кученце от там, а не отиват в развъдник, където поне на хора ще попаднат. Но това е манталитета на българина. А ако се замисля колко хора си взимат кученце заради модата, това пък не ми се коментира изобщо.
Публикувано: 28 August 2009 - 10:24 PM
Публикувано: 29 August 2009 - 12:32 PM

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751
Публикувано: 04 September 2009 - 09:23 PM

Публикувано: 04 September 2009 - 09:53 PM
Публикувано: 04 September 2009 - 10:05 PM
Нищо не можеш да направиш. Въпрос на характер. И аз имам едно дето си търчи насам натам и си лае, а като мине човек или куче покрай оградата се хвърля с такава стръв, че ме изкушава да я пусна дя видя какво ще направи и винаги разлайва и останалите и понякога ми идва да й оперирам гласните струни. Териери какво за ги правиш.

Публикувано: 04 September 2009 - 10:10 PM
Единия ти вариант е да си правиш резервации само в хотели, които приемат кучета, а другия е да го криеш. И освен всичко, което си изброила му вземи и транспортен контейнер, където да го затваряш когато го оставяш сам в стаята, защото ще ти излезе по-евтино като напускаш хотела

Публикувано: 05 September 2009 - 08:53 AM
С моя хубосник бяхме на море тази година за 1 седмица и се изненадах, че не създаваше никакви проблеми. А беше на 3 месеца само. Предварително обаче си резервирахме хотел, в който ни казаха, че за йоркита няма проблеми. Така поне ще си спестиш грижите да го криеш. Иначе мъника си стоеше мирен в стаята, играеше си, спеше си и даже се учудвах, че като се прибираме от плаж стои мирно и чака за разходка. Направо не можех да повярвам, че бебе на 3 месеца се стиска и не пикае в стаята. Както казваш задължително обаче му вземи всички аксесоари - легла, играчки, четки и прочее щуротии.
Весело прекарване

Публикувано: 05 September 2009 - 08:53 AM
Публикувано: 05 September 2009 - 01:57 PM
Ето и снимчици!
Публикувано: 05 September 2009 - 10:07 PM
Чарити е супер сладка! И колко се е променила с порасването. Кога ли и ние ще си имаме толкова дълга козинка...

Не му се претеснявай толкова. Аз миналата година отидох с три йоркита и с бебе на 6 месеца и чак като си тръгнахме в хотела разбраха, че сме били и с три кучета. И даже изпаднаха в екстаз от кучетата. Магията на йоркитата е необятна
Публикувано: 06 September 2009 - 02:45 PM
Публикувано: 06 September 2009 - 03:00 PM
До колкото знам ще трябва да му сложиш неко топло!!Днес си е студеничко и ще трябват дрешки!!И изобщо зимата не трябва да се излиза без нещо топло на гръбчето!!
Публикувано: 06 September 2009 - 04:50 PM
Освен, че може да се поръча онлайн се оказа, че в зоомагазина, от който пазарувам в Пловдив се доставят дрешки от тази марка.
Другото, което видях в магазина днес са едни ужасно сладки обувки за кученца - ето ги и тях. Само се чудя за тях дали въобще ще са удобни за милото ми другарче, защото все пак той ще ги носи. Как мислите вие?
А иначе тея дни ще ходя с кучо до магазина, защото все пак и момичетата от там ми казаха, че трябва с него да се купуват дрехи/обувки, за да си ги мери

Публикувано: 06 September 2009 - 04:57 PM

Публикувано: 06 September 2009 - 05:43 PM

Аз подстригвам с машинка за подстригване, а накрая дооформям с ножичка.
Също въпрос: как и къде точно се подстригват лапичките?!