Детенце и котки в беда!
Публикувано: 11 August 2009 - 07:25 PM
Публикувано: 17 August 2009 - 10:10 AM
Публикувано: 21 August 2009 - 07:27 AM
Призовавам всеки, който може да помогне по някакъв начин в ситуацията да го направи...аз ще съм безкрайно задължена, защото ми пука както за съдбата на животните в тази история, така и за съдбата на детенцето..... Така или иначе все някой от невинните същества в картинката ще страда и ще бъде оставен на произвола на съдбата, ако социалните направят това, което са си наумили.....
ТУК описание на котките в поста на munk.
Публикувано: 21 August 2009 - 07:41 AM
Ето линк към основната тема, където можете да научите подробности по историята: http://forum.dog.bg/...3986.html&st=60
Ситуацията в момента е следната:
на 01.09.09. социални работници ще изведат три годишното дете и ще го настанят в институция, ако животинките от домакинството не са задомени или изведени по някакъв начин от дома. В момента търсим дори временен дом за тях, те са кастрирани, обезпаразитени, кротки, имат паспорти. Става дума за осем котета на възраст между 1 и 3 год, които могат да бъдат настанени дори на село в къщи, просто да не бъдат изхвърлени на улицата, където ще ги разкъсат кучета или сгазят коли, защото те през целия си живот са живели в апартамент.....
Другият стоящ проблем е, че жената няма пари за храна ни за животните, ни за детето, защото не може да почне работа преди детето да тръгне на градина. Тя сама се грижи за детето, баба му е. То е записано на детска градина, но жената няма пари за таксата и ще си загуби мястото там... Таксата е малка, но непосилна за жената, а аз нямам право да й я платя.....В същото време от бюрото по труда са й предложили работа в цех, но няма как да започне преди да плати таксата и детето да тръгне на градина...
И аз се чувствам в безизходица и моля за помощта на всички, които искат и могат да се включат в подкрепа към това бедстващо семейство.
Публикувано: 21 August 2009 - 07:44 AM
Публикувано: 21 August 2009 - 08:20 AM
Публикувано: 21 August 2009 - 08:43 AM
Tази котка е единствената останала некастрирана. Ще опитам да уговоря кастрация в приют Надежда, но не мога да я занеса. Моля за съдействеие - ако някой има време и кола, да я вземе от кв. Надежда, да я занесе за кастрация до приют Надежда, да изчака кастрацията и да я върне обратно. По кое време на деня може да стане - зависи от това, какво ще ми кажат в приюта.
Ако някой може, моля пишете ми на лс.
Ако има някой, който е запознат с котките, моля да каже дали тези от цитата горе са точно тези, които се дават в момента или има някои от тях, които вече са осиновени.
Наистина трябва да се намери място и за част от възрастните, немислимо е да й се оставят 9 котки в тази ситуация.
valo, тази котка бялата на каква възраст е?
Хора, не можем ли да намерим временни домове на част от котките? Никой не знае за колко време, но да се изнесат от там, да бъдат обезпаразитени и ваксинирани в нормални условия и да им се пускат обяви.
Ако някой има идеи за някое примерно село, където могат да се грижат за една, две...?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 21 August 2009 - 08:39 PM
Публикувано: 21 August 2009 - 08:50 PM
Публикувано: 21 August 2009 - 09:28 PM
Ще напускам обяви.
p.p. Напусках само на трицветната и бялата, от другите котки никой не каза коя е там и коя е дадена.
Благодаря на тези, които помагат с обявите

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 22 August 2009 - 10:11 PM

не я намерих в предишните описания - момче или момиче е?
А този:

пише в предишни постове, че е на 15 години?

Публикувано: 22 August 2009 - 10:16 PM
Мустак - още едно младо момче в компанията. на годинка.

Просто Мърко.. Момче, на годинка, социален и добродушен.

Името на този хубавец е Дивчо, но и той е млад, красив и напет, на годинка.

Пускайте обявите с телефон 0897311186.
Благодаря.

Публикувано: 22 August 2009 - 10:31 PM

Мъж?Кастриран ли е?Предполагам е свикнал с деца(дивички)

Публикувано: 23 August 2009 - 09:51 AM

Публикувано: 23 August 2009 - 09:52 AM

Публикувано: 23 August 2009 - 12:45 PM