Dog.bg Форуми : ВСИЧКО ЗА ЙОРКШИРСКИЯТ ТЕРИЕР

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (155 Страници) +
  • « Първа
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ВСИЧКО ЗА ЙОРКШИРСКИЯТ ТЕРИЕР

#2721 Потребителят е офлайн   mama na Bari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 04 November 2009 - 04:09 PM

И още нещо... Момиченце, какво удоволствие намираш да пишеш тук по няколко пъти, вместо да се занимаваш с твоето кученце. Не ти ли е по-забавно да си играеш с него, да го гледаш как спи и въобще да се грижиш за него, от колкото да прекарваш времето си тук, да обясняваш за аутопсии и т.н.?

#2722 Потребителят е офлайн   durka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 November 2009 - 04:10 PM

Цитат(mama na Bari @ Nov 4 2009, 02:09 PM) <{POST_SNAPBACK}>
И още нещо... Момиченце, какво удоволствие намираш да пишеш тук по няколко пъти, вместо да се занимаваш с твоето кученце. Не ти ли е по-забавно да си играеш с него, да го гледаш как спи и въобще да се грижиш за него, от колкото да прекарваш времето си тук, да обясняваш за аутопсии и т.н.?

МногУ си лоша ab_041.gif

#2723 Потребителят е офлайн   ilina888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 November 2009 - 04:41 PM

ОХ! ea_103.gif
То колко примери станаха за загуба на кученца по невнимание :(:(:(:(
Все пак Йорки наистина си се занимавай повече с кучето вместо да висиш тук и да пишеш,че докато си пишеш токувиж и твоето го отровил някой. (ако разбира се историята ти е реална).

Абе хора, като сте безотговорни и луди защо си взимате куче? Та чак две!!! zz_217.gif
User's Signature

“The average dog is a nicer person than the average person.”
― Andy Rooney

Качена снимка
Качена снимка

#2724 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 November 2009 - 05:46 PM

Мила Йорки много, много съжалявам за трагедията сполетяла Вашето семейство. Искренно съчувствам на Вашата сестра и на Вас. Няма как да Ви успокоя и да намаля болката. Ужасно е, че това се е случило в следстивие на човешка некомпетентност и небрежност. Ще ми кажете ли от къде сте?

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#2725 Потребителят е офлайн   малка_Рокси Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 04 November 2009 - 06:39 PM

Според мене няма значение аутопсията а ,че е дошло куче във вашето семейство и не е оцеляло!И аз много съжелявам..
User's Signature

Качена снимка

#2726 Потребителят е офлайн   anabell Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:YORKSHIRE TERRIER FOR EVER

Публикувано: 04 November 2009 - 06:50 PM

Не се нахвъляйте така все пак е дете .
Разбира се 4е има загадки и дали са хап4ета и небрежност факта е на лице .
Мама и тати задоволяват на любимите си близна4ки желанието за ку4енце и то не едно а за всяка по едно , може би като станат на 18 ще им купят 2 ферарита , дай боже всеки му !!
Но напълно безотговорно е от страна на зрели възрастни хора да направят подобна постъпка за да задоволят не4ии каприз защото освен гушкането и игрите основните задължения падат на големите отговорността и вниманието .Относно това 4е е повръщало и други усложнения пове4е от убедена съм 4е то също е следствие на безотговорност с какво е хранено и какво е погълнало !!!
Какво да кажа пове4е потресена съм защото смятам 4е които не оби4а животните няма как да оби4а и хората , в моя развъдник не се продават ку4ета на хора с малки деца за подарък или за игра4ки !
Срещала съм доста неразбиране за това но казано в прав текст хи4 не ми дреме защото ето поредния пример пред нас !!!!
User's Signature

"QUALITY NEVER HAPPENS BY CHANSE "
MADE IN MEASURE KENNEL
facebook :Ekaterina Dineva

www.madeinmeasure.com

тел. 00 359 879 832 322

#2727 Потребителят е офлайн   Molibaby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 November 2009 - 07:29 PM

скъпа Йорки
хубаво беше като за начало да си вземете улично кученце има толкова бездомни които се нуждаят от грижи , далеч не толкова капризни и те и вие ще ги обичате колкото и йорки
Добър старт е ... а е и доста по благородно , да спасиш обречено пале , отколкото да си купиш куче , което и без това ако не вземеш ти ще вземе друг
Аз като дете имах улично куче почина на 16 години , померан , почина на 12 , и чак сега си взех йорки .... разлика има ...започнете от някъде но не от върха нали.....
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#2728 Потребителят е офлайн   jujolinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 05 November 2009 - 12:16 AM

аз да ви кажа рядко вземам отношение ,защото нямам йорки и принципно само чета за грижите и проблемите около породата ...нооо това ме потресе.Ами първо тази история е много нереална,второ каква ще е таз майка дето ще държи лекарствата на хора и куче на едно място ,трето ...като имам за даване лекарства на кучето си седят в кутия със график на даванията ...ама какво ли пиша то ясно ,че вече няма смисъл.
Жалко ,че толкова много животинки страдат от човешка глупост.
Сега сестра ти мила Йорки да събере пари сама,да подготви всички необходими условия за едно живо същество,да си вземе и да го гледа ,ама сама ,а не мама или тати .Да види колко е трудно и колко отговорно ,така е и с децата и с животните ...любовта се ражда в грижата ....,а не само в каприза.
Това ,че си дете не те оправдава да пишеш така : Съгласни ли сте,какво ще кажете и тем подобни ...ми не сме ,с нищо не сме съгласни и не одобряваме ама какво да кажем...?
Их ,че се ядосах...не може ли да сте по-отговорни ?
User's Signature

www.pamperpom.com
Информация за породата, стандарти, развъдници...

Качена снимка

#2729 Потребителят е офлайн   Сладурана Икона

Публикувано: 05 November 2009 - 04:20 AM

Здравейте, аз съм нова в този форум. Много скоро се регистрирах, но веднага прочетох всички и направо се ужасих. До преди пощи един месец аз нямах Йоркширски териер, а най обикновена болонка, която много обичах. Аз още преди две години молех нашите да ми вземат Йоркширски териер, но те казах, че да искам толкова капризно и отговорно куче първо трябва да оценявам и обичам обикновените кучета и ми взе болонка, която ме научи на това. През тези години аз много се информирах и сега, когато намерих този форум нямам търпение да допълня знанията си за тази порода, защото съм сигурна, че имам още доста да уча. Сега си имам Йорк-момиченце, но все още обожавам и моята красива болонка. А това Йорки, според мен и то и сестричката му не са достатъчно зрели за да имат такова куче.

#2730 Потребителят е офлайн   ilina888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2009 - 10:13 AM

Ще умра!!! В този форум постоянно ли пишат едни и същи хора с различни никове!!!
User's Signature

“The average dog is a nicer person than the average person.”
― Andy Rooney

Качена снимка
Качена снимка

#2731 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2009 - 11:31 AM

Ми скучно им е на хората .... само ми отварят работа да им чистя глупостите eg_033.gif
User's Signature

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751

#2732 Потребителят е офлайн   малка_Рокси Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 05 November 2009 - 07:20 PM

Имам чуството че някои хора нямат какво да правя и само създават интрижки във форума ea_103.gif пфу аман dry.gif нямате ли си друга работа бе хора?! Надявам се да знаете за кой говоря... ea_103.gif
User's Signature

Качена снимка

#2733 Потребителят е офлайн   Molibaby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2009 - 08:14 PM

Историята на Сладуранка , е силно повлияна от моят пост.... af_089.gif af_089.gif af_089.gif af_089.gif явно аз ще бъда нейното ДВСЙ - духовен водач в света на йоркитата ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#2734 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 November 2009 - 02:41 AM

Цитат(Molibaby @ Nov 5 2009, 07:14 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Историята на Сладуранка , е силно повлияна от моят пост.... af_089.gif af_089.gif af_089.gif af_089.gif явно аз ще бъда нейното ДВСЙ - духовен водач в света на йоркитата ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif

Е да й е честото. ab_041.gif "Най-правилния духовен водач" ще да си има. tb_195.gif

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#2735 Потребителят е офлайн   Molibaby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 November 2009 - 06:24 PM

Цитат(lidiya @ Nov 7 2009, 02:41 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Molibaby @ Nov 5 2009, 07:14 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Е да й е честото. ab_041.gif "Най-правилния духовен водач" ще да си има. tb_195.gif

Еми остава да кажем НАЗДРАВЕ и честито .
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#2736 Потребителят е офлайн   ~Йорки~ Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 09 November 2009 - 02:35 AM

Вие мислите, че аз и сестра ми не сме достатъчно зрели, само защото сте по-големи. Особено ме засегнаха lidiya, Molibaby, jijolinka, новата Сладурана, Малка Рокси и York Anastasia. Това, че сте малко и много по-големи не означава да не уважавате по-малките или да се правите на по-важни

#2737 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2009 - 09:27 AM

Да се благодариш че не си ми дъщеря !
Отправям ти последно предупреждение след което повече няма да пишеш в този форум ... макар че... по добре да замълча на тема родителски контрол dry.gif
User's Signature

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751

#2738 Потребителят е офлайн   jujolinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 09 November 2009 - 02:52 PM

аууу божее пък се и засегнала девойката мила.
Ама я направи справка малко с реалността бе момиче,ти да не мислиш ,че тук с цветя и рози се посрещат подобни изказвания?
Малко повече смирение и четене няма да ти е излишно....ама и самочувствие демонстрираш...като си толкова засегната защо пишеш ,то май целият форум те е засегнал като гледам.
Имам клиенти доста по-малки от теб ,които си гледат кучетата като деца и са отговорни ,а не пишат само по форумите сърцераздирателно и обидено.

Ама Миме .....и другите дето сме засегнали,как може така да пишем и ние...
User's Signature

www.pamperpom.com
Информация за породата, стандарти, развъдници...

Качена снимка

#2739 Потребителят е офлайн   малка_Рокси Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 09 November 2009 - 03:25 PM

Цитат(jujolinka @ Nov 9 2009, 02:52 PM) <{POST_SNAPBACK}>
аууу божее пък се и засегнала девойката мила.
Ама я направи справка малко с реалността бе момиче,ти да не мислиш ,че тук с цветя и рози се посрещат подобни изказвания?
Малко повече смирение и четене няма да ти е излишно....ама и самочувствие демонстрираш...като си толкова засегната защо пишеш ,то май целият форум те е засегнал като гледам.
Имам клиенти доста по-малки от теб ,които си гледат кучетата като деца и са отговорни ,а не пишат само по форумите сърцераздирателно и обидено.

Ама Миме .....и другите дето сме засегнали,как може така да пишем и ние...

af_089.gif af_089.gif af_089.gif браво Кате със 100 ръце съм за тебе ab_041.gif wub.gif
User's Signature

Качена снимка

#2740 Потребителят е офлайн   Сладурана Икона

Публикувано: 09 November 2009 - 03:58 PM

Йорки много ме ядоса. Щом ти и сестра ти не сте могли да поемете отговорността за кучето, то значи не сте достатъчно зрели. Когато се научиш да уважаваш по-големите, може би тогава ще можем да те наречем зряла. Както пише като се регистрираш този форум не е чат и ти не можеш по всяко време да изтърстваш някоя глупосто ей така. Ако искаш да те приемаме на сериозно, спри толково често да пишеш, вслушвай се в съветите на големите и се грижи за своето кученце

• (155 Страници) +
  • « Първа
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни