Изгубени/Намерени/Търсещи дом
Публикувано: 17 March 2010 - 01:21 PM
моля помогнете,на 16.3.2010 на паркинга пред блок 120 в жк надежда до магазин фантастико е откраднат черен френски булдог на 1 година и 8 месеца от син форд транзит.кучето се казва катрина дребна е и мускулеста давам 1000 лева на които ми я върне.има опознаватвелен чип с номер978101080012662 и е регистрирана в обшината,обявена е за издирване в полицията и по ветеринарните лечебници.моля върнете ми я.тел 0898218796 0883338446
Прочетох и предишната ви обява,и наистина това е ужасно.До колкото разбрах са ви разбили колата,
за да вземат кучето
Пожелавам ви скоро да го намерите.Някой не е ли видял,как може такова
нещо
Успех
никой нишо не е видял,никой нищо не знае,а оттам минават една камара хора и всичко е станало за 10 мин
Това е ужасяващо ..
Дано скоро си я върнете .. стискам силно палци ..
Това е ужасно наистина
как може да има такива хора :(( Човешката злоба винаги ме е удивлявала.Наистина ти желая успех.
Едва ли от злоба е открадното кученцето ,други мотиви навярно седят зад това.
Втори случай в рамките на месец е доста притеснително.Дано да намерят извършителя и той да си понесе последствията , защото иначе става страшно...като се замисли човек.
Успех!!!
Чудесно е, че кучо си е в къщи!
Пожелавам ви да не се разделяте никога и да сте все така щастливи заедно!
Прочетох и предишната ви обява,и наистина това е ужасно.До колкото разбрах са ви разбили колата,
за да вземат кучето

нещо

никой нишо не е видял,никой нищо не знае,а оттам минават една камара хора и всичко е станало за 10 мин
Това е ужасяващо ..

Дано скоро си я върнете .. стискам силно палци ..
Това е ужасно наистина

Едва ли от злоба е открадното кученцето ,други мотиви навярно седят зад това.

Втори случай в рамките на месец е доста притеснително.Дано да намерят извършителя и той да си понесе последствията , защото иначе става страшно...като се замисли човек.
Успех!!!
Цитат
катрина вече си е във вкъщи благодарение на 2-ро РПУ и наи-вече на гладните цигани (господ да ги убие
ВСИЧКИТЕ) беше продадена за 20 лева в заложна къща на ломско шосе и благодарение на следователите от 2-ро рпу вече спи на дивана
и пазете си кучетата манго фе дебне 

Цитат
Сори, че се включвам със спам, ама ми събрахте очите!
Куче в заложна къща - за 20лв??
Вярно ли е или се шегувате?

Куче в заложна къща - за 20лв??
Вярно ли е или се шегувате?

Чудесно е, че кучо си е в къщи!
Пожелавам ви да не се разделяте никога и да сте все така щастливи заедно!
Цитат
Браво,радвам се,че тази история има добър край :ae_085
Публикувано: 20 September 2010 - 09:31 PM
Днес ми се обадиха за съдействие от приют за кучета.
Става дума за 10 годишно френчи, което не може да бъде прието там ...
стопаните заминавали за чужбина и щели да го изхвърлят на улицата.
Моите опите се оказаха безрезултатни, а имаме само няколко часа да помогнем...
Има ли желаещи ... поне докато намерим дом?
Кучето е в София ... чакам още инфо за него.
Става дума за 10 годишно френчи, което не може да бъде прието там ...
стопаните заминавали за чужбина и щели да го изхвърлят на улицата.

Моите опите се оказаха безрезултатни, а имаме само няколко часа да помогнем...
Има ли желаещи ... поне докато намерим дом?
Кучето е в София ... чакам още инфо за него.

Breeding Champions since '95 .... Munynics Kennel of Champions
Публикувано: 21 September 2010 - 07:28 AM
Здравейте, писах ви на л.с, но за всеки случай и тук пиша. Мога да го поема , но като пиемен дом, докато му намерите подходящи собственици, няма проблем. Ако искате обадете се оставих ви телефон. Ето ви още един за всеки случай , но предимно съм на другия : 0878 109 231

Don't go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing. It was here first.
Публикувано: 29 September 2010 - 02:18 PM
Най-после получих новините, на които се надявах!
Кучето има нов дом и се очертава като постоянен!
Да му стискаме палци да прекара остатъка от живота си с хора, които истински да го обичат и да го правят много щастлив.
Стана ми много приятно че толкова много хора се отзоваха на този зов за помощ - благодаря ви!
Кучето има нов дом и се очертава като постоянен!
Да му стискаме палци да прекара остатъка от живота си с хора, които истински да го обичат и да го правят много щастлив.
Стана ми много приятно че толкова много хора се отзоваха на този зов за помощ - благодаря ви!

