ВСИЧКО ЗА ЙОРКШИРСКИЯТ ТЕРИЕР
Публикувано: 13 August 2005 - 09:56 AM
Аз по принцип обожавам животните и нито един ден от
живота си не съм прекарала без домашен любимец вкъщи.
Отделно гледам 4 котета в задния двор на офиса и въобще давам мило
и драго за всички животинки.
Сега мисля когато Сю стане на 6 месеца да и взема и другарче
за да не скучае докато съм на работа. Едно мопсче дали ще и
пасне в игрите. И дали въобще е добра идея дали няма да ревнува?
Иначе с двете ангорски котарани които са при майка ми и на които ходим
често на гости се разбира. Ощо взето се интегрира добре :):):)
Публикувано: 13 August 2005 - 07:25 PM
Публикувано: 14 August 2005 - 09:32 AM
Това май е силно заразна болест-като си вземеш едно кученце и искаш още и още.
Ще видим аз до какъв брой ще ги докарам но и три не са малко.Представям си каква
лудница е у вас. Имаше един период в които у дома имахме 7 котки- 2големи и 5 бебета.Беше голям купон-
ходеха винаги едно след друго в редица. Най-големите отпред а малките се нижеха отзад.Приличаха на
патета. Винаги се намираше кой с кого да се сбие и постоянно бяха на кълбо.
После намерихме домове на мъниците и мен ми беше много
пусто вкъщи но както и да е. Ще трябва да помисля сериозно какво приятелче да избера на Сю но ще ми е
много трудно да намеря някое което да и е в категорията защото тя ще е голям мъник.
Като че ли ми се иска второто кученце да друга порода не защото не ми харесват йоркитата(напротив
даже мисля че съм влюбена в тях).
А за мопсчетата четох че хъркат вечер но този въпрос трябва да го поставя в друга тема.
Публикувано: 16 August 2005 - 08:58 AM

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ВНОСИТЕЛ НА КУЧЕШКИ И КОТЕШКИ ХРАНИ BOSCH ОТ ГЕРМАНИЯ[br][br]ARMONIA DI COLORI- БАЛКАНСКИЯ РАЗВЪДНИК ЗА ШЕЛТИ И КОЛИ!!!
Публикувано: 16 August 2005 - 10:27 AM
Цитат
Защо всички задават този въпрос при свършен факт!!! a)

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751
Публикувано: 16 August 2005 - 10:32 AM
НА ДВЕ ГОДИНКИ НАШЕТО МОМЧЕ Е ВЕЧЕ ГОЛЯМО!!! w)

Публикувано: 16 August 2005 - 10:49 AM
Публикувано: 16 August 2005 - 10:54 AM
МНОГО ПРАЗНИЦИ СА ТИ СЕ СЪБРАЛИ НАПОСЛЕДЪК r) . ВСЕ ТАКА
А ЗА ЯВЯВАНЕТО НА ИЗЛОЖБА ПИТАМ ЗАЩОТО ВЪОБЩЕ НЕ ГИ
РАЗБИРАМ ТЕЗИ РАБОТИ А ЕДИН ПРИЯТЕЛ
МИ РАЗПРАВЯ ЧЕ ЩЯЛ ДА СЕ ЯВЯВА С НЕГОВОТО ХЪСКИ НА КОНКУРС
А ТО МИЛОТОИ ГРАМ РОДОСЛОВИЕ НЯМА ИНАЧЕ Е КРАСАВЕЦ
МОЖЕ БИ И ТОЙ НЕ Е НАЯСНО
ТАКА ЧЕ ЩЕ ГО СВЕТНА МЕРСИ
Публикувано: 16 August 2005 - 12:53 PM
ДАНО НЕ СЕ НАЛОЖИ И В ИТАЛИЯ ДА ИМАМ НУЖДА ОТ ТАЯ ПОМОЩ 4Е НЕЗНАМ КАК ЩЕ ТЕ ТЕЛЕПОРТИРАМ ДО ТАМ
r) r) l) l) w) w)

