Dog.bg Форуми : ВСИЧКО ЗА ЙОРКШИРСКИЯТ ТЕРИЕР

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (155 Страници) +
  • « Първа
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ВСИЧКО ЗА ЙОРКШИРСКИЯТ ТЕРИЕР

#2581 Потребителят е офлайн   ~~Йорки~~ Икона

• Група: Validating

Публикувано: 11 September 2009 - 10:03 PM

И аз също се радвам, че Рокси е добре. Аз също имам Йорки и знам колко е трудно да гледаш как такова малко и сладко кученце се измъчва
User's Signature

Y~o~r~k~i@

#2582 Потребителят е офлайн   малка_Рокси Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
Публикувано: 11 September 2009 - 10:31 PM

Цитат(~~Йорки~~ @ Sep 11 2009, 11:03 PM) <{POST_SNAPBACK}>
И аз също се радвам, че Рокси е добре. Аз също имам Йорки и знам колко е трудно да гледаш как такова малко и сладко кученце се измъчва

Мда наистина е мъчение...аз не можах да спа няколко дни,седях и си я гледках и се молех всичко да е наред.
User's Signature

Качена снимка

#2583 Потребителят е офлайн   Molibaby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2009 - 11:40 PM

Цитат(Xela @ Sep 11 2009, 09:47 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Благодаря за съветите на всички. Снощи имахме ИЗНЕНАДААА! Подранила с няколко дена af_089.gif
Казваме се Арчибалд, на кратко Арчи и смен а 2 м есеца. Направих точно така, както описвате. Заградих му един кът кадето има всичко необходимо. Има си дунапренена къщичко, която хареса много и веднага разбра, че това е мястото за спане. На другия край на заграждението има тавичка с пелена за тоалетна и да ви кажа честно, я използва по предназначение. Един път пикна на постеленото одеало, там натопих пеленката и сутринта в тоалетната имаше няколко локвички ab_041.gif Еееей умни животинки. През почивните дни ще пусна снимки. Сина ми е на седмото небе и аз съм много щастлива.

Да ти е живо и здраво зверчето и много да те радва

А на Рокси само хубав и весели дни с малката палавница , дано лошото е минало и се забрави
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#2584 Потребителят е офлайн   Molibaby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2009 - 11:44 PM

Не можах да се стърпя да не кача това , просто ми се разтопи сърцето като ги видях.... wub.gif wub.gif wub.gif

още може да разгледате тук..... http://dogglamour.ru/

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

Прикачени снимки

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#2585 Потребителят е офлайн   малка_Рокси Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 12 September 2009 - 12:08 AM

Цитат(Molibaby @ Sep 12 2009, 12:44 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Не можах да се стърпя да не кача това , просто ми се разтопи сърцето като ги видях.... wub.gif wub.gif wub.gif

още може да разгледате тук..... http://dogglamour.ru/

Аууу че са бебета wub.gif wub.gif Страхотни са ab_041.gif af_089.gif
User's Signature

Качена снимка

#2586 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 September 2009 - 12:23 AM

Дрешките са наистина много хубави, но аз лично предпомитам да вложа средстава в качествена храна и висок клас козметика. По мое виждане това е по необходимо от колкото с какво е облечено кучето. Но нека не забравяме, че аз виждам нещата от практичния ъгъл. Така, че всеки да си преценява къде е най- добре да влага средства.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#2587 Потребителят е офлайн   dani_to_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 September 2009 - 09:31 AM

Цитат(lidiya @ Sep 12 2009, 01:23 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Дрешките са наистина много хубави, но аз лично предпомитам да вложа средстава в качествена храна и висок клас козметика. По мое виждане това е по необходимо от колкото с какво е облечено кучето. Но нека не забравяме, че аз виждам нещата от практичния ъгъл. Така, че всеки да си преценява къде е най- добре да влага средства.

В това отношение си права!Аз ако имам йорки няма да му купувам рокли , обувки и т.н. Просто 3-4 дрешки дето да ги менкаме през зимата и това е.. На мен лично не ми харесват тези рокли ... И както каза Лидия по-добре да купуваме качествена храна и козметика!!
User's Signature

Качена снимка

#2588 Потребителят е офлайн   малка_Рокси Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 12 September 2009 - 10:19 AM

Цитат(dani_to_ @ Sep 12 2009, 10:31 AM) <{POST_SNAPBACK}>

В това отношение си права!Аз ако имам йорки няма да му купувам рокли , обувки и т.н. Просто 3-4 дрешки дето да ги менкаме през зимата и това е.. На мен лично не ми харесват тези рокли ... И както каза Лидия по-добре да купуваме качествена храна и козметика!!

Прави сте и двете.Аз лично имам само една дрешка...Предпочитам кучето ми да се храни с класни храни и добра козметика.Но дрешките са много сладички wub.gif ae_085.gif
User's Signature

Качена снимка

#2589 Потребителят е офлайн   ilina888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 September 2009 - 10:45 AM

Много са сладки дрешките няма лошо човек да си глези кучето,ама аз като се замисля колко дрехи купих се оказа в еддин момент че малкото има повече дрехи от мене ab_041.gif
А относно правилната грижа може ли някой да ми препоръча някакъв препарат против плака и зъбен камък ако може да е под формата на спрей?
User's Signature

“The average dog is a nicer person than the average person.”
― Andy Rooney

Качена снимка
Качена снимка

#2590 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 September 2009 - 02:35 PM

Цитат(ilina888 @ Sep 12 2009, 08:45 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Много са сладки дрешките няма лошо човек да си глези кучето,ама аз като се замисля колко дрехи купих се оказа в еддин момент че малкото има повече дрехи от мене ab_041.gif
А относно правилната грижа може ли някой да ми препоръча някакъв препарат против плака и зъбен камък ако може да е под формата на спрей?

От зъбния камък спасение няма. За съжаление всички малки породи страдат от този проблем. И да взимаш ленти, и храна специална да даваш и всичко, което го има на пазара, пак няма как да се избегне момента поне 2 пъти в годината да се почистват зъбите с машина. В противен случай след време развиват пародонтоза, зъбите започват да се клатят и трябва да се вадят.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#2591 Потребителят е офлайн   малка_Рокси Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 12 September 2009 - 02:53 PM

Цитат(lidiya @ Sep 12 2009, 03:35 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(ilina888 @ Sep 12 2009, 08:45 AM) <{POST_SNAPBACK}>

От зъбния камък спасение няма. За съжаление всички малки породи страдат от този проблем. И да взимаш ленти, и храна специална да даваш и всичко, което го има на пазара, пак няма как да се избегне момента поне 2 пъти в годината да се почистват зъбите с машина. В противен случай след време развиват пародонтоза, зъбите започват да се клатят и трябва да се вадят.

Ми аз ползвам едни линти,за зъбите,но пак ще се наложи като по попорасне да я вадя на почистване така ли?

User's Signature

Качена снимка

#2592 Потребителят е офлайн   mama na Bari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 September 2009 - 04:17 PM

Малка Рокси, НА ТВОЕ МЯСТО след време бих поискала ветер. да направи пълни изследвания на мъника. Аз бих била по-спокойна така. Според мен Лидия е права, че може проблемът да затихне временно, а причината всъщност да остане.

#2593 Потребителят е офлайн   Molibaby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 September 2009 - 08:01 PM

предполагам трябва да имаме поне годинка , за да проверявам за зъбен камък или се лъжа . При вас кога се наложи за първи път да го чистите....
И ако мия редовно зъбките с четка за зъби дали няма да даде някакъв ефект .....
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#2594 Потребителят е офлайн   малка_Рокси Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 12 September 2009 - 08:13 PM

Такаамм пак съм аз и моето палаво териерче eg_033.gif eg_033.gif Днес излязох на вънка за малко и Рокса остана сама...И се връщам и баща ми ми каза да сложа на Рокси малко да хапне,и гледам няма я консервата,а лъжицата е на земята (веднага ми намириса на беля...)питам баща ми дали не е прибрал някъде концервата и той каза''НЕ'' и поглеждам към леглото Рокси ЯЗЯЛА ЦЕЛИЯ ПАСТЕТ И РАЗПОЪСАЛА КОНЦЕРВАТА!!!Веднага и се скарах и си помислих''ами ако се е нагълтала с частиците,та те са толкова остри и ръбести dh_188.gif ) и ето Рокси пак е омърлушена и е се свива т време на време,и тича също,но по малко... eg_033.gif eg_033.gif dh_188.gif а тя нашата през един стол се е качила на шкафа който е около 30 пъти по висок от нея ud_009.gif
User's Signature

Качена снимка

#2595 Потребителят е офлайн   dani_to_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 September 2009 - 09:32 AM

Цитат(малка_Рокси @ Sep 12 2009, 09:13 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Такаамм пак съм аз и моето палаво териерче eg_033.gif eg_033.gif Днес излязох на вънка за малко и Рокса остана сама...И се връщам и баща ми ми каза да сложа на Рокси малко да хапне,и гледам няма я консервата,а лъжицата е на земята (веднага ми намириса на беля...)питам баща ми дали не е прибрал някъде концервата и той каза''НЕ'' и поглеждам към леглото Рокси ЯЗЯЛА ЦЕЛИЯ ПАСТЕТ И РАЗПОЪСАЛА КОНЦЕРВАТА!!!Веднага и се скарах и си помислих''ами ако се е нагълтала с частиците,та те са толкова остри и ръбести dh_188.gif ) и ето Рокси пак е омърлушена и е се свива т време на време,и тича също,но по малко... eg_033.gif eg_033.gif dh_188.gif а тя нашата през един стол се е качила на шкафа който е около 30 пъти по висок от нея ud_009.gif

Леле тази малка Рокси!Каква е палава!Дано да й няма нищо!! ae_085.gif Как е днес?
User's Signature

Качена снимка

#2596 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 September 2009 - 09:38 AM

Цитат(малка_Рокси @ Sep 12 2009, 06:13 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Когато е сама не я оставяй да има възможност ходи навсякъде. Ще си спестиш много главоболия. Дано този път да минете само с разтройство. И ли пък бандидтката да излезне "корава" и въобще нищо да й няма.

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#2597 Потребителят е офлайн   малка_Рокси Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 13 September 2009 - 10:25 AM

Дам и аз мися вече да не я пускам да ходи навсякъде,ми за сега нищо и няма,ма още не е акала за да видя дали ще изака нещо и дали ще е разтройство.Днеска е палавинка,тича само за храна разбира се dog.gif но надявам се да не и останало нищо в коремчето,защото са толкова остри аражо могат да я прережат dh_188.gif
User's Signature

Качена снимка

#2598 Потребителят е офлайн   Molibaby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 September 2009 - 05:02 PM

Цитат(малка_Рокси @ Sep 12 2009, 11:19 AM) <{POST_SNAPBACK}>

Прави сте и двете.Аз лично имам само една дрешка...Предпочитам кучето ми да се храни с класни храни и добра козметика.Но дрешките са много сладички wub.gif ae_085.gif

ами различни хора , различни мании........ двете наща са взаимно зависими ........ ако си сложите силикон няма ли да ходите със широки деколтета , и само една блузка с такова деколте ли ще си купите
щом има пари за куче ........ има и за ядене...... ще се намерят и за нова дрешка този месец....... така мисля аз ...... по добре да изпуша три кутии цигари по малко и да се радваме на нова шапка за моли......... хем полезно , хем приятно
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#2599 Потребителят е офлайн   малка_Рокси Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 13 September 2009 - 05:13 PM

Така е аз лично много се радвам на дрешките супер сладурски са :))) особено на йоркитата.Ако имаш пари купувай и дрешки и храна така е:))
User's Signature

Качена снимка

#2600 Потребителят е офлайн   dani_to_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 September 2009 - 05:16 PM

Цитат(Molibaby @ Sep 13 2009, 06:02 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(малка_Рокси @ Sep 12 2009, 11:19 AM) <{POST_SNAPBACK}>

ами различни хора , различни мании........ двете наща са взаимно зависими ........ ако си сложите силикон няма ли да ходите със широки деколтета , и само една блузка с такова деколте ли ще си купите
щом има пари за куче ........ има и за ядене...... ще се намерят и за нова дрешка този месец....... така мисля аз ......

Аз не обвинявам никой , че купува дрехи на кучето си!То си е негова работа!Просто споделям , че не ми харесва ако имам йорки да го обличам с рокли!Не обвинявам никого , че си облича кучето с рокли и т.н.

User's Signature

Качена снимка

• (155 Страници) +
  • « Първа
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема