Изгубени/намерени/търсещи дом кокери
Публикувано: 22 October 2008 - 09:40 AM
Публикувано: 13 November 2008 - 07:34 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 17 November 2008 - 12:11 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 17 November 2008 - 12:33 AM
Дано не е така, макар че и аз това помислих... :(

Публикувано: 03 December 2008 - 01:56 AM

Публикувано: 20 December 2008 - 02:10 PM
Намерен кокер
На 19-12-2008 г. в кв. Илинден, в района, близо до Арена-Запад, е открит кафяв кокер - мъжки. Липсват каквито и да било идентификационни атрибути по него. Отличителни белези - на носа има изсветляване до бяло на част от козината. Явно е на улицата от доста продължителен период, тъй като е отслабвал и козината на ушите и по тялото му е дилно сплъстена. Моля, обадете се!
За контакти:
Ружа Попова
0898609289
София
Имейл: ruja.popova@gmail.com
На 19-12-2008 г. в кв. Илинден, в района, близо до Арена-Запад, е открит кафяв кокер - мъжки. Липсват каквито и да било идентификационни атрибути по него. Отличителни белези - на носа има изсветляване до бяло на част от козината. Явно е на улицата от доста продължителен период, тъй като е отслабвал и козината на ушите и по тялото му е дилно сплъстена. Моля, обадете се!
За контакти:
Ружа Попова
0898609289
София
Имейл: ruja.popova@gmail.com
Публикувано: 24 December 2008 - 07:42 PM
Хайде аз да пускам обявата защото стопаните няма да се сетят :huh: Изгубен е мъжки черен кокер шпаньол на 7 месеца и половина в Пловдив до братската могила но може да е навсякъде :'( Отговаря на името 4ъки.Телефон за връзка 0894775115 (давам моя телефон)
Пп:бяха разлепени само 2 обяви едно до друго и то в една улица даже не е такова-където не минава никой затова аз се заемам с писънето на обяви.
Пп:бяха разлепени само 2 обяви едно до друго и то в една улица даже не е такова-където не минава никой затова аз се заемам с писънето на обяви.
Публикувано: 24 December 2008 - 10:38 PM
да то е :'( незнам как са го загубили и не съм ги питала заведението им не работеше.Още тогава когато го видях за първи път забелязах че нагръдника му беше на криво и че може да избяга но като съм много тъпа не му го оправих :huh:Едва ли хората си го искат щом му сложили две обяви в забутана улица към едни треволяци и 2 обяви бяха едно до друго на дървото.малко след тяхнато заведение има кучешка полянка.Поне там да ги бяха сложили :huh:И ОЩЕ тъпотии дали бебешка снимка на кучето.Някой ще си помисли че е изгубено малко куче :huh:
Публикувано: 24 December 2008 - 11:10 PM
И как точно ще го задържиш, при условие, че баба ти и дядо ти не искат едно, какво остава за две кучета? и нали се сещаш, че това куче е мъжко, а твоето женско. при това са брат и сестра, и дума не трябва да става за заплождане. би ли ги кастрирала тогава? а вашите съгласни ли са за две кучета?