MADE IN MEASURE KENNEL
Публикувано: 16 August 2005 - 01:23 PM
Цитат
ДАНО НЕ СЕ НАЛОЖИ И В ИТАЛИЯ ДА ИМАМ НУЖДА ОТ ТАЯ ПОМОЩ 4Е НЕЗНАМ КАК ЩЕ ТЕ ТЕЛЕПОРТИРАМ ДО ТАМ
r) r) l) l) w) w)
Благодаря за пожеланията към Марти !!! Маци там трябва да са с по голям опит каките ....като гледам и за какви жълти човечета ни взимат отвреме навреме l) l) l) ....е ако се наложи ще го измисля и там да дойда ...знаеш длъжничка съм ти !!! Лек път и УСПЕХ!!! w)

Публикувано: 16 August 2005 - 01:31 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Защо всички задават този въпрос при свършен факт!!! a)
Нещо не мога да разбера bl) .За какво става въпрос?Аз отговорих по принцип,но ти сигурно имаш нещо предвид.Бъди по-конкретна.
Ми става въпрос за това че първо се взима кученцето ...така инпулсивно и емоционалнно ....в което няма нищо лошо разбира се !!! после започват въпросите как да го гледам подържам ....започва се по задълбочено изучаване на породата ...идва въпроса ами родословие ...и на финала ...и аз искам на изложба но!!!........неща все познати и на теб Шелти говорили сме си по този въпрос!!!
А ние се чудим как да привличаме хора по изложби и вливаме нова кръв в породите си !!! Добре че поне Ив е видяла този форум и ще се опитам да и помогна с каквото мога ...но хора като нея са много все объркани ....това исках да кажа !!!ПОЗДРАВИ ОТ ПАНДЕЛКИТЕ !!!

Публикувано: 16 August 2005 - 02:01 PM
Нямам намерение да го водя по изложби или да го ползвам за разплод.
Всяка жаба трябва да си знае гьола.
Но че не съм подготвена как да се грижа за малкото йорки си много права.
Когато ми го подариха наистина почти нищо не знаех за тази порода.
До голяма степен съм виновна за гастрита който получи още на втория ден вкъщи.
Затова много се зарадвах като попаднах на този форум.
Сега вече взех да влизам в час и мисля че от мен ще излезе добра стопанка.
Мерси за съветите
Оценявам че не се държите къто затворено общество а посрещате с b) всеки
новодошъл.
Публикувано: 16 August 2005 - 02:32 PM
Поздрави и от нас!

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ВНОСИТЕЛ НА КУЧЕШКИ И КОТЕШКИ ХРАНИ BOSCH ОТ ГЕРМАНИЯ[br][br]ARMONIA DI COLORI- БАЛКАНСКИЯ РАЗВЪДНИК ЗА ШЕЛТИ И КОЛИ!!!
Публикувано: 16 August 2005 - 02:53 PM
Цитат
Поздрави и от нас!
Според мен обясненията са две!!! Към едното се числя аз например ...преди години когато си взех първото йорки също бях с нагласата само за домашен любимец!!! С времето обаче ходих да гледам изложби заради красивите кучета който участват там...и така се заразих и аз и тръгнах ...но за БГ основния проблем си остава финансов ....за да имаш такова куче то е скъпо от всяка порода ...това е като не само да имаш Мерцедес но и той да е S класа ...това е изложбеното куче красиво скъпо с голяма подръжка ходенето по изложби знаеш колко също ни поглъща пътни зелени карти такси..... И когато хората разберат това се дърпат още в началото като пресмятат че май предпочитат домашен любимец!!! Изложбата е страхотно изживяване срещаш хора изпитваш тръпката на спортиста вдигаш адреналин и какво ли още не ....знаеш как е !!!Нашите кучета са не по малко обичани и са също домашни любимци мойте например спят всички при мен на кревата чак за мен вече няма място l)
Надявам се обаче все повече хора да почнат да посещават изложби в нашата порода мисля че имаме напредък само за една година .....от нито един йорки сега в ринга имаме вече по 10!!! И съм сигурна че всеки дошъл веднъж и изпитал магията и тръпката в ринга ще пожелае и той да влезе в нашия отбор!!! ;)