ВСИЧКО ЗА ЙОРКШИРСКИЯТ ТЕРИЕР
Публикувано: 21 August 2009 - 05:33 PM

Публикувано: 21 August 2009 - 08:05 PM

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751
Публикувано: 21 August 2009 - 09:42 PM
И още един въпрос- като ака и акитата и залепжат за козината на дупето и където седне после........Много е гадно- какво да правя???? След всяко акане ли трябва да я мия???
Публикувано: 21 August 2009 - 10:00 PM
И още един въпрос- като ака и акитата и залепжат за козината на дупето и където седне после........Много е гадно- какво да правя???? След всяко акане ли трябва да я мия???
Ние сме на четири месеца и половина , и никога не сме яли повече от два пъти дневно ....... не че има друга причина освен това че е сама у дома ...... а ми казаха да не оставям храна на свободен достъп ....... и да ти призная единственото с което нямам проблем е харненето
Публикувано: 21 August 2009 - 10:05 PM
Козината около ануса се подстригва с ножица или аз дори го правя с машинка

Публикувано: 21 August 2009 - 10:07 PM

А ЗАЩО МИСЛИШ ДА Е ЗАДЪЛЖЕНИЕ НА РАЗВЪДЧИКА

Публикувано: 21 August 2009 - 10:12 PM
Давим мишки-играчки в купата за вода, ръфаме цветята, крадем джапанките, ако някой ги остави без надзор за секунда, хапем пръсти, крака... и други подобни прояви на своенравния ни характер.
По никакъв начин не искам да бия кучо ни с ръка, ни с вестник, защото не само че ми е жал, но смятам, че може да се настърви и да вземе да хапе и въобще да се озлоби.
При всяка подобна проява казвам силно и строго "НЕ", карам му се и той ме разбира много добре, защото застива на място, кротва се, но след половин час пак старата песен. Мисля си, че като вижда, че само си говоря нещо си и всичко остава без сериозни последствие е решил, че може да изтърпява каранията, пък ще си прави каквото реши....
Публикувано: 22 August 2009 - 01:12 PM
Давим мишки-играчки в купата за вода, ръфаме цветята, крадем джапанките, ако някой ги остави без надзор за секунда, хапем пръсти, крака... и други подобни прояви на своенравния ни характер.
По никакъв начин не искам да бия кучо ни с ръка, ни с вестник, защото не само че ми е жал, но смятам, че може да се настърви и да вземе да хапе и въобще да се озлоби.
При всяка подобна проява казвам силно и строго "НЕ", карам му се и той ме разбира много добре, защото застива на място, кротва се, но след половин час пак старата песен. Мисля си, че като вижда, че само си говоря нещо си и всичко остава без сериозни последствие е решил, че може да изтърпява каранията, пък ще си прави каквото реши....
Моето зверче е абсолютно същото !!! Аз лично, като започне да се хвърля и да ми хапе краката или да яде цветя, взимам някоя от играчките му и го залъгвам да се заиграе с нея. Така той се отлисва и си играе с играчките, а не с непозволените неща, като цветя, джапанки или краката ми. На двора, за да не дъвче тревата, го занимавам с една тенис топка, след която тича и скача. А относно потупването - понякога това е начина да разбере, че дадено нещо е забранено. Марти излиза от двора на два пъти и едва го прибрах. След като не само не се подчини като го виках,ами и бягаше в другата посока - последва пошляпване по дупето. А той като ревна и аз взех,че се притесних, да не съм го наранила, та той е такъв дребосък....При втората му такава проява, последва същия сценарии, но този път го държа с едната ръка, а с другата се правя че го удрям и пошляпвам ръката си. Моят артист такъв рев му удари, а аз не го бях и пипнала /все пак удрям собствената си ръка/ след което, разбира се натупахме и малкото дупе.... Сега вече знае, че е лошо да се излиза от двора и стои на 2 метра от оградата. Та в тази връзка, не се притеснявайте да го потупате по дупето. Все пак е за негово добро.

Публикувано: 24 August 2009 - 01:33 AM
Козината около ануса се подстригва с ножица или аз дори го правя с машинка

Ами роял канин яде по 3 пъти на ден я храня. Ама то не винаги и залепва акото, но като стане така цялата къща прави на печати като сяда по пода преди да съм я измила. Ужас направо все едно навсякъде е осрала. А и не става ли дупка като се подтриже козината? Като порасне дали ще спре да и става така? То около очите се подстригва зареди гурлите, около дупето се подстригва, ушите се подстригват- то май най- добре да я мина цялата с машинката и да се опрай работата

Публикувано: 24 August 2009 - 09:24 AM
И все пак са дългокосмести кучета,нормално е да имат повече грижи отколкото примерно един пинчер

Публикувано: 25 August 2009 - 12:22 PM

Да са Ви живи и здрави сладурковците, да Ви радват дълги години !!!! Весел празник !!!!
Публикувано: 25 August 2009 - 12:48 PM

Благодаря Светле!

Да са ни живи и здрави и много прекрасни мигове да имаме заедно и да се обичаме!
Поздрави от Томи за Троя и Тива и целувки!

SWEET ADDICTION KENNEL
petia@sweetaddictionkennel.com
facebook: Petya Pesheva
+359888236324
http://sweetaddictionkennel.com/
Публикувано: 25 August 2009 - 12:49 PM
Благодаря Ви на всички!

SWEET ADDICTION KENNEL
petia@sweetaddictionkennel.com
facebook: Petya Pesheva
+359888236324
http://sweetaddictionkennel.com/
Публикувано: 25 August 2009 - 05:56 PM
ето един вариант , не е от козината , ако имаш дълга коса , глътнала е твои косъм , той иска да излизе и сега акитата висят на него като излизат , тя не може да ги махне и сурка дупе по земята ........ пробвай това го видях вчера при моята
Публикувано: 25 August 2009 - 07:27 PM
А сега да ви споделя нещо много тъжно и поучително.
Днес ми се обажда една жена, казва се Надя и плаче. Преди няколко дни си купила две йоркита от прословутата борса Зооелит за 1200,00 лева. След няколко дни въпреки, че били ваксинирани

Аз лично думи нямам. Само се питам докога ще продължават тези неща.
Публикувано: 26 August 2009 - 11:08 PM

и двете. Промоция за 3 дни