Dog.bg Форуми : женски бултериер

Към съдържанието

БКК Английски Бултериер - форум за породата и истинските фенове

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (6 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

женски бултериер

#101 Потребителят е офлайн   animal Икона

• САМОЗВАНЕЦ
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 07 June 2010 - 01:40 PM

Показване на мнениетоrenbol, в 07 June 2010 - 11:42 AM, написа:

vie kakvo kato ste klubni da ne si go slagate po klubno taka aaa......

Не, кучетата си го слагат.
Така по някакъв начин се гарантира породността.
Но явно ти държиш да се правиш на интересен - вземи си тогава кучка и давайте с песа на воля...
User's Signature

WWW.EVILDOGS.NET

"I'm hated by many, liked by few, respected by all" Mike Tyson
Ум царува,Ум робува - Ум,белия делфин

#102 Потребителят е офлайн   animal Икона

• САМОЗВАНЕЦ
  • PipPipPip

Публикувано: 07 June 2010 - 01:42 PM

Показване на мнениетоrenbol, в 07 June 2010 - 11:41 AM, написа:

abe 6te pi6a kakto si iskam be kartall takav 6to da ne vi go na4ukam na vsi4ki veeee taslaci

Ше имаш ли сили за всички?
Не се надценявай...!
User's Signature

WWW.EVILDOGS.NET

"I'm hated by many, liked by few, respected by all" Mike Tyson
Ум царува,Ум робува - Ум,белия делфин

#103 Потребителят е офлайн   herbelina Икона

• Покажи галерията

Публикувано: 17 August 2011 - 04:49 PM

Здравейте! Имам мъжко бултериерче на година и половина.Търсим си женска за поколение. Много се надявам ако има някои тук със женска,или има познат със,да ми пише. Кучето не е клубно. Пишете за да пращам снимки. И много държа да предупредя всички 'клубери' да не бързат да почват и с мен от техните спорчета любими (уж големи хора пък толкова време да пишат във форуми..) ,защото нямате начин да ме въвличате в тази смехория..:) Колкото и да се забавлявах с тази българска пародийност докато изчета темата,предпочитам да излезна с кучто ми навън ..ИТС МОР ФЪН!
Та..дано се намри някое хубаво женско булче:)

Пийс! :)

#104 Потребителят е офлайн   bagatur Икона

• евелско мъско
  • PipPipPip

Публикувано: 17 August 2011 - 08:05 PM

Показване на мнениетоherbelina, в 17 August 2011 - 04:49 PM, написа:

Здравейте! Имам мъжко бултериерче на година и половина.Търсим си женска за поколение. Много се надявам ако има някои тук със женска,или има познат със,да ми пише. Кучето не е клубно. Пишете за да пращам снимки. И много държа да предупредя всички 'клубери' да не бързат да почват и с мен от техните спорчета любими (уж големи хора пък толкова време да пишат във форуми..) ,защото нямате начин да ме въвличате в тази смехория..:) Колкото и да се забавлявах с тази българска пародийност докато изчета темата,предпочитам да излезна с кучто ми навън ..ИТС МОР ФЪН!

Личи си, че сте на зор, сигур вече е много втвърден.

Ще ви уредя- 978 евро - една вечер стандартно...
/не издаваме документ, пък и вие не искате.../
Пращайте фотосите, почвам да навивам Гюлфието...
:ab_041: :ab_041: :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

#105 Потребителят е офлайн   herbelina Икона

• Покажи галерията

Публикувано: 18 August 2011 - 12:15 AM

Винаги са ми били много интересен типаж хората ,които страшно много пишат по форуми-- просто само едно мога да кажа - страхотен стил на изказване и още по градивно и интелигентно съдържание на казаното..та като се вземе и предвид възрастта на повечето автори се получава завършения образ на средностатистическия български циник..
А относно кой е 'втърден' и колко - съжалявам,но не съм възпитана първо да използвам публично такива думи,и второ никога не съм общувала със хора,които обичат да се спречкват безпричинно и да се държат арогантно с познати или непознати.
Хубава вечер! :)

п.с. Вътрешния мир е нещо много важно и ценно! :)

