Dog.bg Форуми : ВСИЧКО ЗА ЙОРКШИРСКИЯТ ТЕРИЕР

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (155 Страници) +
  • « Първа
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ВСИЧКО ЗА ЙОРКШИРСКИЯТ ТЕРИЕР

#2781 Потребителят е офлайн   sweet_chery Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 12 January 2010 - 12:08 PM

Цитат(YORK ANASTASIA @ Jan 12 2010, 11:54 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Аз не харесвам пастетите лично при мойте животни много ги разхлабва dry.gif

Винаги ще помагаме ae_085.gif

Много благодаря Вие сте много ценна за всики нас.А и имам и още едни питане, кога за първи път мога да я изкъпя?
User's Signature

Качена снимка

#2782 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 January 2010 - 01:49 PM

Blagodarq wub.gif
Az gi kapja okolo 50 dnevna vazrast za parvi put. Inace higiena na dupeto mucunkata i kracetata moze i sega s mokri karpicki smile.gif
User's Signature

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751

#2783 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 January 2010 - 02:11 PM

Цитат(sweet_chery @ Jan 12 2010, 10:08 AM) <{POST_SNAPBACK}>

Много благодаря Вие сте много ценна за всики нас.А и имам и още едни питане, кога за първи път мога да я изкъпя?

Прегледайте темата "Грижи за козината" там има полезни неща и за къпането. Нали казахте, че сте чели темите от форума? Би било добре когато нещо Ви интересува да по прегледате да ли вече не сме беседвали за това и ако не откриете това което Ви интересува питате. Просто няма смисъл да коментираме едни и същи неща, които сме коментирали. smile.gif
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#2784 Потребителят е офлайн   sweet_chery Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 January 2010 - 03:19 PM

Цитат(lidiya @ Jan 12 2010, 02:11 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(sweet_chery @ Jan 12 2010, 10:08 AM) <{POST_SNAPBACK}>

Прегледайте темата "Грижи за козината" там има полезни неща и за къпането. Нали казахте, че сте чели темите от форума? Би било добре когато нещо Ви интересува да по прегледате да ли вече не сме беседвали за това и ако не откриете това което Ви интересува питате. Просто няма смисъл да коментираме едни и същи неща, които сме коментирали. smile.gif

Да прегледала съм темата, никъде там не пише на колко дневна или месечна възраст може да се изкъпе кучето.Пише за качествената козметика, за пакетите и прическите, за това как трябва да се изкъпе, но не и това което съм попитала.
Може би и Вие трябва да се поразравяте в стари теми за да си опресните какво пише и кое е дискутирано в тях. rc_036.gif
YORK ANASTASIA много благодаря за помощта и отделеното внимание.
User's Signature

Качена снимка

#2785 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 January 2010 - 11:05 AM

"Развъден център "Империя" целогодишно продава кученца йоркширски териер от 45 дни до 3 месечни. Обезпаразитени и ваксинирани(според възрастта),с необходимите документи.Под постоянен ветеринарен контрол. Възможен безплатен оглед и доставка"

eb_068.gif колко ли ще бъдат излъганите и от тази обява?
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#2786 Потребителят е офлайн   малка_Рокси Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 14 January 2010 - 02:38 PM

Исках да питам мод,дали иска да направим и в нашия форум тема за лъжливи обяви,като в Чихи форума примерно,макар че хората първо купуват,а после четат eg_033.gif eg_033.gif
User's Signature

Качена снимка

#2787 Потребителят е офлайн   sweet_chery Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 January 2010 - 02:52 PM

Цитат(lidiya @ Jan 14 2010, 11:05 AM) <{POST_SNAPBACK}>
"Развъден център "Империя" целогодишно продава кученца йоркширски териер от 45 дни до 3 месечни. Обезпаразитени и ваксинирани(според възрастта),с необходимите документи.Под постоянен ветеринарен контрол. Възможен безплатен оглед и доставка"

eb_068.gif колко ли ще бъдат излъганите и от тази обява?

Как може да се гаврят така с кученцата.... eg_033.gif eg_033.gif eg_033.gif eg_033.gif
User's Signature

Качена снимка

#2788 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 January 2010 - 03:03 PM

Цитат(малка_Рокси @ Jan 14 2010, 01:38 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Исках да питам мод,дали иска да направим и в нашия форум тема за лъжливи обяви,като в Чихи форума примерно,макар че хората първо купуват,а после четат eg_033.gif eg_033.gif

Аз бях направила такава тема и пусках в нея лъжливите обяви с кординатите на недобросъвестните "хорица", но модератора я изтри, не знам защо. Между другото примерно в сайта obiavi.com, само в 2% от обявите се предлгат чистопородни йоркширски териери всичко останало е йорко-подобно, което не се знае какво ще стане като поотрасне (ако въобще доживее да поотрасне) и в останалите сайтове за обяви е същото.

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#2789 Потребителят е офлайн   oddbo kolev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 January 2010 - 06:43 PM

Здравейте,

Моля ви за съвет относно възпитанието на малкото йорки.
Йоли вече не на 4,5 месеца, но не иска да свикне с памперса и пишка навсякъде, но не и върху него eg_033.gif
Понеже и двамата с приятеля отсъстваме по 9 часа на ден няма как след всеки сън или хапване да я слягаме на памперса. Събота и неделя и вечер и сутрин явно не е достатъчно...
Когато я разхождаме навън тя веднага пишка и ака, но сега е доста студено за разходки, а и тя не може да стиска до 2 пъти на ден.
Не зная дали да се примиря или как да подходя към нея, за да схване на какво искам да я науча.
И още един въпрос - на каква възраст започвате с обучението на кученцата? В другите форуми четох за обучаване на 2,5 - 3 месечни кученца, ние май сме закъсняли?

#2790 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 January 2010 - 08:59 PM

Ето ви още нещо идиотско

"Кутретата са обезпаразитени,ваксинирани,имат родословие и евро паспорт.Отгледани са с много любов в домашни условия.Родителите може да се видят. Доставка до вашия дом"

Само не знам какви точно са тези "родословия" дето нито аз, нито Катя Динева знаем за тях. ud_009.gif
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#2791 Потребителят е офлайн   малка_Рокси Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 14 January 2010 - 09:02 PM

Е то не пише ,че са с родословия ами пише ,че може да се видят родителите ab_041.gif ea_103.gif
User's Signature

Качена снимка

#2792 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 January 2010 - 09:07 PM

Цитат(oddbo kolev @ Jan 14 2010, 04:43 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте,

Йоли вече не на 4,5 месеца, но не иска да свикне с памперса и пишка навсякъде, но не и върху него eg_033.gif
Понеже и двамата с приятеля отсъстваме по 9 часа на ден няма как след всеки сън или хапване да я слягаме на памперса. Събота и неделя и вечер и сутрин явно не е достатъчно...
Когато я разхождаме навън тя веднага пишка и ака, но сега е доста студено за разходки, а и тя не може да стиска до 2 пъти на ден.
Не зная дали да се примиря или как да подходя към нея, за да схване на какво искам да я науча.
И още един въпрос - на каква възраст започвате с обучението на кученцата? В другите форуми четох за обучаване на 2,5 - 3 месечни кученца, ние май сме закъсняли?

Еми като начало ще трябва да се примирите с това което се случва когато не сте си в къщи, но когато сте си в къщи ще трябва да отделяте време за възпитанието. Това, че ги възпитаваме е и така и не е така. Просто при нас когато мъниците живеят съвместно с възрастни кучета те копират поведението им, така, че нашата заслуга е горе-долу в това, че имаме възпитани големи кучета. Ето сега при мен има мъници на 2,5 месеца и нито веднъж не са се изпишкали или изакали някъде другаде освен на чаршафа за еднократна употреба. Нямам никаква заслуга за това примерно поведение признавам си честно. Просто следват поведението на каките и батковците.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#2793 Потребителят е офлайн   Molibaby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 January 2010 - 09:07 PM

това с родословията е много тъпо , честно ab_041.gif Ето взимаме за пример мен.... така аз никога не съм виждала родословие , никакво . И отивам да си купя куче и какво Мария дел сол .. мол ... трол... бенедикт 5 та и баща лучо дел ... бон .. трон ... пон маркас секундо и това ме устройва харесва ми как звучи . И е написано със златни букви на красив пергамент вързан с пандела лелеле af_089.gif af_089.gif ми аз се вързах да ви кажа .
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#2794 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 January 2010 - 09:16 PM

Цитат(малка_Рокси @ Jan 14 2010, 07:02 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Е то не пише ,че са с родословия ами пише ,че може да се видят родителите ab_041.gif ea_103.gif

я прочети пак по-внимателно
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#2795 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 January 2010 - 09:20 PM

Цитат(Molibaby @ Jan 14 2010, 07:07 PM) <{POST_SNAPBACK}>
това с родословията е много тъпо , честно ab_041.gif Ето взимаме за пример мен.... така аз никога не съм виждала родословие , никакво . И отивам да си купя куче и какво Мария дел сол .. мол ... трол... бенедикт 5 та и баща лучо дел ... бон .. трон ... пон маркас секундо и това ме устройва харесва ми как звучи . И е написано със златни букви на красив пергамент вързан с пандела лелеле af_089.gif af_089.gif ми аз се вързах да ви кажа .

Еми много простичко. Родословието трябва да има номер и дата и знак на съответна федерация. Звъниш в съответната федерация примерно във Франция и питаш има ли вписано родословие под еди какъв си номер с име на куче еди какво си и родители еди каквиси.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#2796 Потребителят е офлайн   малка_Рокси Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 14 January 2010 - 09:53 PM

Цитат(lidiya @ Jan 14 2010, 09:16 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(малка_Рокси @ Jan 14 2010, 07:02 PM) <{POST_SNAPBACK}>

я прочети пак по-внимателно

Опа извинява Лиде ab_041.gif моя грешка!
User's Signature

Качена снимка

#2797 Потребителят е офлайн   Molibaby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 January 2010 - 10:14 PM

Цитат(lidiya @ Jan 14 2010, 09:20 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Еми много простичко. Родословието трябва да има номер и дата и знак на съответна федерация. Звъниш в съответната федерация примерно във Франция и питаш има ли вписано родословие под еди какъв си номер с име на куче еди какво си и родители еди каквиси.

Пълен абсурд.. ако се процедира така ще процъфтяват измамите и теб да помоля да ми дадеш данни за родословието и ти няма да ми ги дадеш
Обяснявам защо:
1, Предполагам родословието е придружено с нотариално заверен превод , аз френски не говоря... Взимам имената на родителите номера на родословието , и казвам че ще проверя , до седмица съм напълнила с такива родословия всички нелегитимни търговци на йоркита ea_103.gif Печата ще ми струва три лева dry.gif
2. звънЯ във франция по някакъв начин eg_033.gif съм намерила служителката която по цял ден дава информация на цял свят за йоркита им, казвам номера и имената на родителите и за един ден такива като мен се обаждат 50 броя само за България ,защо защото проверяват фалшиво родословие ab_041.gif с истински имена на родителите , и какво ще каже Мадам - да такива има!
3. Няма ли защитна лента , иридисцентна ивица , релефен печат или каквото щете е обречено родословието.
Та мисълта ми беше не за мен , на мен не ми е нужно за другите , будалите , покажете снимка на защитата на родословието или по надежден начин , ако има такъв да не бъдат мамени с готини фалшификати,

User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#2798 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 January 2010 - 08:27 AM

Цитат(Molibaby @ Jan 14 2010, 09:14 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(lidiya @ Jan 14 2010, 09:20 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Пълен абсурд.. ако се процедира така ще процъфтяват измамите и теб да помоля да ми дадеш данни за родословието и ти няма да ми ги дадеш
Обяснявам защо:
1, Предполагам родословието е придружено с нотариално заверен превод , аз френски не говоря... Взимам имената на родителите номера на родословието , и казвам че ще проверя , до седмица съм напълнила с такива родословия всички нелегитимни търговци на йоркита ea_103.gif Печата ще ми струва три лева dry.gif
2. звънЯ във франция по някакъв начин eg_033.gif съм намерила служителката която по цял ден дава информация на цял свят за йоркита им, казвам номера и имената на родителите и за един ден такива като мен се обаждат 50 броя само за България ,защо защото проверяват фалшиво родословие ab_041.gif с истински имена на родителите , и какво ще каже Мадам - да такива има!
3. Няма ли защитна лента , иридисцентна ивица , релефен печат или каквото щете е обречено родословието.
Та мисълта ми беше не за мен , на мен не ми е нужно за другите , будалите , покажете снимка на защитата на родословието или по надежден начин , ако има такъв да не бъдат мамени с готини фалшификати,

Кой ти каза, че няма да ти дам данни за родословието? Нещо си се объркала ми се струва. Ще ти дам винаги и данни за родителите и ще ти кажа къде да си ги провериш. Ако обаче съм измамник разбира се, че ще измисля един милион глупости и ще се опитам да те убедя, че са верни.
Родословията не се превеждат. Аз лично не знам да могат да се превеждат имена. Всеки клуб по породи си има своя уникален изглед на родословие и тип хартия.
Не казвам, че не може да се фалшифицира. То пари без проблем фалшифицират та какво остава за родословия.
Само, че няма как да се фалшифицира записа в Племенната книга на дадената федерация и в Племенната книга на дадения породен клуб.
Първия сигнал за всеки, че е възможна измама е цената на кучето. В родословието на всяко куче са описани 30 бр кучета, които са негови родители, баби, дядовци, прабаби, прадядовци, прапрабаби и прапрадядовци. Те са вписани със своите уникални номера. Хайде сега се замисли труда на колко човека стои зад това да се появи едно единствено кученце с легитимен произход? И колко според теб струва този труд? 500 - 600- 700 лв?
Вярно е й друго, че има хора, които си купуват куче с легитимен произход, и после започват да си го разплождат както им хрумне, но на родословни родители децата, внуците и т.н. не са родословни ако връзката не е проконтролирана и отговорника по развъдна дейност не е дал съгласие за нея и не е оформил документацията. Така, че кученцата си остават просто приличащи на породата. Не всяко куче с родословие се развъжда. Затова в кинологията кучетата са разделени на три класа.

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#2799 Потребителят е офлайн   oddbo kolev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 January 2010 - 10:33 AM

Цитат(lidiya @ Jan 14 2010, 09:07 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(oddbo kolev @ Jan 14 2010, 04:43 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте,

Еми като начало ще трябва да се примирите с това което се случва когато не сте си в къщи, но когато сте си в къщи ще трябва да отделяте време за възпитанието. Това, че ги възпитаваме е и така и не е така. Просто при нас когато мъниците живеят съвместно с възрастни кучета те копират поведението им, така, че нашата заслуга е горе-долу в това, че имаме възпитани големи кучета. Ето сега при мен има мъници на 2,5 месеца и нито веднъж не са се изпишкали или изакали някъде другаде освен на чаршафа за еднократна употреба. Нямам никаква заслуга за това примерно поведение признавам си честно. Просто следват поведението на каките и батковците.

Чак да завиди човек af_089.gif
Добре, когато съм на работа по 9 часа и се прибера и всичко е опишкано, не мога да се сърдя на кучето,така си е...
От друга страна вчера например след сън и игра я държах десет минути на памперса. Тя не пожела да свърши нищо и в момента в който я оставих да си тръгне се изпишка на 1 крачка от памперса!! eg_033.gif
Полудях и я затворих в банята за 10 минути! На сутринта имаше поне едно пишо на памперса. Май с добро няма да се разберем и ще трабва да се караме всеки път?
Моля който е имал такъв проблем да сподели как се справя с него!? И другото - за командите - имали книга или информация за обучение на послушание? Дори бих се записала на курс ab_041.gif

#2800 Потребителят е офлайн   durka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 January 2010 - 12:10 PM

Какво значи с добро няма да стане..Вие какво очаквате от бебе-куче?Където пожелаете там да ходи да пика и то при положение,че цял ден е само???

Боже господи............горкото животинче.......(емонка,дето се прекръствам и се заравям в дълбок гроб)!

Вчера гледах една обява в без дом,дето си подаряват кучето,щото(ще се опитам да цитирам):Пикаело в целият апартамент! Кучето е среден шпиц. zz_020.gif

• (155 Страници) +
  • « Първа
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни