Malko update ot nas - Monka ima 8.5 meseca teji 1.8kg, razgonena e od edna sedmica.
ВСИЧКО ЗА ЙОРКШИРСКИЯТ ТЕРИЕР
Публикувано: 02 November 2009 - 10:32 PM
Vseko iorkito e hubavo
Az vinagi sam iskala jensko, oba4e i majkita sa golemi sladuri i sa po-igrivi. Edinstvenoto koeto me drazni pri majki ku4eta e 4e postoqno pikat na vsekade
Ako trqbva6e da rashojdam ku4eto i da spiram prez 2 minuti za6toto toi iska da pika 6tqh da
Malko update ot nas - Monka ima 8.5 meseca teji 1.8kg, razgonena e od edna sedmica.
Mnogo se radvam 4e vapreki vsi4ki zdravni problemi tq e porasnala i e edno zdravo i normalno ku4ence.
Публикувано: 02 November 2009 - 10:53 PM
Йорки ... мисля че този форум е място което е хубаво да четеш но не и да пишеш ... моля без повече коментари!

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751
Публикувано: 02 November 2009 - 11:39 PM
Йорки надявам се да не те обидя,но този форум е за да обменяме така да се каже важна информация (проблеми със здравето,изложби,новости в клуба,отглеждане на йорки и т.н.) а не да драскаме празни с извинение глупости...учи се от този форум както аз научих почти всичко от тук.Ако имаш някакви проблеми в ОТГЛЕЖДАНЕТО на твоя лигльо пиши и повече чети това е моят съвет,наистина не искам да ми се обидиш!

Публикувано: 03 November 2009 - 04:24 PM
Сега ще ти обясня кои сме ние !
Това е клубен форум не детски кът !
Ние сме тези които сме го създали които сме прекарали години на ред да помагаме и образоваме хора и хлапета като теб дето мама и тати им подарили поредната скъпа играчка - йорки !!!
Ние сме тези който са модератори тук и говорим за сериозни неща , ако не желаеш да четеш и да се у4иш то мястото ти не е сред нас !
Теми от сорта кое йорки е по хубаво издават детската ти същност мисля , че е хубаво да излезнеш на двора и да направиш снежен човек все пак е първи сняг вместо да даваш съвети дали е вредно или не въженце за кучето !!!
Преосмисли си поведението или ще ти бъде отказан достъп до форума !!!
Това е клубен форум не детски кът !
Ние сме тези които сме го създали които сме прекарали години на ред да помагаме и образоваме хора и хлапета като теб дето мама и тати им подарили поредната скъпа играчка - йорки !!!
Ние сме тези който са модератори тук и говорим за сериозни неща , ако не желаеш да четеш и да се у4иш то мястото ти не е сред нас !
Теми от сорта кое йорки е по хубаво издават детската ти същност мисля , че е хубаво да излезнеш на двора и да направиш снежен човек все пак е първи сняг вместо да даваш съвети дали е вредно или не въженце за кучето !!!
Преосмисли си поведението или ще ти бъде отказан достъп до форума !!!

"QUALITY NEVER HAPPENS BY CHANSE "
MADE IN MEASURE KENNEL
MADE IN MEASURE KENNEL
facebook :Ekaterina Dineva
www.madeinmeasure.com
тел. 00 359 879 832 322
Публикувано: 03 November 2009 - 11:15 PM
Наистина съжелявам за държанието си и искам да съм част от форума, защото сравнение с вас аз незнам нищо за Йоркитата. Повече няма да задавам тъпи въпроси, а ще чета внимателно вашите коментари и ще се вслушвам в тях. Бях такава, защото Йоркито на моята сестра-близначка умря оня ден и ни е много тъжно и изнервено. Нашите родители ни бяха взели две и сега остана само моето и тя много плаче, а аз съм много изнервена.
Публикувано: 04 November 2009 - 01:54 PM
Нейното Йорки имаше проблеми със стомхачето. Повръщаше, постоянно му беше лошо и трубваще да гълта много хапчета. Докъто един ден майка без да иска объркала хапчетата му и го отровила без да знае. Чак след окоро два часа то запчона много силно да плаче и да скимти. Ние побързахме да го заведеме на доктора, но за съжаление беше късно. То вече беше.....умряло
Публикувано: 04 November 2009 - 02:24 PM
Като чета и лошо ми става ... егати нехайството утре вашите хапчета ще вземе да обърка !
Е затова тежко давам аз кучета
Е затова тежко давам аз кучета

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751
Публикувано: 04 November 2009 - 03:58 PM
Всичко е много обърконе и честно да ви призная не искам да говоря много за това, защото ме натъжава. За сега на лице са две причини за смъртта му :отровено или вътрешен кръвоизлев. Това мога да ви кажа и моля ви не ме разпитвайте повече за това, просто не искам да си спонням за тази ужасна случка. Разбирате ме нали?
Публикувано: 04 November 2009 - 04:05 PM
Темата за починалото кученце е меко казано неприятна... С усилие и голяма болка я прочетох. И не мисля, че е необходимо да продължавам да чета за нехайството и небрежността на някого. Толкова е абсурдно и гнусно, че ... нямам думи. Да не кажа, че ми звучи твърде неправдоподобно... За това аз специално няма да чета постовете на това дете. Жалко ще е, ако всичко това е истина и то намира съпричастност във форума, а не при семейството си, с което да обсъжда тези неща и някой от тях да му помогне да преодолее болката си.

Вход

Горе
Цитиране +