Ако според теб това е така, според собствениците на някое от кучилата може да е по-важно, кучето да има подходящи и обичащи го собственици, а не изложбите да имат предимство за това. По света има и расови кучета, които не се продават непременно за изложби. Мисля, че не е редно да обясняваш на някого кое е за него скъпо или не, при положение, че не го познаваш, а и не си собственик на кученцата, които се предлагат.
А и какво ще разбере един начинаещ, когато види майката или бащата?!? Защо мислиш, че могат да ги покажат и двамата ...ако ти си от разбирачите в тази порода, не мисли, че хората, които търсят кученце непременно са длъжни да разбират от родословия или други екстериорни качества на родителите или малките. Помисли ти от къде си започнал.
Извинявам се, не ми се навлиза в излишни спорове ... но мисля, че не е това начина.
п.с. и офертата за подуенския пазар не я намирам за уместна, макар и вероятно на шега написана. всички знаем какво може да се вземе от там, и че за там парите не са най-важната цена, която човек плаща