Детенце и котки в беда!
Публикувано: 11 March 2009 - 08:51 PM
Доколкото зная не е нужно да се пише молба, а само се плащат 20лв. глоба за пускането и го пускат до 24 часа. Така също мисля, че трябва да се плати в централния офис на НЕК. Мисля, че се намираше някъде в кв. "Петър Берон". Ако се съберат средствата може отново с някой доброволец от форума заедно да отидем и да ги внесем.
Публикувано: 11 March 2009 - 09:16 PM
bushkata, в Mar 11 2009, 03:34 PM, написа:
На срещата май няма да дойда - много хора станаха, просто няма смисъл да сме цяла делегация. Ако има нещо конкретно, кажете. Щом има хора с коли, ще можем да се възползваме от безплатните кастрации.
Сега ще пусна и тема в бгмама, с цел да се съберат парите за тока по-бързо.
п.п. За вещите предлагам който ще ходи така или иначе отново там, да определи среща тия дни, удобна за всикчи и да събере всичко на куп.
ТЕМАТА в бгмама.
Аз мога да поема половината сметка, за цялата няма да имам възможност. Не е нужно титуляра на който се води абонатния номер да пуска молба. Аз живея под наем и се е случвало да забравя да платя сметка и да ми спрат тока, не се е налагало хазяина ми да пуска молба.
Публикувано: 11 March 2009 - 10:53 PM
Свържи се с Ели да се уточните защото аз мисля че може да се плати и половината сметка само а другата половина когато се събере останалата сума-поне така е с телефоните сметки на бтк.
Но ако ще плащате и после ще се отчитате във форума ако е посочено името на жената титуляр на сметката освен абонатния номер е добре да скриете името на въпросната личност!
Публикувано: 12 March 2009 - 12:07 PM
Немският кастрационен център са готови да посрещат котки всеки ден между 8 и 10 сутринта.

Публикувано: 12 March 2009 - 12:13 PM
Публикувано: 12 March 2009 - 12:29 PM
Ама - дайте да помислим - ако има начин да помогнем на тази женица да си стъпи на краката малко по дългосрочно.

Публикувано: 12 March 2009 - 01:34 PM
Днес следобед ще се срещна с Дора за да предам хранителните провизии за бабата и детето за да може още утре сутринта като ходят хората от форума да им ги занесат.
Публикувано: 12 March 2009 - 03:41 PM
hubavajena6, в Mar 12 2009, 12:34 PM, написа:
Днес следобед ще се срещна с Дора за да предам хранителните провизии за бабата и детето за да може още утре сутринта като ходят хората от форума да им ги занесат.
Чух се с Ели, утре ще се видим, към обед :)
Публикувано: 13 March 2009 - 10:10 AM
Аз съм нова тук - от позната разбрах за случая и чрез нея се свързах с munk, за да помогна с парички за тока на първо време, пък по-нататък и с нещо друго като трябва.
Искам да Ви кажа, че съм извънредно щастлива, че има хора като всички вас!
Чакам с нетърпение нови вести след посещението при бабата, детенцето и живинките!

Публикувано: 13 March 2009 - 12:05 PM
Публикувано: 13 March 2009 - 12:27 PM
Публикувано: 13 March 2009 - 12:54 PM

Моля да напишете дали някой ще ходи тези дни - имам едно пликче с играчки за малката. Не са от първа необходимост, но пък се надявам да се зарадва. Та - да знам кой ще ходи, да измисля нчин да му предам плика.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 13 March 2009 - 06:16 PM
Кучетата са мъжки и доста стари.И тях нахранихме.
Детенцето изглеждаше добре.ЗАнесохме дрешки и играчки, както и доста храна за хората.
Та с две думи, помагайте с храна за котките и който може с пари за сметката в клиниката.
Публикувано: 13 March 2009 - 09:14 PM
Публикувано: 13 March 2009 - 10:53 PM
Аз съм като с вързани ръце без кола. Имам към играчките за детето и един пакет храна за котките. Моля ако някой ще ходи там, да пише, за да мога да се организирам да ги предам.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com