Здравейте, приятели! И аз искам да благодаря на всеотдайната работа на всички, които помогнахте котките на бабката, които изведохме от дома й да намерят нови домове и стопани и да получат своя шанс в живота!
Пожелавам на всички ви весели празници и най-вече здраве, хармония и разбирателство с близките и обични хора, а и животинки
Искам също да кажа, че като ходих при бабката вчера, тя си призна, че има още една, последна( дано), както каза некастрирана женска котка, която била родила, ама си изяла челядта... направо изумях отвсякъде....Тя е една от тигровите...Чудя се как е успяла да я скатае...може да я е дала на съседката под тях, с която единствено е в добри отношения от входа. Защото след като открихме тайника й за котки в стария гардероб в коридора си мислех, че не е останала непреброена и некастрирана женска котка....Има некастрирани двама мъжки, които са много стари, но за женската новината ми дойде като гръм от ясно небе! Уффф, тая жена направо ме накара да поискам да я удуша.... Оправда се, че я било страх да я даде за кастрация, че била стара и не очаквала толкова стара котка да роди. Била на 8год. Та така, бабката пак ме изненада, когато най-малко очаквах....Тая котка наистина не си я спомням да съм я виждала.....току виж може и да не е била скрита, а да е ново попълнение, макар че може и да е била скрита....Просто ужас!