Френчсрещи
Публикувано: 22 November 2010 - 10:59 AM
Ние бяхме там по-миналата седмица
и точно тия големи кучета -риджбек (или там каквото му се вика ) и една ротвайлерка ни нападнаха . Както се гоноха изведнъж превключиха на друг режим
Нищо и няма само една раничка от едно зъбче на рижбека ... Ако времето не вали ще минем

Публикувано: 22 November 2010 - 02:22 PM
^manik_{F}^, в 22 November 2010 - 10:48 AM, написа:
Здравейте,пловдивчани!Аз съм нова тук и незнам къде се срещате,кажете ми точно за да мога и аз някой път да дойда.Чао за сега.

На гребната база,пада се отзад -от към пътя . Води се за" Розариум " ,ама рози няма

Публикувано: 22 November 2010 - 03:30 PM
Да,сещам се къде е.Мерси за отговора.Аз съм ходила там,но имаше само големи кучета и не видях френчита.Аз ходя до линиите в кичука като се тръгне към смирненски има там пак зaградено местенце и е много голямо.Обикновенно ходя следобяд,но не всеки ден.Ако някой иска може някой път да дойде.
Публикувано: 01 December 2010 - 12:39 PM
( АМЕРИКАНСКИ) БУЛЛДОГ СРЕщА, СОФИЯ... Предложението е следното СЪБОТА , м/y 13-14 часа в Градинката зад CCS (city center софия) отстрани на мyZеи "земята и хората" или както казват на тази полянка "кучешката полянка"и сега да видиме кой е навит и кой не е ..
Не забравяйте да носите паспортите на кучетата си , повод ,пликчета за фекалиите и платен данък към об6тината (това важи за кучета над 6м възраст) там често правят проверки
Не забравяйте да носите паспортите на кучетата си , повод ,пликчета за фекалиите и платен данък към об6тината (това важи за кучета над 6м възраст) там често правят проверки
Публикувано: 04 December 2010 - 07:56 PM
Има ли тук някой от Плевен, и ако има къде си извеждате приятелите?
Не, че ние можем да излизаме, но да питам-да си знаем!
В сряда приключихме 10дневно лечение с антибиотици(през устата и очите) и инжекции!
Днес вече сме "горди собственици" на втора ваксина!
На 24-ти ще правим трета, и след последвалия карантинен период Ще се учим да излизаме
Само дето ни се пада, първото излизане да е в сняг и студ
та не се знае след мъките с гадния бронхит, дали ще се престраша да я извеждам, или, ще чакаме пролетта!?
Не, че ние можем да излизаме, но да питам-да си знаем!
В сряда приключихме 10дневно лечение с антибиотици(през устата и очите) и инжекции!

Днес вече сме "горди собственици" на втора ваксина!

Само дето ни се пада, първото излизане да е в сняг и студ

Летисия-Мишел Де Ла Гюм Уж Френч :)))