Шая се нуждае от помощ мама-куче и нейните незнайно колко дечица
Публикувано: 28 September 2009 - 03:07 PM
Благодаря ти vinetu

Шая и бебетата са одобрени за "холандци"

Ако се съберат необходимите средства ,тръгват на "семейно " пътуване към по-добър живот.

Благодарни ще сме за всяко левче изпратено за пътуването на Шая и малчуганите (и още двайсетина бебета и техните майки).
Публикувано: 29 September 2009 - 01:39 PM
Бето и Дунда изчезнаха от двора.Снощи до 8 бяха там ,тази сутрин в 8 ме посрещнаха само Алфи и Вълчо......Два пъти ходих да ги търся и нищо....Обедната почивка използвах да обиколя квартала,но от тях ни следа.Никой нищо не е видял и не знае....Подозирам съседите да не са ги хванали и занесли някъде,че много се дразнеха защото малките се промушват в техния двор и препикават моравата......След работа ще ходя да ги моля ако някой нещо знае да даде информация.....Пращайте положителна енергия,да ги открия душиците,кой знае къде гладуват сега и плачат......а на мен за първи път храната от сутринта ми остана,че бях подготвила манджа за четирима.....Сега като гледам чинийката и ми се реве.....
Шая е добре,държа я вързана,за да няма неприятни изненади.Днес Евгения мина да погледне конците,каза че всичко е наред.Само дето пак не иска да яде.Ама е бодра и весела,може пък да е замезила с гранули,гледам винаги да има на разположение.
Само се моля да стане чудо и да намеря мъничетата.
Публикувано: 29 September 2009 - 03:16 PM
Ако мислиш, че съседите биха направили проблем, въпреки че никога нищо не е на 100% сигурно, кажи им че си намерила стопани за кученцата и ще ги махнеш в неделя (не казвай нищо за чужбина),.
Публикувано: 29 September 2009 - 03:47 PM
А някои от съседите просто искат кучетата да изчезнат и хич не ги интересува нищо друго-дали са задомени,отровени,"загубени",все им е тая,само и само да ги няма.Лично видях един примат от съседния двор как ритна Бето,а той само стоеше на една ръка разстояние и въртеше опашка....Преди това се чудех защо някое от тях проскимтява като го вдигна да го гушна - ами боли го дето са го ритали явно.....
Иначе което е вярно,вярно си е- много врява взеха да вдигат,джафкат,борят се,лаят.....и това е достатъчно основание май за някой"да ги изчезне".Дано не съм права,ама някакси не ми се вярва да ги е взел някой с добри намерения,...без да се обади......
Междувременно като краен песимист се обадих и на осиновителя на Мечо.....с опция ако нещо не е наред,ако малкия се е изложил с много бели,като например да прекопае градината,ако е шумен или нещо друго и не са доволни от него да ми го върнат.....Слава богу всичко там е наред,момчето е супер,доволни са и си го искат,ще си го гледат

за Мини съм 100% спокойна......Ама Бето и Дунда се съсипвам да ги мисля....и сигурно ще се взирам години наред във всяко скитащо куче.....да ги позная.....Ох дано ги намеря скоро....
Публикувано: 30 September 2009 - 09:32 AM

Поне Алфи и Вълчо бяха налице тази сутрин и са добре,лапат здраво.....И ШАЯ свикна да е вързана,а като я пусна да потича се размазва от кеф и голяма игра удря с малките....и тя си е едно игриво непорастнало момиче....
Публикувано: 30 September 2009 - 10:01 AM
Със сигурност знам,че хора от Благоевград четат тук,затова искам да ги помоля ако видят някъде тези кученца да ми се обадят.
Публикувано: 30 September 2009 - 10:22 AM
Публикувано: 30 September 2009 - 09:36 PM
Поне другите две да опазя.Двора съм го обезопасила максимално.Шая няма как да ги пази ако някой влезе,че е вързана. Тя все повече се окопитва.Днес я водих на дъъълга разходка до "кучешките" полянки.Вървя на повод перфектно,наперена и шастлива ,че и тя е на каишка като другите кучовци,не мислех че е възможно ,ама беше с вирната опашка на нивото на хълбока....комична гледка....и радостна.Има недостатък че понякога доста лае.....,като види куче първо се плаши,свива опашка и уши,после лае усърдно,....подушва го и ....следва покана за игра

Запознахме се с ирландски сетер,японски хин и хъски.Не посмях да я пусна от повода да потича,че е още е с конците,ама като се прибрахме я изчаках да удари една здрава игра с малките

Дано се осъществи това пътуване.Не само Шая и бебоците ,ами още 30 кучовци далеч от болката,самотата и мизерията....струва си човек да се лиши от нещо ......за да спаси поне едно клетниче.
Публикувано: 01 October 2009 - 09:00 AM
Тръпнем в очакване дали ще се пътува.
Публикувано: 01 October 2009 - 04:10 PM
Тръпнем в очакване дали ще се пътува.
Стискаме палци, дано успеете