Breeding Champions since '95 .... Munynics Kennel of Champions
Публикувано: 25 October 2010 - 02:47 PM
Добър ден на всички, собственици и любители на тази порода. Пиша ви, защото аз също много харесвам тези уникални кученца и много искам да си имам едно от тях, голям съм им почитател, много са сладки и игриви и страшно красиви, много чета из форумите за тези кученча и общо взето се приготвям за придобиването на едно такова маниче, НО винати има едно НО, съм малко зле с финансите и, ще бъде много хубаво ако някой иска да подари някой малък приятел, без значение пол и цвят, само ако е възможно да не е много голямо, ще бъда много благодарен и, ще си го гледам с голям кеф и, ще се грижа много добре за него, от Варна съм, но мога да дойда на около 200км, някой ако има желание може да ми пише на скайп , майл- ubah....., или да ми се обади на телефон 089....... и да търси Илиян, лек ден.
ubahob-0102,Илиян Иванов,доста нагло от ваша страна!
Продавате куче , а търсите някой да ви подари друго!
Обявата ви:
Значи ,хем заминавате ,хем сте съгласен за бартер
Айде не с тия номера тук.
Контактите ви ще бъдат изтрити от поста ви!
И се погрижете за кученцето , изглежда зле на снимките!!!
МОД
ubahob-0102,Илиян Иванов,доста нагло от ваша страна!
Продавате куче , а търсите някой да ви подари друго!
Обявата ви:
Цитат
Кучета - питбул
Цена: 250 лв.
Регион
Варна
Тип на обява
Продава
Раздел
Домашни любимци
Категория
Кучета
Възраст
10 месеца
Особености:
Ветеринарен паспорт, Ваксиниран
Допълнителна информация:
Женски. Гледано е в апартамент 5 месеца и на двор още 5. Цената е 250лв, защото е чистокръвно и е хранено само с най хубавата храна, гледано е като писано яйце, просто заминавам и няма кой да ми го гледа, има паспорт всички ваксини и т. н, редовно е ходил на ветеринар. Имам снимки сигурно 1000, някой ако има интерес може да ми пише, може и бартер за Варна.
Данни на подател:
Лице за контакат
Илиян Иванов
Телефон за контакат
08.....
E-mail адрес
ubah.......
df3e101a084d442fd88bfb888b3a5b02.jpg
Цена: 250 лв.
Регион
Варна
Тип на обява
Продава
Раздел
Домашни любимци
Категория
Кучета
Възраст
10 месеца
Особености:
Ветеринарен паспорт, Ваксиниран
Допълнителна информация:
Женски. Гледано е в апартамент 5 месеца и на двор още 5. Цената е 250лв, защото е чистокръвно и е хранено само с най хубавата храна, гледано е като писано яйце, просто заминавам и няма кой да ми го гледа, има паспорт всички ваксини и т. н, редовно е ходил на ветеринар. Имам снимки сигурно 1000, някой ако има интерес може да ми пише, може и бартер за Варна.
Данни на подател:
Лице за контакат
Илиян Иванов
Телефон за контакат
08.....
E-mail адрес
ubah.......

Значи ,хем заминавате ,хем сте съгласен за бартер

Айде не с тия номера тук.
Контактите ви ще бъдат изтрити от поста ви!
И се погрижете за кученцето , изглежда зле на снимките!!!
МОД
Публикувано: 25 October 2010 - 05:36 PM
"Може и бартер" е нееее..... ,как не ви е срам,това да не ви е лек автомобил

Публикувано: 09 April 2011 - 07:53 PM
Намерен е френски булдог в района на Хаджи Димитър. Мъжки с бяло петно на гърдите. Моля за съдействие. http://www.facebook....09173242&ref=nf
Публикувано: 09 April 2011 - 08:31 PM
Дано скоро го намерят собствениците му. Това е един от най-големите ми кошмари - да си изгубя кучето. А като гледам колко хора пишат, че го искат, ме обхваща ядът. Значи за френски булдог ще се избият, но за някой сладур без порода и за ден-два няма да го приютят. Тъпи, ограничени хора!!!