Шая се нуждае от помощ мама-куче и нейните незнайно колко дечица
Публикувано: 05 October 2009 - 12:02 AM
Следя историята от началотои се питам "Теб не те ли беше страх от кучовци?!" Щом си преминала през "пернишкия" тест "сам сред стадо кучета" значи вече си изкарала изпита За "кучкар". Много се радвам, че сте намерили малките, за да може цялата банда да е заедно. Сигурно деца са си ги взели и са ги отнесли в къщи, но мама или тати като ги е видял е казал "Марш с тия помияри от тук" и децата са ги метнали където им падне. Поне така си го представих. Радвам се, че ще намерят щастие извън БГ.

Истинската красота е невидима за очите - тя се вижда със сърцето.
http://www.facebook....100000299149953
Публикувано: 05 October 2009 - 09:50 AM

Публикувано: 05 October 2009 - 05:42 PM

Публикувано: 06 October 2009 - 02:22 PM

Аз докато не пристигнат и не ги осиновят не смея да се зарадвам истински,все ги мисля милите,чак ми се присвива ръката да ги погаля като се сетя за тях

ПС.пък след 4-дневното бягство в Дунда няма нищо дундаво,източила се е и ушите е вдигнала от зор.Пък от раната и помен няма,да не повярваш като я намерих колко кръв имаше и как зле изглеждаше оченцето

Публикувано: 16 October 2009 - 10:07 AM

Много я мислех като я видях на клипчето до вратата как иска да излезе...Много мила и умна кучинка е ,дано да има щастлив живот и много да я обичат.
ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ на всички които допринесоха това да се случи,страхотни хора сте

Публикувано: 17 October 2009 - 01:03 PM
Готово! И бебетата са по новите си домове (две от тях са осиновени заедно и ще си правят компания цял живот, но уви-не можах да разбера кои две точно)!
Публикувано: 19 October 2009 - 02:02 PM

Публикувано: 17 March 2010 - 11:29 AM

Снимките са от ноември,сега малката Мини (която вече е Лиска) е още по-хубава и вече е кастрирана

Публикувано: 17 March 2010 - 12:51 PM

Публикувано: 18 March 2010 - 04:25 PM

Публикувано: 13 June 2010 - 05:06 PM

Шая е била последното останало незадомено кученце на Беки,и понеже е било студено,снежно(януари)е била взета за около 20 дена в приемен дом,да не стои самичка на студа.После я е осиновила рускинята,дето временно бе приютила и Тинка-далматинка.Боже,колко е малкък света!!!Рускинята е с лабилни нерви и явно безотговорна,въпреки че афишира любов към животните.
Ето какво ми писа вчера жената,прибрала за двайсетина дена кученцето :
Цитат
Като гледам снимките,абсолютно съм убедена,че това е кучето на Бети-Дона памперса,което дадох на рускинята.Става ми мъчно за горкото кученце.Виждала съм го ,но не предполагах,че е тя.
Много ме заблудиха тези хора.В същото време съм ти благодарна за това ,което си направила за нея.
Бях много привързана към нея и в един момент реших да не притеснявам новите и стопани,а те ,какво са направили.Господ да им връща.Дано ,сега да е добре, милата.Имаш ли снимки от Холандия.
Аз ще ти изпратя нейни снимки и на сестричките и като бебета.
Чудя се дали има начин да се драсне едно писъмце до приюта.Нищо ангажиращо,просто ако осиновителите на Шая
пожелаят да пратят една снимчица.Много хора я мислим тая Шая (сега ,нали съм настанила Доли при дядото-хазяин,и той все ме разпитва....)и ще е голяма радост ако стане.Разбира се ако това няма да създаде неудобство или проблем.
Най ме измъчва фактът,че може би някъде в интернет пространството може и да има инфо за "мойто момиче"

Публикувано: 30 June 2010 - 11:03 AM

Брой сваляния: 138
Изпратиха ми тази покана.Ако е чел някой книгата да знае че е от "наш човек".

Лелеее,дано само не ми дърпа ушите мод

Публикувано: 25 November 2010 - 02:01 PM

Публикувано: 28 November 2010 - 07:54 PM

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза