Are we ei razbira4i niama li da si kajete mnenieto za tova haivan4e?Samo drankate gluposti i ni6to ne kazvate smislenno
Mai samo tova znaete da rasite mozak i ni6to.
Ама ти май само искаш да се дразниш с хората а?Не разбрали ,че това е клубен форум и неродословните връзки не се толерират?!Колкото и да ти е неприятно ,"хартийката" която не ти си е занимавало да вземеш тука има значение и то не заради бизнес(за ,който само ти говориш...) ами поради една друга много проста причина -произхода на кучето.Хората ти казаха-ела на клубната изложба ,направи експертна оценка и тогава говори че имаш хубаво куче!
Цитат
Sajaliavam 4e pi6e na latinica no mi se bagna kompa ne6to.
Ами аз досега не съм те видял да пишеш на кирилица.Доколкото знам в българския език не се използват цифри вместо букви...
Цитат
Zna4i i tolkova ste razbira4i Neznam za6to ste se registrirali vav foruma.
Тук не всички са разбирачи(като тебе...) , но има хора които знаят много за тази порода и са направили много за нея и наистина разбират от нея,а защо не ти отговарят на агресивните въпроси ти обясних по-горе.Ако продължаваш в същия дух със заяждането и подтикването към неродословни връзки ще получиш забрана за писане във форума.Ако искаш да научиш нещо питай като човек!