#106 Потребителят е офлайн   bagatur Икона

• евелско мъско
  • PipPipPip

Публикувано: 18 August 2011 - 09:05 AM

Драга безхаберлина,
твоят първи привидно миловиден пост е не по-малко циничен от втвърдения ми отговор.
Ти си тази, която търсиш "женско булче за поколение..."
А какво ще го правиш- ПОКОЛЕНИЕТО ?
Чети сега внимателно:
978 евро са ми нужни за заплождане в Европа, 600- такса на мъжкия, 300- път, 56- нощувка за двама и останалото за сандвичи.
Това е сума , която собственика на ЖЕНСКОТО куче дава за стандартно заплождане с хубав проверен мъжки, за да получи предполагаемо-добро и здраво поколение..., на което може би по-лесно ще намери собственици.
С други думи ако ми дадете толкова, ще създадем с вас перфектно поколение, но не с вашия мъжки. :tb_195:
Изпод грубия и циничен вид повечето бултериеристи са меки души- също като питомците си.
Година и половина е перфектната възраст за кастрация, с която ще получиш тъй желания душевен мир, това всъщност е моя съвет. :md_064:
Хубав ден. :re_037:
User's Signature

Качена снимка

#107 Потребителят е офлайн   herbelina Икона

• Покажи галерията

Публикувано: 18 August 2011 - 09:30 AM

Съч а фъни гай ... ! :)

#108 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 18 August 2011 - 09:41 AM

herbelina, предлагам да разгледате ДОБРЕ, ама МНОГО ДОБРЕ този клубен форум и после ОЩЕ ПО-ДОБРЕ по-надолу, онази част озаглавена "Без дом". Вижте колко бултериера бяха изоставени или натирени. Точно такива "много възпитани" и "много дружелюбни" хора бълват кучета по улиците, защото за тях е важно "кучо да има дечица", ама какво ще ги правят тези дечица и при кого ще отидат - ще го мислят после, друг път. Те имат шурета, очинайки и прочее рода, която уж ще се грижи "невероятно" за кучетата и винаги уж имат къде да ги дадат. Този филм е гледан МНОГОКРАТНО не само от потребителите на този форум.
Докато разсъждавате, че това са просто кучета или че няма значение "някаква си хартийка" ще се разхождаме сред глутници от безпризорни породоподобни и безпородни и ще си говорим колко е голям проблема с тях. Щом кучето Ви няма документ, доказващ принадлежността му към дадена порода (различен от ветеринарен паспорт, на който пише "бултериер") единственото, което Ви остава е да си го гледате без да създавате поколение или да го кастрирате. Ето, имате избор! Никой от тук пишещите, а и от хората около Вас не е длъжен да удовлетворява неориентираните Ви идеи да създадете "само едно кучило" или "дечица на кучо" или да увеличавате проблема с бездомните. Уверявам Ви, че самият кучо още по-малко се нуждае от това, независимо колко табуретки или чии крака клати. Кучето е добило статут на социален и обществен фактор, затова НЯМА такова нещо като "няма значение хартийката". Породното развъждане е един от факторите за регулиране на проблема "бездомни". Запознайте се първо с принципите и след това търсете "жена на своя кучо". Приятна разходка! Уверена съм, че тя би помогнала да преосмислите позициите си! :rc_036:
User's Signature

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

#109 Потребителят е офлайн   feuerzeug Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 August 2011 - 12:28 PM

Кауза пердута е и този случай . Нито ще се трогне госпожата, нито ще вземе под внимание приказките на

Цитат

всички клубери
, още по-малко ще се замисли че на година и половина кучето и още е практически тинейджър, да не кажа дете :eg_033:

#110 Потребителят е офлайн   GaLeN` Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 August 2011 - 12:49 PM

Показване на мнениетоherbelina, в 17 August 2011 - 04:49 PM, написа:

От доста време немога да си го обясня , какво е това голямо желание на собствениците на мъжки булове (особенно безродословни) да са във вреда на породата и развитието й. Немога да разбера какво толкова ще спечелиш от едно такова поколение , нито ще имаш най-голямото щастие да гледаш бебета , нито да припечелиш нещо (което едва ли ще стане) като имаш в предвид, че тук никой не го прави заради това . А мъжкарчето ти покрие ли веднъж женска , това ще му е в главата повече и от преди. Нищо не ти пречи да членуваш в Клуба , да срещаш кучето си със себеподобни (което е голям Кеф), да посещаваш Специализираните изложби , а защо не и да се сдобиеш с 2-ри бул с доказан произход . :)

П.п. Ако някой може, нека да ми отговори на въпроса :)

#111 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 18 August 2011 - 03:04 PM

Показване на мнениетоGaLeN`, в 18 August 2011 - 12:49 PM, написа:

П.п. Ако някой може, нека да ми отговори на въпроса :)

Не знам дали някой някога ще може да отговори на този въпрос..... За мен, проблемът тръгва от нежеланието да възприемаме отговорно всяко наше действие. Не само по отношение на кучетата. "Това са само кучета" или "Ще пия само една бира" ..... безхаберното ни отношение, изразено с простичката фраза "Какво толкова ....?!". Цялото ни съществуване се върти около тези две думички, а когато проблемите се задълбочат непременно ни трябва виновен и то задължително някой друг, не и ние самите. Ние никога не участваме в проблема. Той е извън нас и някак сам се е получил. Божа работа било! Като бръкнем в контакта сигурно също е "Божа работа"?! После другите били сноби. Защо?! Защото са проявили разум и са определили какво искат, че даже са го намерили. Обаче, естествено, са сноби, защото държат на истинското, а не на ерзаца. Цялата ни държава е един огромен ерзац, защо хората да мислят по-различно за самите тях или за домашните си любимци?! Как да обясниш на един човек, че има правила и че трябва да ги спазва, ако през целия му съзнателен живот е учен и убеждаван да избягва правилата и законите и да търси вратички?! :dry:
п.п. - Повечето хора не могат да разберат, че кучета има достатъчно. ХОРА НЯМА! ХОРА НЯМА ЗА КАКВИТО И ДА Е КУЧЕТА !
User's Signature

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

#112 Потребителят е офлайн   mae Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 August 2011 - 08:12 AM

Показване на мнениетоjockitch, в 03 September 2009 - 02:59 PM, написа:

Никой не казва, че всички бултериери с родословие са перфектни. Просто казваме, че кръвта им е чиста, т.е. царете се различават по това от циганите. Породата като цяло произлиза от смесването на няколко други породи кучета. След като се е създала тази линия, тя трябва да се следи, тъй като при смесването с друго куче, ще започне да клони към друга порода вече и ще се размие кръвта, която толкова селекционери са си играли да създадат. Затова и се следи родословието, за да се види, че кучето ти произлиза точно от чистокръвни вече бултериери. Освен това не е хубаво да се свързват брат и сестра, полу-брат и полу-сестра и така нататък, тъй като риска от увреждания е голям, което ще доведе до лоши последствия не само за стопаните, а главно за животните. Разбира се и пуснати по-нататък, тези кучета могат да развалят и малките на някои чистокръвен бултериер и накрая съвсем рядко да се намира някой качествен екземпляр. Аз също не бях сигурен за пускането на моето куче с полусестра. Обаче тук ми разясниха нещата и разбира се, мисля, бяха прави. Така че не е зле да се слушаш в съвета на хората. Този форум е точно за това - да не стават грешки и ако имаш някакъв проблем или не си сигурен в нещо, да бъдеш упътен.

А ти самия от кой си,от царетеили другите.
User's Signature

Качена снимка

#113 Потребителят е офлайн   jockitch Икона

• PALACHA
  • PipPipPip
  • Interests:A.P.O.C.A.L.Y.P.T.O
Публикувано: 20 August 2011 - 10:02 AM

Показване на мнениетоmae, в 20 August 2011 - 06:12 AM, написа:

Показване на мнениетоjockitch, в 03 September 2009 - 02:59 PM, написа:

Никой не казва, че всички бултериери с родословие са перфектни. Просто казваме, че кръвта им е чиста, т.е. царете се различават по това от циганите. Породата като цяло произлиза от смесването на няколко други породи кучета. След като се е създала тази линия, тя трябва да се следи, тъй като при смесването с друго куче, ще започне да клони към друга порода вече и ще се размие кръвта, която толкова селекционери са си играли да създадат. Затова и се следи родословието, за да се види, че кучето ти произлиза точно от чистокръвни вече бултериери. Освен това не е хубаво да се свързват брат и сестра, полу-брат и полу-сестра и така нататък, тъй като риска от увреждания е голям, което ще доведе до лоши последствия не само за стопаните, а главно за животните. Разбира се и пуснати по-нататък, тези кучета могат да развалят и малките на някои чистокръвен бултериер и накрая съвсем рядко да се намира някой качествен екземпляр. Аз също не бях сигурен за пускането на моето куче с полусестра. Обаче тук ми разясниха нещата и разбира се, мисля, бяха прави. Така че не е зле да се слушаш в съвета на хората. Този форум е точно за това - да не стават грешки и ако имаш някакъв проблем или не си сигурен в нещо, да бъдеш упътен.

А ти самия от кой си,от царетеили другите.

оТ другите:ba_025:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

• (6 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни