ВСИЧКО ЗА ЙОРКШИРСКИЯТ ТЕРИЕР
Публикувано: 27 July 2007 - 03:07 PM
Да ви питам, `щото ходите по чужбинско с кучовците - какви документи са нужни на куч, за да дойде с мен на Гърция? Европейски паспорт - ясно.
Друго нещо?
И още - клубът има ли си някакви клубни карти или документи, с които членовете да докажат, че са такива?
Аз,например, си имам клубна карта пластмасова на Рено клуб България - със снимка и пр. работи.
И пак - много теми в един пост станаха - има ли някъде отстъпки при покупки на кучовски работи за членовете на клуба?
Поздрави сърдечни
Публикувано: 27 July 2007 - 09:13 PM
Пожелавам успех....
Публикувано: 28 July 2007 - 01:04 AM
Цитат
първото като го взех не съм го оставяла за 1 секунда само дори - до тоалетната заедно ходехме b)
а като ми се налагаше да излизам, го взимах със себе си
той и в момента е с майка ми на работа и за 4 години не е оставян сам
не знам какви хора си мислите, че ще го гледат, но със сигурност не съм безотговорна или невежа angelpik b)
От това,което прочетох разбрах,че наистина се грижиш за кученцето с много любов,не го оставяш много време само! Какво повече искаш?! Какви напътствия ти трябват? Като гледам,имаш опит в отглеждането на куче (колкото и грубо да звучи,то си е куче,независимо от породата). Аз също отглеждам йоркита - 2 са ми и не мисля,че страдат от липса на внимание,въпреки че ме няма през по-голямата част от деня. Кученцето много добре знае кой е стопанина му и кой се грижи за него!! А след като вече си отгледала 1 йорки,знаеш много добре за какво става въпрос. За това ти пожелавам само успех и късмет при избора ти на "слънчицето" !!! 1super
d) d) d)
Публикувано: 30 July 2007 - 09:21 PM
Аз ще ти отговоря на първият въпрос.За да пътува едно куче в страна членка на европейския съюз е нужен само европаспорт и кучето да бъде маркирано с микрочип-нищо друго не е необходимо за наша голяма радост.Ако ще пътувате със самолет,различните авиолинии имат свои изисквания за това дали да пътува кучето на борда с пътниците или в багажното,но в повечето случаи йоркитата си се возят в пътническия салон.Най-важно е кученцето да бъде чекирано-теглят го,плаща се минимална цена (не цял билет) и това е всичко.Така и той става редовен пътник на борда на самолета.
Приятно пътуване!

здрави и красиви
www.yorkibows.com
Публикувано: 31 July 2007 - 09:13 AM
Ще се возим на кола, че на самолет ще му се пукне сърцето на младежа.
Ок, значи чип имаме, остава доткорката да ни извади пасапорта.
Супер bravoS bravoS
Публикувано: 10 August 2007 - 05:27 PM
Бебе Yorki /4м./- Венто има още преди да го вземем направена ваксина Fortdodje, дано не бъркам, но ветеринар ни каза, че тя нищо не струва и при реимунизацията догодина кучето ще заболее. Иска да му слага друга ваксина. Много сме притеснени и искаме да Ви питаме някой ползвал ли е тази ваксина и достатъчна ли е за нашето дребосъче? Трябва ли да му правим нова?
Публикувано: 10 August 2007 - 07:35 PM
Цитат
Бебе Yorki /4м./- Венто има още преди да го вземем направена ваксина Fortdodje, дано не бъркам, но ветеринар ни каза, че тя нищо не струва и при реимунизацията догодина кучето ще заболее. Иска да му слага друга ваксина. Много сме притеснени и искаме да Ви питаме някой ползвал ли е тази ваксина и достатъчна ли е за нашето дребосъче? Трябва ли да му правим нова?
Това е тел на нашата лекарка която поддържа и почти всички йоркита 8562195 д-р Лазарова

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751
Публикувано: 17 August 2007 - 01:23 PM
Ето и снимка на бебето :)))
Прикачени файлове
-
yorki.jpg (40.02K)
Брой сваляния: 120
Публикувано: 19 August 2007 - 08:20 PM
Публикувано: 20 August 2007 - 01:04 PM
Публикувано: 20 August 2007 - 01:10 PM

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Публикувано: 20 August 2007 - 01:46 PM

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 20 August 2007 - 02:19 PM
Публикувано: 20 August 2007 - 07:00 PM