Dog.bg Форуми : Изгубени/намерени/търсещи дом кокери

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (23 Страници) +
  • « Първа
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Изгубени/намерени/търсещи дом кокери

#181 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 29 January 2009 - 11:09 PM

Цитат

Здравейте в неделя намерих кокер спаниол кафяв с не рязана опашка,вьспитан сяда,дава лапичка,много обича да се вози в кола много послушен и изпьлнителен, има кожни проблеми водих го на доктор и казаха,че не е нешто сериозно и му сложиха инжекция трябва да му се слагат още няколко по една на седмица, иначе всичко му е наред, беше вьрзан сьс сезал и верига и тел гониха го улични кучета намерих го на гара искьр,можеби е изгубен и после е попаднал в лоши рьце.Моля ако някой го иска да се свьрже с мен на тел 0888 25 22 36 Ивет
СПЕШНО !!!

User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#182 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 30 January 2009 - 06:31 PM

Цитат

Намерен кокер - шпаньол

На 28.01.09г. в района на кв. Баниошора е намерен женски, бежаво-кафяв кокер - шпаньол, на около годинка. Много мило и добро куче с добри хигиенни навици.
За контакти:
Ст.Захов
0886523342
София
Имейл: szahov@abv.bg

User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#183 Потребителят е офлайн   xrisi95 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
Публикувано: 14 February 2009 - 02:20 PM

НАМЕРЕН КОКЕР ШПАНЬОЛ ПЛОВДИВ
В РАЙОНА НА СТАРИЯ ГРАД.
За контакти:
pepo
0883320350
ПЛОВДИВ
Имейл: pepo_dari@abv.bg
обявата е взета от www.bezdom.info
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#184 Потребителят е офлайн   xrisi95 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 14 February 2009 - 02:21 PM

Подарявам кокер шпаньол

Здравейте,
Налага се да замина за чужбина и немога да взема със себе си 9-годишният си кокер шпаньол. Кученцето е в иделано здравословно състояние, с паспорт и ваксина. Търся му дом и хора, които ще се грижат за него с много обич.
За контакти:
Desislava
0886009914
Sofia
Имейл: deska@mail.com
обявата е взета от www.bezdom.info
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#185 Потребителят е офлайн   maklaud Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 February 2009 - 11:33 PM

обръщам се към специалистите по издирване и намиране на кученца и най вече на кокерчета.въпреки че bushkata ми помогна и пусна цяла тема в изгубени ще пиша и тук . преди две години една жена от моя град която аз познавах като" гледачка "и която имаше 12 годишно куче ме помоли да и дам едно от моите кокерчета тъй като кучето и починало и като бивша стопанка аз и се доверих и дадох едно от моите бебета заради трите и деца и заради милите и думи преди 20 дни я посетих и тя сподели че бебето е изчезнало започнах да и задавам въпроси а тя- ами не помня кога изчезна беше лятото беше топло ама тои беше много див правеше ни много бели изяде ни картона по колата не се възпита въобще не слушаше и .т н. според нея изчезнал когато го пуснала на разходка в ахелой . по късно от наши общи познати разбрах че жената много лъжела и за пари продавала всичко ходихме с мъжа ми втори път до нея като и казахме че дори да го е продала няма да я съдим само да каже къде е и да го видим .тя си повтори версията . оказа след наше малко разследване че тя дължи много пари на хора от морето и тези които я познават смятат категорично че тя ни лъже. ние обаче плачем вече 20 дни и ни е мъчно без да знаем каде е нашето papi от форумите и от обявите се свързах с добри хоря които се оглеждат за него из поморие, покраинините на бургас но нямам никои в равда несебър и ахелои един полицаи дори ми помага ако имате познати моля пишете ми и даиде съвет ако се сещате какво още мога да направя пуснала съм и обяви навсякъде но болката не спира дори вчера ми се обадиха от равда и ми казахе че едно такова кокерче се гледа в някаква база но не искаха нищо повече да ми каъат щяха снимки да пращат но няма може би искаха само пари :( помогнете ми искам си бебето всичките му братя и сестрички ги виждам

