ВСИЧКО ЗА ЙОРКШИРСКИЯТ ТЕРИЕР
Публикувано: 11 September 2009 - 10:31 PM
Мда наистина е мъчение...аз не можах да спа няколко дни,седях и си я гледках и се молех всичко да е наред.

Публикувано: 11 September 2009 - 11:40 PM

Казваме се Арчибалд, на кратко Арчи и смен а 2 м есеца. Направих точно така, както описвате. Заградих му един кът кадето има всичко необходимо. Има си дунапренена къщичко, която хареса много и веднага разбра, че това е мястото за спане. На другия край на заграждението има тавичка с пелена за тоалетна и да ви кажа честно, я използва по предназначение. Един път пикна на постеленото одеало, там натопих пеленката и сутринта в тоалетната имаше няколко локвички

Да ти е живо и здраво зверчето и много да те радва
А на Рокси само хубав и весели дни с малката палавница , дано лошото е минало и се забрави
Публикувано: 11 September 2009 - 11:44 PM

още може да разгледате тук..... http://dogglamour.ru/
Прикачени снимки
Публикувано: 12 September 2009 - 12:08 AM

още може да разгледате тук..... http://dogglamour.ru/
Аууу че са бебета

Публикувано: 12 September 2009 - 12:23 AM
Публикувано: 12 September 2009 - 09:31 AM
В това отношение си права!Аз ако имам йорки няма да му купувам рокли , обувки и т.н. Просто 3-4 дрешки дето да ги менкаме през зимата и това е.. На мен лично не ми харесват тези рокли ... И както каза Лидия по-добре да купуваме качествена храна и козметика!!
Публикувано: 12 September 2009 - 10:19 AM
В това отношение си права!Аз ако имам йорки няма да му купувам рокли , обувки и т.н. Просто 3-4 дрешки дето да ги менкаме през зимата и това е.. На мен лично не ми харесват тези рокли ... И както каза Лидия по-добре да купуваме качествена храна и козметика!!
Прави сте и двете.Аз лично имам само една дрешка...Предпочитам кучето ми да се храни с класни храни и добра козметика.Но дрешките са много сладички

Публикувано: 12 September 2009 - 10:45 AM

А относно правилната грижа може ли някой да ми препоръча някакъв препарат против плака и зъбен камък ако може да е под формата на спрей?
Публикувано: 12 September 2009 - 02:35 PM

А относно правилната грижа може ли някой да ми препоръча някакъв препарат против плака и зъбен камък ако може да е под формата на спрей?
От зъбния камък спасение няма. За съжаление всички малки породи страдат от този проблем. И да взимаш ленти, и храна специална да даваш и всичко, което го има на пазара, пак няма как да се избегне момента поне 2 пъти в годината да се почистват зъбите с машина. В противен случай след време развиват пародонтоза, зъбите започват да се клатят и трябва да се вадят.
Публикувано: 12 September 2009 - 02:53 PM

От зъбния камък спасение няма. За съжаление всички малки породи страдат от този проблем. И да взимаш ленти, и храна специална да даваш и всичко, което го има на пазара, пак няма как да се избегне момента поне 2 пъти в годината да се почистват зъбите с машина. В противен случай след време развиват пародонтоза, зъбите започват да се клатят и трябва да се вадят.
Ми аз ползвам едни линти,за зъбите,но пак ще се наложи като по попорасне да я вадя на почистване така ли?

Публикувано: 12 September 2009 - 08:13 PM

Публикувано: 13 September 2009 - 09:32 AM

Леле тази малка Рокси!Каква е палава!Дано да й няма нищо!!

Публикувано: 13 September 2009 - 09:38 AM

Когато е сама не я оставяй да има възможност ходи навсякъде. Ще си спестиш много главоболия. Дано този път да минете само с разтройство. И ли пък бандидтката да излезне "корава" и въобще нищо да й няма.
Публикувано: 13 September 2009 - 10:25 AM

Публикувано: 13 September 2009 - 05:02 PM
Прави сте и двете.Аз лично имам само една дрешка...Предпочитам кучето ми да се храни с класни храни и добра козметика.Но дрешките са много сладички

ами различни хора , различни мании........ двете наща са взаимно зависими ........ ако си сложите силикон няма ли да ходите със широки деколтета , и само една блузка с такова деколте ли ще си купите
щом има пари за куче ........ има и за ядене...... ще се намерят и за нова дрешка този месец....... така мисля аз ...... по добре да изпуша три кутии цигари по малко и да се радваме на нова шапка за моли......... хем полезно , хем приятно
Публикувано: 13 September 2009 - 05:16 PM

ами различни хора , различни мании........ двете наща са взаимно зависими ........ ако си сложите силикон няма ли да ходите със широки деколтета , и само една блузка с такова деколте ли ще си купите
щом има пари за куче ........ има и за ядене...... ще се намерят и за нова дрешка този месец....... така мисля аз ......
Аз не обвинявам никой , че купува дрехи на кучето си!То си е негова работа!Просто споделям , че не ми харесва ако имам йорки да го обличам с рокли!Не обвинявам никого , че си облича кучето с рокли и т.н.