Кучешки "рай" 6 новородени/5 на около месец/едно момче може би на около 3 месеца
Публикувано: 04 March 2010 - 06:42 PM

Сега ми се обади едно дете,от Варна.В началото реших,че е от ромски произход заради речта,но може и аз да бъркам.
Естествено стигна се до въпроса дали имат порода

Не ми се ще да си изживее живота кучето на верига и така да умре ( да не дава Господ).Много си ги харесвам,а и вече много си ги обичам,че да ги дам на първия срещнат.
Проверих телефона,от който ми звана детето в интернет и нищо не излезе,само един мнооого дълъг списък с различни номера.
Днес ми се обадиха от "На ти с природата" и хората ще ми помогнат и сега чакам още едно обаждане за да се разберем.
Днес като ходих да слагам капките на Киба и всички така сладко ме наобиколиха и почнаха да ми се катерят по краката само и само да бъдат погалени,бяха много сладка гледка

Публикувано: 05 March 2010 - 09:50 PM
Вече почнах да се чудя дали ще си намерят дом преди някои да ги е наранил

Публикувано: 06 March 2010 - 09:22 AM

Ще си намерят не се отчайвай.Те са родени с късмет малки съкровища щом имат теб да се грижиш за тях

Ама такива са сладури с тези големи тумбачета

Публикувано: 06 March 2010 - 12:23 PM

Обадиха ми се туко що за Киба

Една жена и каза,че ще го вземат и ще му помогнат

Адски щастлива съм,че чак се разревах

Хората са много близко до моя квартал и ще може да се виждаме с тях и с малкия Киба

Към един ще ходя да го взема при мен за да не избяга на някъде и по-късно имаме среща

Много съм щастлива!!
Лола мерси много за милите думи,отново

Публикувано: 06 March 2010 - 04:35 PM
Адски симпатични и много мили.Още като им го дадох много си го хареса.Сега отиват на ветеринар за да се разберат какво що.Ще имаме връзка и ще може да се виждаме,защото живеем близко,естествено като почнат да илизат.Има си за компания три годишно болонче,което е лигаво като малко кученце

Довечера ще разбера какво е станало при ветеринаря и ще пиша.
Ето една снимка на новите стопани на куч!
Публикувано: 06 March 2010 - 09:15 PM

Публикувано: 06 March 2010 - 09:43 PM
Като са отишли при вета го е няма техния и утре пак ще ходят.
И мен много ме учуди като казаха,че точно него искат,НО както ти сама каза MechoPuh все още има свестни хора.Сега и другите остават да ги уредим и тях,че миличкия ми Малчо е най-ощетен от страна на козина и му е много студено.Ето една снимчица на Киба,които вече се казва Малчо в новия дом

Публикувано: 06 March 2010 - 10:04 PM
Браво на хората, взели най-нуждаещото се от помощ.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 07 March 2010 - 03:24 PM
Сега им взех суха храна и малко по-късно ще ходя да им дам.
Писах си сега с Ели,една от осиновителките и ми каза,че днес му е направена временна операция - долните клепачи са зашити обратно на вън с конец,така за сега,защото все още няма ваксини,които ще се правят в края на седмицата,а във вторник и четвъртък са на контролен преглед.Дал им е(вета) мехлем,с които да го мажат три пъти на ден и му е сложил яка за да не си раздърпа конците.Всичко това е ставало при офталмолог.Операцията ще се състоя след слагането на първата ваксина.
Публикувано: 09 March 2010 - 03:56 PM
Днес получих пари от butci и bushkata,с които вече ще мога да ваксинирам малките и така да им увелича шанса за осиновяване.
Утре ще ходя да говоря с докторката от клиниката за събота да им ги заведа и да оставя обява за кюфтенцата.
Занесох им днес храна и само я подушиха и легнаха,е как няма като преди това са се били натъпкали

Много сладко си спинкаха на обяд.Още нямам нови снимки,но днес вечерта като Ели и Ива идват за да им донесат разни постелки и нещо да измислим за Малчо,за да не му е толкова студено ще ги наснимам,ако батерията на камерата не замръзне.
Ето няколко снимки на Малчо (Киба)
Днес той е на контролен прегледа,по-късно като си пиша с Ива или Ели ще пиша какво е станало при доктора.
Това е за сега от мен.
Лек ден.
п.п. Благодаря много на всички,които ми помагате!!!
Публикувано: 09 March 2010 - 05:02 PM

Мерси за стискането на палци и аз се надявам на същото!
Публикувано: 09 March 2010 - 08:20 PM
Ели и Ива донесоха вестници и дрехи.Сложихме вестниците от долу и дрехите от горе.На мама много й се спеше и й беше студено и не искаше да става и малко с триста зора го оправихме около нея и под нея,утре ще го управя,ако има какво.Ели му върза на Малчо една много хубава перелинка,която да му пази от студеното,а утре с майка ми ще го позашием малко за да не го маха,а като се стопли времето ще му го махнем.
Утре ще ги снимам вече ще гледам да ви снимам и Малчо с перелината

Утре след у-ще ходя да говоря с ветеринаката и така.
Лека вечер от мен!
Публикувано: 11 March 2010 - 12:29 PM
Появиха се двама кандидати един,от които иска кученце за село и сами се досещате какво ще му е бъдещето,а другия още не ми е писал.
Не съм много "за" да го давам за такъв живот,на село.
Имам клипчета на телефона,но блутота нещо не ми работи и малко по-късно ще опитам от другия компютър.
И сега отивам да говоря с ветеринарката за ваксините и да купя по-силна храна на майката,че нещо много е заслабнала.
п.п.На Малчо (Киба) утре му предстои първата ваксина,а операцията ще стане чак след третата ваксина.Има си вече и паспорт и вече е официален гражданин.
Публикувано: 11 March 2010 - 11:48 PM
Ели(осиновителката на Малчо(Киба) ) направи супер подарък на Малчо,с които няма да му е студено.Едно страхотно жълто елече,което няма да се намокри,защото е шушкляково.Донесе и един картон и наелон и им позакрихме там,утре ще го снимам :) ... а бе тази Ели е цяло съкровище,както и Ива :)
Ето малко клипчета и снимки

Утре са наваксинация малките и купих на мама хубава храна на роял канин,че е много отслабнала.
Много се надявам елека да си остане на Малчо иначе на бързо ще си изредя целия каруцарски речник,ако разбера кои го е взел,ако ли не през деня ще му го махам,а вечерта ще му го слагам и това е.
Моля не обръщайте внимание на истеричния ми смях на клиповете

Лигочи
Игри
"Аз ям всичко и всеки на ред"
"Аз ям всичко и всеки на ред" II
На снега
п.п.Снимките не са нищо особено този път.
Качеството на клиповете след 20 минутки ще се оправи!
Публикувано: 12 March 2010 - 05:20 PM
Изчистих им днес,нахраних ги и пак имам проблем с ромите.

Докато чистих си бях взела една ножица,защото щеше да ми трябва и две мангалчета се пръкнаха от някъде и почнаха да ми обясняват защо им трябва ножицата,че утре били на у-ще (

Ето да видите как им го направихме вчера с Ели на малките,но снимките са от телефон съжалявам.
Непослушка - 5,050 кг
Бъзльо - 5,470 кг
Игривка - 3,210 кг
Малчо - 3,400 кг
Вписахме всичко в паспортите и ги написахме,че са родени на 01.01.2010

Публикувано: 12 March 2010 - 05:31 PM

Публикувано: 12 March 2010 - 05:39 PM
За сега всичко е наред.Срещнах се с една жена от входа,на която сина й пуска обяви за малките също,и й казах за ваксините и паспортите,ако някои му отговори на него да ми се обадят за да им дам паспортите.Тя излиза към 22:30 да храни котаците при блока и я предупредих за мангалчетата.Каза ми,че ще водят мамата в немския кастрационен център за да я кастрират там мадамата

Публикувано: 13 March 2010 - 12:50 AM