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#186 Потребителят е офлайн   xrisi95 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Икона за мнението  Публикувано: 21 February 2009 - 11:55 PM

аз имам познати в поморие и съм им казала да се оглеждат за вашето кокерче :) дано го намерите!
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#187 Потребителят е офлайн   maklaud Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 25 February 2009 - 01:28 PM

благодаря ти xrisi за всичко което си направила . хубаво да има хора които ме разбират колко съм безпомощна и как тарся игла в купа сено но сами знаете какво може да означава улицата за всички беззащитни кученца
вчера ми се обади една жена видяла обявата ми и искаше да ми подари кокерче. аз обаче все още гледам голямото което е на аватара ми , но обещах да пиша тук при вас. жената родила бебенце ,което не може да съжителства със домашен любимец и тарси стопанин на своя кокер той е на 2 годинки златист от софия- ако някой проявява интерес ще му дам телефона й.

#188 Потребителят е офлайн   posi1234567890 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 February 2009 - 02:32 PM

Забелязан е кафяв кокер спаньол на магазин Била м/у кв.Суха рела и кв.Хаджидимитър.Явно е гледано добре .По наша преценка е от няколко дни на вън.
User's Signature

Аз мога!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#189 Потребителят е офлайн   Sesili Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 February 2009 - 09:17 PM

http://www.bezdom.in...o...=3&Itemid=0

http://www.bezdom.in...o...=3&Itemid=0

#190 Потребителят е офлайн   petia89 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 28 February 2009 - 10:46 AM

Здравейте.Преди известно време писах във форума.Става въпрос за кучето ми Лъки.Търся му нов дом спешно!Той е на 10 месеца има паспорт всички имунизации и е в отлично здраве.ПОДАРЯВАМ ГО,защото проявява агресия!Ако има някой,който мисли,че може да се спряви с него да ми пише във форума или на e-mail:petia_girl_92@abv.bg или на skype:petia33330 телефона ми е 0887782720 .Не искам кучето да се озове в приют или на улицата,затова ви моля за съдействие.Благодаря предварително!

#191 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 February 2009 - 11:15 AM

Показване на мнениетоpetia89, в Feb 28 2009, 09:46 AM, написа:

Здравейте.Преди известно време писах във форума.Става въпрос за кучето ми Лъки.Търся му нов дом спешно!Той е на 10 месеца има паспорт всички имунизации и е в отлично здраве.ПОДАРЯВАМ ГО,защото проявява агресия!Ако има някой,който мисли,че може да се спряви с него да ми пише във форума или на e-mail:petia_girl_92@abv.bg или на skype:petia33330 телефона ми е 0887782720 .Не искам кучето да се озове в приют или на улицата,затова ви моля за съдействие.Благодаря предварително!

А защо не се опитате да се справите с тази агресия!? кученцето е прекалено малко, за да е агресивно. най-вероятно просто играе по-грубо или се опитва да се налага. тук във форума има много написано за възпитанието. ако наистина ви е грижа за него, пробвайте да му отделяте повече време и го възпитайте. то е вашето куче и ще се чувства най-добре с вас.
User's Signature

Качена снимка

#192 Потребителят е офлайн   Sesili Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 February 2009 - 11:24 AM

Напълно подкрепям Brani and Max.Кучето е малко и според мен просто се пробва да ви се налага.Ако имате желание и търпение може сами да се справите с проблемите без да се налага да се разделяте с него.Има доста изписано като материали във форума,които съм сигурна че ще ви свършат чудесна работа,като пак повтарям -стига да имате желание.АКо искате опишете точно по какъв начин изразява тази агресия и съм сигурна,че всеки тук би ви помогнал да се справите с проблема.Не се отказвайте толко лесно-това е вашият приятел,той не го заслужава.

Прочетете този материал-ще ви е от голяма полза
http://forum.dog.bg/...?showtopic=2945

#193 Потребителят е офлайн   magitt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 February 2009 - 12:45 PM

petia89 това не е решение.И Скай като малък беше агресивен, но с наказания и повече строгост се оправи.Аз го учех на дай лапа, а той ми ухапа и двете ръце.И е хапал и другите членове на семейството ми.Но вече слуша.Сега като е ядосан не се хвърля да хапе, а ръмжи и оголва зъби.Но аз съм го взела като бебе и съм поела отговорност да го гледам.И не може само защото не ми изнася да го изхвърля.И освен това много се радвам че има характер,а не е някоя бездушно куче.И ценя характера му.Отидете на кучешко училище заедно или му налагай наказания.Не го гони.
User's Signature

Качена снимка

#194 Потребителят е офлайн   Katencetoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 February 2009 - 01:39 PM

Има ли смисъл да я критикувате и да й давате съвети ?Аз мисля, че е повече от безсмислено...Явно тя няма да го отгледа това куче, което не е имало късмета да попадне на добри стопани...Вие си пишете, но аз съм сигурна, че тя няма да влезе повече тук и така или иначе ще даде кучето - само се моля да го даде, а да не го изхвърли.

@petia89, много ги съжалявам тези като теб - защо трябва да има толкова безотговорни хора...

#195 Потребителят е офлайн   nat8 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 28 February 2009 - 04:03 PM

Когато бях малка майка ми ми казваше често, че кучето е особено животно и НЕ МОЖЕ да сменя стопанина си, защото много страда и понякога не може да го понесе. Колкото и наивно да звучи, доскоро си вярвах в това. Може би едва тук, виждайки колко кучета сменят стопаните си по една или друга причина, установих, че това не е точно така. Но все си мисля, че майка ми е била права, като ми е казвала така.
Знам, че животът е пъстър и всичко може да се случи, но все пак е жалко.
User's Signature

Качена снимка

#196 Потребителят е офлайн   petia89 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 01 March 2009 - 03:38 PM

Показване на мнениетоmagitt, в Feb 28 2009, 10:45 AM, написа:

petia89 това не е решение.И Скай като малък беше агресивен, но с наказания и повече строгост се оправи.Аз го учех на дай лапа, а той ми ухапа и двете ръце.И е хапал и другите членове на семейството ми.Но вече слуша.Сега като е ядосан не се хвърля да хапе, а ръмжи и оголва зъби.Но аз съм го взела като бебе и съм поела отговорност да го гледам.И не може само защото не ми изнася да го изхвърля.И освен това много се радвам че има характер,а не е някоя бездушно куче.И ценя характера му.Отидете на кучешко училище заедно или му налагай наказания.Не го гони.

Не бих го изгонила просто така,затова и питах дали някой го иска.Майка ми вече на няколко пъти искаше да го изхвърли на улицата,едва я спрях.
Това,че Скай се е оправил е много хубаво и аз започнах да ограничавам Лъки,въпреки че от както съм го взела се опитвам да му покажа какво може и какво не може да прави,но иначе много го глезех.Благодаря на всички за съветите,които ми дадохте.

#197 Потребителят е офлайн   xrisi95 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 02 March 2009 - 02:46 PM

http://forum.dog.bg/...mp;#entry592222
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#198 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 09 March 2009 - 06:34 PM

Подарява се
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#199 Потребителят е офлайн   ISiNKa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 March 2009 - 09:27 AM

То какво е сладичко кученцето ;( дано да си намери добри стопани.

#200 Потребителят е офлайн   Marea Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 March 2009 - 12:11 PM

Мамина душица, дано скоро си намери добри стопани :)
User's Signature

Качена снимка

• (23 Страници) +
  • « Първа
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема