Сега по същество.
Предполам,че вчера вечерта шесте малки кученце са се родили.Вчера през деня мернах майката да се разхожда,а днес я видях с кученцата.Тя е снежно бяла,но мисля,че има кожно заболяване,защото козината по корема и отдолу по опашката е опадала,виждам я за втори-трети път,все още не им знам половете,но са много шарени.
Пете кученца майката ги гледа при един храст.Три сиво-кафяви другите две са бели,от които едното е снежно бяло.До сега не ги бях виждала,но днес проследих майката,щом се скри в храстите едно кученце започна да й се радва и веднага разбрах къде ги е родила,преди това не знаех.Все още не им знам половете,майката е адски добра.Ние с нея се харесваме много,само да се видим някъде и се започва едно лигавене

За "голямото"момче мога само да кажа,че е много слабо и не е никак доверчиво,но е мило и щастливо,радва се на хората,но от разстояние.По обяд като тръгнах да видя пете кученца,малчо се появи от някъде и тръгна след мен.Опитах се да го привикам при мен да го погаля,да го видя от близко,но не искаше,само ми подуши ръката и се отдръпна,мисля,че има страх и към други кучета,защото малко по-късно минах да го видя с моето куче,а то си е въшка и малкия се оплаши бая от него.
Има адски сладки и големи уши,които много искам да намачкам

Ще пусна снимки,предопреждавам,че са с ужасно качество и могат очите да ви заболят,защото ги правих с телефон ...
За сега имам само на хубавеца с големите уши и на пете мъника,утре ще взема някои с мен,визирам сестра ми да ми помогне да ги снимам.
Утре ще мога да ви дам още по-подробна информация за 12-те кученце,много ще се радвам,ако всички ги осиновят + майките.
Малкия с големите уши.

Пете душички и мама.

п.п. Правя планове за къщичка за всичките,ако е възможно да се погодят големите.